Προς το περιεχόμενο

Εξαφανίζεται μετά την αποσυμπίεση

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το εξης: Όταν κάνω αποσυμπίεση ένα οπιοδοιποτε αρχειο rar μέσα στα share documents (και το οποιο βρίσκετε συμπιεσμένο μέσα στo share documents) το αποσυμπιεσμένο αρχεο δεν φαινεται πουθενα. Όταν πάω να το ξανακάνω αποσυμπιεση μου λέει ότι το αρχειο υπάρχει και αν θέλω να γίνει αντικατάταση κτλ, όμως το αρχειο που ειχα αποσυμπιέσει προηγουμενος δεν φαίνεται.

Μπήκα και με τα vista που έχω σε διαφορετικο παρτισιον αλλά ούτε με τα βιστα φαινεται.

Το ίδιο πρόβλημα συμβαινει και στο άλλο πισι.

Πως μπορώ να σβύσω ένα αρχείο που δεν "υπάρχει" αλλα ομως πιάνει χώρο στο δίσκο 5 γιγα? Φυσικά ούτε η αναζήτηση το βρισκει.

Έχω τσεκαρισμενες στις επιλογες των φακέλων να μου δείχει κρυφα αρχεία κ αρχεια συστήματος αλλά δεν φαίνεται και πάλι.

Αν κάποιος ξέρει ας μου πει τι να κάνω?

?????

Δημοσ.

αποσυμπίεση ένα οποιοδήποτε αρχειο rar μέσα στα share documents (και το οποιο βρίσκετε συμπιεσμένο μέσα στo share documents) το αποσυμπιεσμένο αρχείο δεν φαινεται πουθενα

Φαντάζομαι οτι το "οποιοδήποτε αρχείο rar" είναι "συμπιεσμένο μέσα στο share documents", έτσι;

Είναι σίγουρο οτι η αποσυμπίεση γίνεται σ'αυτόν τον φάκελλο;

Δοκίμασες σε άλλον;

Γίνεται το ίδιο;

Αν ναι, έχεις δικαιώματα στο φάκελλο;

Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η αποσυμπίεση;

ΥΓ. Η διαδρομή του share documents είναι C:\Documents and Settings\All Users\Documents\

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι το "οποιοδήποτε αρχείο rar" είναι "συμπιεσμένο μέσα στο share documents", έτσι;

Είναι σίγουρο οτι η αποσυμπίεση γίνεται σ'αυτόν τον φάκελλο;

Δοκίμασες σε άλλον;

Γίνεται το ίδιο;

Αν ναι, έχεις δικαιώματα στο φάκελλο;

Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η αποσυμπίεση;

ΥΓ. Η διαδρομή του share documents είναι C:\Documents and Settings\All Users\Documents\

Ναι η διαδρομή είναι αυτή που λες!

'Εχω ένα rar αρχειό συμπιεσμένο μέσα στο SharedDocs και το αποσιμπιέζω με το WinRar μέσα στο SharedDocs αλλά αυτό το αρχείο δεν φαίνεται (με γυμνό μάτι) και όταν παω να ξανακάνω αποσυμπίσεση ρωτάει αν θέλω να κάνω αντικατάσταση....

Αύτο συμβαίνει μόνο στα SharedDocs. Με οποιοδήποτε συμπιεσμένο αρχείο και αν δοκίμασα μέσα στα SharedDocs συμβαίνει το ίδιο.

Έχω όλα τα δικαιώματα για όλους τους φακέλους!

Πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει ..... και το πρόβλημα έιναι ότι πίανει 5Gb!

Τι μπορεί να συμβαίνει? ? ? ? :fear:

Δημοσ.

όταν παω να ξανακάνω αποσυμπίσεση ρωτάει αν θέλω να κάνω αντικατάσταση

Μπορεί να το ρωτάει και για έναν άλλο λόγο : Το winrar χρησιμοποιεί το

C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\ σαν προσωρινό φάκελλο, μήπως λοιπόν

η αντικατάσταση αναφέρεται σ'αυτό;

http://www.tweakvista.com/article39121.aspx

The super hidden files will now be visible in Explorer. This can also be done by directly editing the registry

1. Start the registry editor (regedit.exe)

2. Move to ΗKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer if using Server (or Advanced Server) or HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced if using Professional (Workstation)

3. If the value does not exist create a value named ShowSuperHidden of type DWORD

4. Set to 1. Click OK

5. Close the registry editor

6. Restart.

Δημοσ.
όταν παω να ξανακάνω αποσυμπίσεση ρωτάει αν θέλω να κάνω αντικατάσταση

Μπορεί να το ρωτάει και για έναν άλλο λόγο : Το winrar χρησιμοποιεί το

C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\ σαν προσωρινό φάκελλο, μήπως λοιπόν

η αντικατάσταση αναφέρεται σ'αυτό;

http://www.tweakvista.com/article39121.aspx

The super hidden files will now be visible in Explorer. This can also be done by directly editing the registry

1. Start the registry editor (regedit.exe)

2. Move to ΗKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer if using Server (or Advanced Server) or HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced if using Professional (Workstation)

3. If the value does not exist create a value named ShowSuperHidden of type DWORD

4. Set to 1. Click OK

5. Close the registry editor

6. Restart.

Βασικά έχω αλλάξει τον default φάκελο των προσωρινών αποσυμπιεσμένων αρχείων του winrar...αλλά δεν είναι αυτό που λες γιατί το έχω τσεκάρει και είναι άδειος.

Επίσης σχετικά με το site παραπάνω, η τιμή για τα "super hidden" είναι όντως 1...

Τι να πω...

Έχεις ξανακούσει για κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

Μήπως είναι κρυφά τα περιεχόμενα στον φάκελο αυτό;

Αν από τις επιλογές φακέλων εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία, όπως επείσης και τα αρχεία συστήματος, πάλι δεν φαίνεται τίποτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...