Προς το περιεχόμενο

Runes Of Magic

kounabi22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το να σφάζεις ΑΠΕΙΡΑ mobs χωρίς κάποιο quest μόνο και μόνο για να κάνεις lvl up

στο συγκεκριμενο game εχει quest (βεβεια σου λενε να σκοτωνεις mob αλλα και αλλα διαφορα) συν οτι το max level ειναι 50 οποτε μετα το 50 δεν εχει νοημα να σκοτωνεις mob παρα να κανεις raid για καλα αντικειμενα και να ασχοληθεις με τα guild batlles.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το δοκίμασα είναι αρκετά καλό αλλά πρόκειται για ένα δωρεάν κλώνο του world of warcraft. όχι ότι αυτό είναι κακό αλλά δεν έχει κάτι το καινοτόμο.

Δημοσ.

O Thresh το έθεσε ισοπεδωτικά απλά :-D

Όποιος δεν χαλιέται από το ανεγκέφαλο και χρονοβόρο grinding, καλώς να ορίσει.

Όποιος χαλιέται πλέον από τα γραφικά του WoW και θέλει κάτι καλύτερο (ή έστω λίγο διαφορετικό) καλώς να ορίσει επίσης.

Όποιος χαλιέται να πληρώνει Χ,00€ το μήνα για να κάνει grinding ελπίζοντας σε κάποιο (ακόμα ένα) content update patch, ευπρόσδεκτος κι αυτός.

Όποιος δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες... :rolleyes:

GUILD WARS

ps. To κατεβάζω ήδη, καθότι... περίεργος!

Δημοσ.

Λοιπόν: προχτές κοιμήθηκα στις 4:30 κι ας ήμουν από ούζα :eek:

Χτες κοιμήθηκα στη 1:00, για να πάρω δυνάμεις.

Προσθέστε στα παραπάνω ότι με το WoW δεν ασχολήθηκα περισσότερο από 3 ώρες (με αηδίασε νωρίς-νωρίς) οπότε καταλαβαίνετε ότι, αν και κλώνος του WoW, το RoM είναι ΠΟΛΥ καλύτερο. Και δεν βρήκα να υπολοίπεται σε κάτι: υπάρχουν auction houses, talents, dual-class, mailbox, private houses, guild houses, pvp, pve, quest tracking system (προς μίμηση!) και πολλά άλλα.

ΥΓ. Για τα δικά μου γούστα πάντα, έτσι;

ΥΓ2. Είναι και δωρεάν, το είπαμε αυτό;

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε

το βίντεο αν δεν μου έλεγε κάποιος ότι πρόκεται για άλλο παιχνίδι θα έλεγα ότι είναι σίγουρα το wow με κανένα add on περασμένο.

Υπάρχει κάποιος που παίζει να πει μερικά λόγια γιατί βαριέμαι τα ατέλειωτα reviews?

πχ Οι scout είναι οι hunters και οι knights οι αντίστοιχοι palas?

Δημοσ.

Το κατέβασα αλλά 4 φορές κόλλησε το pc και μπορούσα μόνο να κάνω restart. Επίσης παρατήρησα lag στις πόλεις.

Ελπίζω να έτυχε σήμερα γιατί φαίνεται καλό παιχνίδι, αν συνεχίσει όμως κι αύριο πάει για uninstall:-(

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι εγώ και το βρήκα μια μέτρια προς κακή αντιγραφή του Warcraft. Δεν με κράτησε πάνω από μία ώρα. Στα συν του είναι βέβαια το ότι είναι δωρεάν. Και σε όσους δεν έχουν παίξει το WOW (για να κάνουν τη σύγκριση) πιστεύω θα αρέσει αρκετά. Ξέρω ότι ορισμένοι θα βγουν να πουν οτι πρόκειται για μικρή εταιρία και να μην συγκρίνω με την Blizzard, και συμφωνώ, αλλά κακά τα ψέματα, το WOW έχει θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη στα ΜΜΟRPG. Και αφού πρόκειται για τρελό WOW Clone, η σύγκριση είναι μοιραία.

Δημοσ.

όχι εγώ το συγκρίνω με τα διάφορα FREE mmorpg

και είναι ότι καλύτερο έχω παίξει τον τελευταίο καιρό

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι ακουσα οτι για να παρεις mount πχ πρεπει να πληρωσεις(κανονικα χρηματα)?Δηλαδη δεν ειναι δωρεαν μπορει καποιος να απαντησει παρακαλω?Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα γούστα είναι καθαρά υποκειμενικά, οπότε... όσους ανθρώπους ρωτήσεις τόσες απόψεις θα ακούσεις:

α) Το WoW για μένα είναι βαρετό, το είπα και παραπάνω. Το RoM μου αρέσει. Έχει ό,τι έχει και το WoW +μερικές διευκολύνσεις (π.χ. το quest monitoring system το θεωρώ παράδειγμα προς μίμησιν) και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.

β) Σύγκριση με άλλα free MMORPG: όσον αφορά σε WoW-clones, δεν υπάρχει καλύτερο. Όσον αφορά γενικά το είδος, για μένα το καλύτερο και με διαφορά είναι το Guild Wars. Το οποίο φυσικά είναι σε εντελώς διαφορετικό στυλ: μόνο instanced world, περιορισμός σε 8 skills για κάθε exploration/battle, δυνατό & αγωνιστικό PvP, πολύ θεαματικό και θεματικά ενδιαφέρον PvE.

Η μόνη ένσταση που μπορεί να έχουν κάποιοι είναι στο animation του RoM το οποίο δε νομίζω ότι φτάνει αυτό του WoW.

Καταλήγοντας και σε συνέχεια αυτού που είπα στην αρχή, κάποιος πρέπει να το δοκιμάσει και να δει με τα μάτια του.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον the_valliant. Αν και το παιχνίδι το είδα ελάχιστα...μπορώ να πω ότι μετά το quest "σκότωσε 20 σκαθάρια" έκανα uninstall. Για free MMO φάνηκε από τα πιο καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...