Daemonos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες....Αγόρασα αυτό το κουκλί: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333158 Το έβαλα όλα καλά αλλα το πρόβλημα τώρα είναι ποιό Software και ποιά codecs είναι τα καλύτερα για να παίξω Blue ray σε "τσίτα ανάλυση" Και να έχω την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ανάλυση... Η οθόνη μου? Αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168193 Δουλεύω σε Win XP Βοηθήστε με οι πιό ψαγμένοι σας παρακαλώ!!!
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «The best Blue Ray software» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας. Επίσης, έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum.
kastel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 PowerDVD ή WinDVD Τα μοναδικά (ίσως) προγράμματα για την πλήρη υποστήριξη Blu-Ray και HD DVD.
PCharon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Στη συγκεκριμένη οθόνη δεν πρόκειται να δεις ποτέ και με κανένα τρόπο HD (1920×1080, τουλάχιστον 1920 για το πλάτος γιατί έχω δει και μεγαλύτερα) σε πλήρη ανάλυση, διότι πολύ απλά δεν χωράει...
andreas443 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά καλησπέρα το αγόρασα και εγώ σήμερα θα ήθελα να ρωτήσω έχω μια ταινία σε blu-rey την έχω αγοράσει εγώ είναι το spiderman 3 και θέλω να την γράψω σε ένα αδιο blurey για να την έχω να την πεζό σε ένα κατάστημα σε dvd blurey θα έβαζα την γνήσια αλλα στο κατάστημα έχουμε 40 tv στις οποιες είναι αδύνατον με ένα blurey να παίξουν όλες μπορώ να κάνω κάτι?την θέλω μονο για αυτι την δουλειά για προσωπική το ξέρω σε αλλη περίπτωση είναι παράνομο αυτό, όμως αυτο που θέλω να κάνω δεν είναι κατα κερους μου φέρνει πχ η sony η lg. κάποια blurey δισκάκια διαφημιστικά για το κατάστημα με τρέιλερ και λέω να βάζω σε όλες το ίδιο να πεζή για να μπορεί ο πελάτης να μπορεί να δει τις διαφορές στις τηλεόρασης. ευχάριστο και πιστεύω αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) @Deamonos Κι εγώ πιστεύω ότι είναι μονόδρομος για PowerDVD. Θα συμβούλευα για την έκδοση Deluxe v7.3.2911. Για τον λόγο ότι σε οποιαδήποτε μετέπειτα έκδοση είναι κλειδωμένη η λειτουργία αναπαραγωγής HD υλικού από τον σκληρό δίσκο. @andreas443 1. Αυτό το "πεζό" και το "πεζή" με έστειλαν. 2. δεν είναι σωστό να κάνει hijack σε threads άλλων. Μπορείς να ανοίξεις δικό σου και να ρωτήσεις ότι θέλεις εκεί. 3. δεν αναφέρεις αν έχεις Blue Ray Recorder. Χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2008 από micos000
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ... το αγόρασα και εγώ σήμερα θα ήθελα να ρωτήσω ... νομιζω εχει, αυτο δεν λεει εδω το παιδι;απλα δεν εχει 2 drives για να γραψει on the fly και θελει προφανωςνα την περασει πρωτα στο σκληρο και απο κει ν την γραψει σε αδειο δισκακι. τωρα το αν γινεται και πως δεν γνωριζω
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) 'Οντως, δεν το πρόσεξα, άκυρο το 3 στο πρηγούμενο μήνυμά μου. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2008 από micos000 Ax basilis5.... μας έκαψες....
nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 νομιζω εχει, αυτο δεν λεει εδω το παιδι;απλα δεν εχει 2 drives για να γραψει on the fly και θελει προφανωςνα την περασει πρωτα στο σκληρο και απο κει ν την γραψει σε αδειο δισκακι. τωρα το αν γινεται και πως δεν γνωριζω Δεν είναι Recorder αυτό που αγόρασε.Αν είναι το ΒR Player του αρχικού post.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Με πήρες στο λαιμό σου basilis. Οπότε ισχύει το 3ο. karalol η κατάσταση.
andreas443 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα εγγραφης είναι αυτό που αγόρασα έχω ένα τις LG υπάρχει καμια περίπτωση υπάρχει κάνα πρόγραμμα για να μπορέσω να αντιγράψω?
Daemonos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ναί η LG σου δίνει το PowerTools μαζί με το cd του drive Στο οποίο έχει μέσα ότι χρειάζεσαι για να γράψεις.... Εγώ βρήκα απο τον θείο το PowerDvD 8 και με τις οδηγίες του κατάφερα να το κάνω ολόκληρο. Παίζει καλά η ανάλυση(Καμία σχέση με DVD)αλλα δέν εκμεταλεύετε πλήρως της δυνατότητες του blue ray λόγο ανάλυσης της οθώνης....Άλλο η HdReady και άλλο η FullHD....
fitsou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδιά 2 ερωτήσεις ενδιαφέρομαι να πάρω το PowerDVD αλλά για μαγαζί. 1. ποια από τις 3 εκδόσεις είναι νόμιμη για κατάστημα; (κοίταξα εγώ αλλά δεν βρήκα κάπου να αναφέρει κάτι..) 2. δεν με ενδιαφέρει να τρέχει ταινίες από τον σκληρό. το μαγαζί είναι video club οπότε το μόνο που θέλω είναι είναι απλά το check (όταν χρειάζεται) ότι παίζει η ταινία και δεν έχει κάποιο πρόβλημα το δισκάκι και άντε και να δει ο υπάλληλος καμιά ταινία στον ελεύθερο χρόνο του. οπότε ποια έκδοση είναι η καλύτερη για τις ανάγκες μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδιά 2 ερωτήσεις ενδιαφέρομαι να πάρω το PowerDVD αλλά για μαγαζί. 1. ποια από τις 3 εκδόσεις είναι νόμιμη για κατάστημα; (κοίταξα εγώ αλλά δεν βρήκα κάπου να αναφέρει κάτι..) 2. δεν με ενδιαφέρει να τρέχει ταινίες από τον σκληρό. το μαγαζί είναι video club οπότε το μόνο που θέλω είναι είναι απλά το check (όταν χρειάζεται) ότι παίζει η ταινία και δεν έχει κάποιο πρόβλημα το δισκάκι και άντε και να δει ο υπάλληλος καμιά ταινία στον ελεύθερο χρόνο του. οπότε ποια έκδοση είναι η καλύτερη για τις ανάγκες μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάποιο από τα δωρεάν vlc, kmplayer, mpc-hc, mpc-be, εκτός αν σου περισσεύουν 80-100€ σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Ακόμα και ο media player μπορεί να αναπαράγει dvd video. Το check των dvd είναι θέμα ανάγνωσης από την συσκευή και όχι προγράμματος και τα παραπάνω δωρεάν προγράμματα είναι καθ' όλα ικανά να αναπαράγουν ένα dvd. Δε νομίζω να σου δημιουργήσουν θέμα. Δοκίμασε τα και αν είσαι εντάξει μείνε με αυτά. Παλιότερα που νοίκιαζα dvd (τις καλές εποχές) θυμάμαι ότι σε κάποια dvd υπήρχε ένα interactual player το οποίο μπορούσες να το εγκαταστήσεις αν δεν είχες dvd player στο pc. Επίσης, μαζί με την αγορά μιας συσκευής dvd recorder υπήρχε και κάποια έκδοση του powerdvd ή του windvd. EDIT: Δες και αυτό που βρήκα μόλις (http://www.allplayer.org/en/product/tips) Και ένα tip. Πρόσεχε λίγο στην εγκατάσταση των free προγραμμάτων γιατί συνήθως χώνουν toolbars και αλλάζουν τις αρχικές σελίδες. Το vlc απ' ότι ξέρω δεν έχει bundled software, ούτε το mpc. Το km έχει ένα pandora service και toolbar τα οποία τα ξετσεκάρεις στην εγκατάσταση.
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι το παιδί θα ψάχνει για bluray μια και πόσταρε σε αυτό το θέμα... Και εκτός από το powerdvd που ξέρω ότι τα παίζει το μόνο ελεύθερο(ή μη) που ξέρω και παίζει bluray είναι το daum(pot)player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα