Προς το περιεχόμενο

επιλογη παροχου στη Λαρισα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με την επιλογη παροχου στην πολη της Λαρισας.

με ενδιαφερουν τυχον προβληματα,ταχυτητες πραγματικες και χρονοι ενεργοποιησης

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

οπως λεω και σε ολους ετσι θαπω και σε σενα.ολα ειναι σχετικα.μπορει να κανεις ενα μηνα μπορει και 5.μπορει να εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο και να παιζεις αργα μπορει να εισαι και κοντα.μπορει να εχεις καλο χαλκο μπορει και χαλια χαλκο.οποτε ολα ειναι σχετικα τι θα σου κατσει.

Δημοσ.
Πες μας που μένεις να δούμε μην μένει κάποιος κοντά σου για να δούμε ακριβώς τι γίνεται.

δεν εχω μετακομισει ακομα....., αυτο θα γινει μεσα στον επομενο μηνα,απλα θα ηθελα να μαθω τι παιζει γενικα στη Λαρισα με το dsl.

εχω δει την προσφορα της Τελλας με 20 ευρω adsl/τηλεφωνια για 6 μηνες, ωστοσο δεν ακουω καλα λογια για την τελλας .

πιθανες περιοχες που σκεφτομαι να ψαξω για σπιτι : νεαπολη, νεα πολιτεια, φιλλιπουπολη.

ευχαριστω

Δημοσ.

Για Λαρισα θα πας ειτε hol ειτε ΟΤΕ.

Μη διανοηθεις να πας σε καποιον αλλον γιατι θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα.

Αυτα για Λαρισα!

Καλες Γιορτες!

Δημοσ.

ConnX εδώ. Ενεργοποιήθηκε σε περίπου 20 ώρες (!!!) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με οτιδήποτε.

Μένω κέντρο πάντως, Άγιο Κων/νο...

Δημοσ.
Για Λαρισα θα πας ειτε hol ειτε ΟΤΕ.

Μη διανοηθεις να πας σε καποιον αλλον γιατι θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα.

Αυτα για Λαρισα!

Καλες Γιορτες!

αυτο δεν το καταλαβα.αυτη η εμπεριστατωμενη αποψη.δηλαδη απο αθηνα σε λαρισα νομιζεις οτι αλλαζει κατι σε εξοπλισμο σε providerw ωστε ενας provider να ειναι καλυτερος αθηνα και χειροτερος λαρισα?ο χαλκος θα κανει την διαφορα

Πες μας που μένεις να δούμε μην μένει κάποιος κοντά σου για να δούμε ακριβώς τι γίνεται.

στην θεωρια παντα.

Δημοσ.

Εγώ είχα ΟΤΕ και πλέον έχω HOL. Όλα καλά και με τις δύο στα Πυροβολικά. Η αδερφή μου έχει Forthnet sto κέντρο, επίσης όλα καλά. Αλλά δε θα πρότεινα κάτι άλλο εκτός των τριών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

san ετερια δεν μου γεμιζει το ματι.συν οτι με νευριαζαν οι προσφορες του στυλ ξεκιναμε με τοσο και φτανουμε μετα εκει η ξεκιναμε να πληρωνουμε το 2010.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...