lobit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καλημέρα, Έχω το πρόβλημα που αναφέρω στον τίτλο. Εχθές το βράδυ όταν άνοιξα τον υπολογιστή διαπίστωσα ότι τα XP χωρίς κανένα προφανή λόγο δεν αναγνωρίζουν το wireless του pc. Στον υπολογιστή έχω βάλει μία μητρική Asus P5Q3 Deluxe WIFI (S775, DDR3, P45) και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα στο να αναγνωρίζει το wireless. Για να γίνω πιο σαφής δεν βγάζει το εικονιδιάκι της σύνδεσης στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης όπως έκανε συνήθως και ούτε στις συνολικές συνδέσεις. Έκανα ξανα εγκατάσταση από το CD της ASUS αλλά και πάλι τπτ. Τελικά έκανα και format όμως και πάλι δεν φτιάχτηκε το πρόβλημά μου. Να σημειώσω ότι το φωτάκι πάνω στην μητρική του wireless είναι αναμένο δλδ ON. Όποιος ξέρει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει ή έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο αντιστοιχο πρόβλημα αν μπορεί ας δώσει τα "φώτα" του και σε εμένα... Έχω απογοητευτεί λίγο γιατί ο υπολογιστής είναι μόλις ενός μήνα και δεν περίμενα να παρουσιάσει πρόβλημα τόσο γρήγορα Ευχαριστώ!!!
rovan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον εχεις προβλημα υλικου. Νομιζω οτι πρεπει να το πας πισω οπως ειναι και να στο αλλαξουν. Φανταζομαι οτι ειναι On board οποτε θελει αλλαγη η μητρικη σου! Εισαι μεσα στην εγγυηση οποτε μην το αφηνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.