antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ακριβότερη είναι σίγουρα, ειδικά αν βάλεις και το κόστος ενός fan της προκοπής. Απ όσο θυμάμαι δεν αξίζει τον κόπο σ αυτήν την τιμή. Αν δεν κάνω λάθος έχουν 2-4C διαφορά σε full load, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
CARLOS M Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλήσπερα και Χρόνια Πολλά Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Διαθέτω εναν 5600+ και μια μητρική MSI K9n Platinum. Θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστή με έναν 8750. Πρώτον κουμπώνει στην μητρική??? Δευτερόν θα δω διαφορά??? Θέλω τις αποψείς σας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γεια σου και καλως ηλθες! Ναι θα κουμπωνει (και με Bios update θα δουλεψει κιολας, γιατι το κουμπωμα δεν ειναι απο μονο του επαρκες), αλλα δε θα δεις διαφορες.
CARLOS M Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αρα δεν αξιζει, με τετραπυρηνο θα υπαρξει διαφορα???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εξαρταται απο το τι χρηση θες να κανεις.
CARLOS M Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τα παντα, απο παιχνιδια με μεχρι στατιστικα προγραμματα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Kαι επεξεργασια βιντεο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Aν και μονο αν καποιο απ αυτα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις αξιοποιει τετραπυρηνο και σε νοιαζει τοσο πολυ να αυξησεις τις επιδοσεις τοτε παρε. Ειδαλλως τσου.
CARLOS M Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτησω κατι ακομα. Εχω ενα φορητο με επεξεργαστη Τ2390 μπορω να αλλαξω επεξεργαστη??? Ο Τ2390 ειναι καλος???, εχω 4 γιγα μνημη. Επισης εχει καρτα γραφικων ιντελ GX3100, μπορω να παιξω το TIBERIAN WARS C&c 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη το θεμα ειναι οτι 1)δε θα βρεις, 2) και να βρεις θα ειναι πανακριβος. Γενικα στα λαπτοπ υπαρχει μια ''as is'' κατασταση... Δε το ξερω το Tiberian wars, αλλα οι Onboard καρτες γραφικων της Intel (οπως η Χ3100) ειναι ανισχυρες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τυπικος ειναι. Το ''καλος'' δε λεει κατι... Για να παιζεις πασιετζα ειναι τελειος! Και για Vista! Για video editing και πολυ gaming θα ελεγα μαλλον ανισχυρος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.