Προς το περιεχόμενο

Aspire ONE A110L& hard disk

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ssd δεν ειναι σκληρος.παντως εγω δεν τον αλλαζω στο ασους μου κι ας χανω σε χωρητικοτητα.

εχω εναν 4γρηγορο που εχει windows, εναν πιο αργο 8 με ubuntu και ενα 16sdhc για δεδομενα..

αν το καλοσκεφτεις δεν χρειαζεσαι περισσοτερο χωρο για την χρηση για την οποια προοριζονται αυτα τα μηχανηματα.. ποσα τραγουδια, ποσες φωτογραφιες και ποσες ταινιες πια να βαλεις μεσα ; για ενα ταξιδι το γεμιζεις και βγαζεις ακομα και υπερατλαντικο για πλακα.

ασε που η αυτονομια ειναι τραγικη με την 3ρα μπαταρια που εχει το ασερ..αργα η γρηγορα θα παρεις μια εξαρα αλλιως χανει ολο το νοημα του.

τελος, με τον ssd κερδιζεις σε θερμοκρασια αλλα παραλληλα ξεχνας και τι θα πει θορυβος!

τελος η runcore κυκλοφορησε mini pci express δισκους ssd και η αναβαθμιση ειναι και εκει πλεον ευκολη..και η αγορα εκει οδευει

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ssd δεν ειναι σκληρος.παντως εγω δεν τον αλλαζω στο ασους μου κι ας χανω σε χωρητικοτητα.

εχω εναν 4γρηγορο που εχει windows, εναν πιο αργο 8 με ubuntu και ενα 16sdhc για δεδομενα..

αν το καλοσκεφτεις δεν χρειαζεσαι περισσοτερο χωρο για την χρηση για την οποια προοριζονται αυτα τα μηχανηματα.. ποσα τραγουδια, ποσες φωτογραφιες και ποσες ταινιες πια να βαλεις μεσα ; για ενα ταξιδι το γεμιζεις και βγαζεις ακομα και υπερατλαντικο για πλακα.

ασε που η αυτονομια ειναι τραγικη με την 3ρα μπαταρια που εχει το ασερ..αργα η γρηγορα θα παρεις μια εξαρα αλλιως χανει ολο το νοημα του.

τελος, με τον ssd κερδιζεις σε θερμοκρασια αλλα παραλληλα ξεχνας και τι θα πει θορυβος!

τελος η runcore κυκλοφορησε mini pci express δισκους ssd και η αναβαθμιση ειναι και εκει πλεον ευκολη..και η αγορα εκει οδευει

LoL

Θα με ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ τελείως εσείς οι 2 :mrgreen:

Δεν ξέρω πάλι με μπέρδεψες :cry:

Εγώ το θέλω να τον έχω ως ένα (pc) η κατεβαστιρη η netbook η σαν μια λύση buck up βασικά δεν ξέρω γιατί ακριβώς το θέλω άλλα το ΘΕΛΩ!!!!!!!

Καταραμένο Πλαίσιο :P αυτό φταίει που μου έστειλε email και το άνοιξα για 1η φορά και το είδα και κόλλησα βασικά την τιμή του είδα αν ήταν πάνω από 299 € δεν έπαιζε να το σκεφτόμουν καν :P

Τεσπα το θέλω και για καμιά dota σε κάνα καμπινκ B) :mrgreen: :o

Το θέλω πολύ άλλα πιο να πάρω τελικά οεο???

Το έχω ανάγκη Ανίτα μου το θέλω το θέλω lol

Δημοσ.

Καταραμένο Πλαίσιο :P αυτό φταίει που μου έστειλε email και το άνοιξα για 1η φορά και το είδα και κόλλησα βασικά την τιμή του είδα αν ήταν πάνω από 299 € δεν έπαιζε να το σκεφτόμουν καν :P

Τεσπα το θέλω και για καμιά dota σε κάνα καμπινκ B) :mrgreen: :o

Το θέλω πολύ άλλα πιο να πάρω τελικά οεο???

Το έχω ανάγκη Ανίτα μου το θέλω το θέλω lol

Καλημερα :-D

Στα 299 €, καλυτερη επιλογη = Advent - MSI Wind Clone B)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274825

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991

Δημοσ.

αν το θες να κατεβαζεις η να αντικαταστησεις το πισι σου τοτε ο ssd δισκος δεν σου κανει.

αν το θες απλα για την φορητοτητα και για απλες δουλειες οπως κυριως ιντερνετ, εφαρμογες γραφειου, καμια ταινια σε κανενα ταξιδι τοτε ναι.

αλλα με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις πολυ δυνατο λαπτοπ που εχει τα παντα. μην κανεις το 'λαθος' να το αγορασεις για τους 'λαθος' λογους..αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω

Δημοσ.
Καλημερα :-D

Στα 299 €, καλυτερη επιλογη = Advent - MSI Wind Clone B)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274825

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991

Πω φιλαράκι Πο^%@#@α μας έκανες :P

Πω τι είναι τούτο ορέ?

Λοιπόν έλιωσα λίγο στο διαβαζμα και είδα απο τα ελάχιστα videaκια που έχει το Youtube και μια χαρουλα μου φενεται!

Μάλιστα εχει Μέγεθος Μνήμης Cache : 1 mb απο τα 512 L2 που εχει το acer

και ο σκληρός του τρεχει στις 5400 στροφες εννοω του Acer 4200 :P

Έχει και 10 ιτσον οθόνη!!!!

Πολυ καλο πραγματικά!

Αλλα απο servise κα εγγύηση πως παμε :rolleyes:

Σκληρό δίσκο αργότερα μπορώ αργότερα άμα θέλω να αλλάξω :rolleyes:

Το μόνο που με ξενερώνει είναι το βάρος του το οτι διάβασα αρνητικά σχόλια για το touch pad και η μάρκα μου ειναι πολυ άγνωστη :P

Delirium τα φώτα σου για άλλη μια φορά plz!!!

Α κάτι αλλο μπορώ να το δοκιμάσω στο κοτσοβολο άμα πάω ή είναι μόνο μέσω αγοράς ίντερνετ?

Δημοσ.

Σκληρο δισκο βαζεις -μεχρι και 640GB :devil:

Ειναι το 10αρη MSI Wind, βαφτισμενο :lol:

Οποτε τσεκαρεις στα reviews του MSI :P

Στο Κοτσοβολο, λογικα το βλεπεις,

εαν οχι, βρισκομαστε να το δεις :lol:

Δημοσ.
Σκληρο δισκο βαζεις -μεχρι και 640GB :devil:

Ειναι το 10αρη MSI Wind, βαφτισμενο :lol:

Οποτε τσεκαρεις στα reviews του MSI :P

Στο Κοτσοβολο, λογικα το βλεπεις,

εαν οχι, βρισκομαστε να το δεις :lol:

Τρελά είσαι λοιπόν σε μισή ώρα στο κλασικό σημείο στον σταθμό στα άνω πατησια :P

από εγγύησή?Τι παίζει???σοζ αν σε ζαλίζω λιγάκι :P :-D B)

Α edit πλάκα κάνω έτσι μην έρθεις και με περιμένεις lol

Δημοσ.

Δύσκολο δεν είναι άλλα δεν νομίζω να θες να κινδυνεύσεις το νεο σου notebook :)

Αντε να παω σήμερα απο την δουλειά να πάρω τα € και με το καλό αν προλάβω να πάω να το τσιμπήσω!!!!

Εμαθα εχει και bluetooth μια χαρα ;D

Θα κάνει καλή παρέα με το pda μου :D

Δημοσ.
Εγώ απο το κατάστημα θα το πάρω ιδια τιμη δεν είναι???

Ναι, ομως καλου-κακου τηλεφωνησε,

βασικα να τσεκαρεις διαθεσιμοτητα ;)

Δημοσ.

Σωστός ο παίχτης άντε θα στείλω μόλις εχω νέα καλήμερα!!!

Και tnx!!!

Edit τα xp τα εχει μεσα ετσι?Γιατι λεει οτι Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προτείνει αυθεντικά Windows XP Home.

Δημοσ.

Edit τα xp τα εχει μεσα ετσι?Γιατι λεει οτι Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προτείνει αυθεντικά Windows XP Home.

Yes, εχει μεσα Windows XP Home :-)

[επισης εχει recovery partition XP :P]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...