akismei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με την επιλογη παροχου στην πολη της Λαρισας. με ενδιαφερουν τυχον προβληματα,ταχυτητες πραγματικες και χρονοι ενεργοποιησης ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 οπως λεω και σε ολους ετσι θαπω και σε σενα.ολα ειναι σχετικα.μπορει να κανεις ενα μηνα μπορει και 5.μπορει να εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο και να παιζεις αργα μπορει να εισαι και κοντα.μπορει να εχεις καλο χαλκο μπορει και χαλια χαλκο.οποτε ολα ειναι σχετικα τι θα σου κατσει.
Tzimmys Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πες μας που μένεις να δούμε μην μένει κάποιος κοντά σου για να δούμε ακριβώς τι γίνεται.
akismei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πες μας που μένεις να δούμε μην μένει κάποιος κοντά σου για να δούμε ακριβώς τι γίνεται. δεν εχω μετακομισει ακομα....., αυτο θα γινει μεσα στον επομενο μηνα,απλα θα ηθελα να μαθω τι παιζει γενικα στη Λαρισα με το dsl. εχω δει την προσφορα της Τελλας με 20 ευρω adsl/τηλεφωνια για 6 μηνες, ωστοσο δεν ακουω καλα λογια για την τελλας . πιθανες περιοχες που σκεφτομαι να ψαξω για σπιτι : νεαπολη, νεα πολιτεια, φιλλιπουπολη. ευχαριστω
skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Για Λαρισα θα πας ειτε hol ειτε ΟΤΕ. Μη διανοηθεις να πας σε καποιον αλλον γιατι θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα. Αυτα για Λαρισα! Καλες Γιορτες!
iero7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 λαρισα-χολ δεν εχω κανενα προβλημα παω 3 χρονο και καλη ταχυτητα-ελαχιστα προβληματα
mits@kos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ConnX εδώ. Ενεργοποιήθηκε σε περίπου 20 ώρες (!!!) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με οτιδήποτε. Μένω κέντρο πάντως, Άγιο Κων/νο...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Για Λαρισα θα πας ειτε hol ειτε ΟΤΕ.Μη διανοηθεις να πας σε καποιον αλλον γιατι θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα. Αυτα για Λαρισα! Καλες Γιορτες! αυτο δεν το καταλαβα.αυτη η εμπεριστατωμενη αποψη.δηλαδη απο αθηνα σε λαρισα νομιζεις οτι αλλαζει κατι σε εξοπλισμο σε providerw ωστε ενας provider να ειναι καλυτερος αθηνα και χειροτερος λαρισα?ο χαλκος θα κανει την διαφορα Πες μας που μένεις να δούμε μην μένει κάποιος κοντά σου για να δούμε ακριβώς τι γίνεται. στην θεωρια παντα.
Tzimmys Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είχα ΟΤΕ και πλέον έχω HOL. Όλα καλά και με τις δύο στα Πυροβολικά. Η αδερφή μου έχει Forthnet sto κέντρο, επίσης όλα καλά. Αλλά δε θα πρότεινα κάτι άλλο εκτός των τριών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
akismei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 τι λετε για τελλας? παιζει προσφορα μονο 20 ευρω για 6 μηνες και μετα τους υπολοιπους 6 με 40 ευρω.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 san ετερια δεν μου γεμιζει το ματι.συν οτι με νευριαζαν οι προσφορες του στυλ ξεκιναμε με τοσο και φτανουμε μετα εκει η ξεκιναμε να πληρωνουμε το 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.