the_valliant Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Θα συμφωνήσω με τον the_valliant. Αν και το παιχνίδι το είδα ελάχιστα...μπορώ να πω ότι μετά το quest "σκότωσε 20 σκαθάρια" έκανα uninstall. Για free MMO φάνηκε από τα πιο καλά. Μετά τα 20 σκαθάρια (που τα σκότωσα με μεγάλη ευχαρίστηση καθώς αντιπαθώ τρομερά ΟΛΑ τα Beetles :ρ) είχε το φοβερό quest "Σκότωσε 20 καβούρια". Ποικιλία, όχι αστεία! Αν και, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχει ένα quest που δεν το έχω καταφέρει ακόμα: σου δίνει ένα λάσσο (!) και πρέπει να πιάσεις με αυτό 10 τέρατα χωρίς να τα σκοτώσεις ... Ακόμα το παλεύω αυτό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:30 ---------- Εμένα πάντως σε το βίντεο αν δεν μου έλεγε κάποιος ότι πρόκεται για άλλο παιχνίδι θα έλεγα ότι είναι σίγουρα το wow με κανένα add on περασμένο. Υπάρχει κάποιος που παίζει να πει μερικά λόγια γιατί βαριέμαι τα ατέλειωτα reviews? πχ Οι scout είναι οι hunters και οι knights οι αντίστοιχοι palas? Ακριβώς. Αν και υπάρχει κάτι που το λένε Dual Class System, το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό που έχει το Titan Quest. Δηλ. από κάποιο level και πάνω μπορείς να διαλέξεις δεύτερο 'επάγγελμα' και να έχεις έτσι συνδυασμό από skills και των δύο. Το ίδιο κάνει και το Guild Wars. Υ.Γ. Κάποιος ρώτησε αν είναι πληρωτό ή όχι. Απάντηση: χρησιμοποιεί το 'Κορεάτικο μοντέλο', όπως το ονομάζουν. Δηλ. είναι δωρεάν να παίζεις (no monthly fees!) αλλά αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη (π.χ. να κυκλοφορείς με το καπέλο του Gandalf καβάλα σε Ιππόγρυπα) πρέπει να αγοράζεις 'tokens' και να πληρώνεις με αυτά στο online store της εταιρίας.
maqqis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το dual class system ξεκινάει απο το 10 level μετά. Μέσα στο χωριό υπάρχει ένα npc με το όνομα George οπου και παίρνεις δευτερο class.Πχ πολλοί μάγοι παίρνουν priest απο ότι έχω δεί. Καλό για free game αλλά είδα οτι στο ah παίζουν και διαμάντια για τα καλά όπλα και gear, οπότε μάλλον θέλει να πληρώσεις για να πάρεις κάτι καλό.
aliakas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ναι να πάρει το είδα και γώ αν και έχει και items με κανονικά gold τα καλύτερα είναι με διαμάντια που λογικά πρέπει να τα πληρώσεις με κανονικά ευρα... btw πολύ ωραίο το dual class system είμαι ένας ταπεινος skout lvl11- mage lvl 9 και απ΄ότι φενετε το έχουν δουλέψει πολύ πάντως μέχρι Σεπτέμβρη που έρχεται Ευρώπη το Aion : ToE μια χαρά μας βγάζει
Dark_Sage Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 παιδια για πειτε γνωμες για το παιχνιδακι? ειναι παρεϊστικο? θελει καψιμο η μπορεις να το παιξεις χαλαρα? pvp ή pve server?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Να πω την αληθεια , για free mmorpg θα ελεγα http://www.freerealms.com/?cid=1053341 Πρεπει να ειναι αρκετα καλο απο οτι ακουσα . Αν το δοκιμασει κανεις let me know .
LySioS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιζω μηνες τωρα! Για μενα ειναι το καλυτερο MMO εχω παιξει WoW και συνεχιζω να προτημω Runes Of Magic. Βλεπωντας λιγο τα παραπανω απανταω σε μερικα Ναι για καλο mount πρεπει να πληρωσεις βεβαια νομιζω αποκτας ενα mount σε 30+ Level αλλα δεν ειναι καλο. Τα καλητερα αντικημενα περνοντε ειτε απο raid ειτε με Diamonds που πληρωνεις με αληθινα χρηματα! Diamonds μπορεις να αγορασεις με χρηματα του παιχνιδιου απο αλλους παικτες αλλα ειναι αρκετα ακρηβα! Για υψηλα lvl καλα ειναι τα Raid PvP arenas and guild wars! αυτα οτι ερω σε μενα Mage/Priest 22/21 machanτ(η κατι τετιο) τελος θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο kounabi22 για πληροφοριες αμα μπορω να μπω στην Clan και τα λοιπα! (εχω πληρωσει 15€ για 400Diamonds με SmS εχω αγορασει mount και κατι αλλες βλακιες!)
Spyrus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εμένα με χάλασε που δεν μπορούσα να μεταφέρω πράγματα μεταξύ των χαρακτήρων μου (αυτό αρχές Δεκέμβρη - μετά ΑΙΟΝ για αυτό). LySioS ισχύει ακόμα αυτό;
Spyrus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Από ότι θυμάμαι έχεις ένα house που του βάζεις έπιπλα κλπ. Έχεις και ένα σεντούκι στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι χαρακτήρες σου στον ίδιο server. Δεν το έχουν όμως ακόμα υλοποιήσει. (shared stash)
alan2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παντως εχουν κανει κατι σαν διαγωνισμό Return of the Runewalker – Monday winner!25.05.2010by: Silberfuchs The first batch of Runewalkers has been successfully dispatched and a winner has been drawn! They will receive an email from us soon! Yesterday, Monday 24th May 2010 the Runewalker was challenged by a brave hero at 18:24h CEST on server Smacht! We congratulate the lucky winner and hope they will enjoy spending their 1,000 Euros! The challenge continues: between 17:00h (4pm) and 22:00h (9pm) CEST/BST the Runewalker will appear every 15 minutes on a random server to cause trouble once again. So it’s YOUR chance to win €1,000. Best of luck to all you hunters out there.
doutsos13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Official Web Site Ένα δωρεάν MMORPG που συνδυάζει πολλά καλά στοιχεία σε Interface καθώς και Gameplay-Storyline!! Αυτήν την στιγμή το παιχνίδι βρίσκεται στο {Chapter IV} (Σαν expansion μπορούμε να πούμε) και έχει κοινότητα πάνω από 5 Εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως! Υποψήφιο στην κατηγορία best-free-to-play για τα φετινά (2011) GoldenJoystickAwards . Let me know αν έχετε παίξει ποτέ , τις εντυπώσεις σας , αν παίζεται ακόμα.. να κάνουμε μία πολύ ωραία συζήτηση !!!!
Balourdos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι το πολυφορεμενο μοντελο...free to begin και μετα...pay microtransactions to play, ας λειπει...
doutsos13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίταξε σε καταλαβαίνω και συμφωνώ αλλά σχεδόν κανένα mmo που να αξίζει λειτουργεί χωρίς Store.Το παιχνίδι είναι f2p ωστόσο έχεις δυνατότητα να το στηρίξεις αγοράζοντας κάτι σαν μάρκες και παίρνοντας κάποια αντικείμενα τα οποία δεν κάνουν unbalance το παιχνίδι αν κάνω λάθος διορθώστε με
aliakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ όταν έπαιζα είχα πάθει πλάκα με τα gems που έκανες combine και έφτιαχνες super gems για τα socket σου και το μόνο που είχα πληρώσει ήταν το mount και αυτό όχι επειδή με ανάγκασε κανένας αλλά για support στην εταιρία
telarin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι το πολυφορεμενο μοντελο...free to begin και μετα...pay microtransactions to play, ας λειπει... μόνο free ΔΕΝ είναι, ακόμη και τις bags τις αγοράζεις με real money, τα mounts τα νοικιάζεις-αγοράζεις πάλι με χρήμα, τα instances και τα daily quests μπορείς να τα κάνεις reset πάλι χώνοντας χρήμα, άσε τα game breaking enchs, gems κλπ. Συνήθως τα και καλά free mmos μόνο free δεν είναι, αλλά το rom είναι ίσως το πιο ελεεινό απ'όλα.. Κλασικά βαρέθηκα να πληρώνω κάθε μήνα για να φαρμάρω τα ίδια και τα ίδια instances, raid boses, mobs κλπ οπότε την έψαξα και εγώ αλλά μέχρι στιγμής free mmo που να μην σε αναγκάζει εκ των πραγμάτων να τα χώνεις για βασικά πράγματα, και να μην καταστρέφει το balance είτε του pve είτε pvp, δεν έχω βρει. Εστω κάτι σαν το gw, να πληρώσω το πακέτο και απο κει και πέρα κανά expansion αν κάνω κέφι, αλλά δυστυχως το 2 ίσως να μην προλάβει ούτε το 2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.