Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 πω αρχίσαμε ΛΟΙΠΩΝ μαν με το 1Gb δεν παίρνεις τίποτα παραπάνω αν δεν παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις τέλος 1920χ1600 +++ το οτι το GTA έκανε την μαλακία και περιορίζει τα γραφικά με βάση την μνήμη της κάρτας είναι άλλο θέμα για να το τρέξω δλδ εγώ full 1680χ1050 θέλω κάρτα με 2Gb dedicated ram ανά πυρήνα που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα οπότε το 1Gb στις κάρτες ακόμα δεν είναι κάτι αξιόλογο
johnykim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 την μπλε sapphire έχω και εγώ το 1Gb δεν κάνει καμία διαφορά αλλά από φασαρία δεν ξέρω να σου πω γιατί την έβαλα στο νερό από την μέρα 1 σε λίγο μάλλον θα πάρω άλλη μία οπότε αν δεν βιάζεσαι μπορώ να σου πω τι φασαρία κάνει Οποτε της βάλεις το φαν πες μου. Τωρα αμέσως εννοω ε.. Αργότερα μετά απο χρόνια θα μου χρειαστεί το 1GB?γιατί οπως είπα προορίζεται για αρκετό καιρό και η διαφορά τους με την toxic είναι ελάχιστη.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 25% δεν ακούγετε, ακούγετε πιο πολύ το Dominator στις μνήμες 40% ακόμα το Dominator είναι πιο δυνατό αλλά αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του και αυτός 50% αρχίζει και γίνετε ενοχλητικό 70% και πάνω δεν παλεύετε με τίποτα βέβαια εμένα ήταν πιο ήσυχο γιατί δεν ήταν πάνω στην κάρτα αλλά χύμα στον αέρα δες photo να καταλάβεις γενικά δεν ξέρω να σου πω είναι και αντικειμενικό θέμα ο θόρυβος εμένα δεν με ενοχλεί ούτε στο 100% από την στιγμή που τα Delta για εμένα είναι ήσυχα αλλά αν έχει κάποια ήσυχη ψύκτρα στο pc σου σίγουρα θα την καταλάβεις την κάρτα και θα σε ενοχλήσει
johnykim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Και περίπου σε πιο ποσοστό βρίσκεται συνήθως? Δεν βλέπω καποια διαφορά στο φαν κ στην καρτα. edit:Παιδιά παράγγειλα τελικά την toxic.Απο reviews που είδα επιβεβαιώθηκε οτι είναι αθόρυβη κ σε φουλ load.Ευχαριστώ πολυ ολους!
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 αμ δεν ξέρω που παίζει αν δεις δεν είναι φορεμένο στην κάρτα γιατί έχει το block και τα ψυκτράκια για αυτό λέω οτι εμένα θα έκανε και λιγότερο θόρυβο τώρα αλλά φαντάζομαι οτι θα παίζει κάτω από το 50% και θα βράζει αλλά δεν θα έχει πρόβλημα anyway και με την toxic καλά θα είσαι ποια μιτρηκή έχεις ?
johnykim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αυτήν εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526738 την έχω κ στο πρώτο ποστ απρόσεχτε vate:p. Την toxic θα μπορώ να την ανεβάσω ή είναι φουλ overclocked(λεμε τώρα)?
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 θα μπορέσεις αν όχι από CCC τότε από riva σίγουρα το θέμα είναι πόσο παραπάνω θα πάει για το board ρώτησα μπας και αργότερα έπαιρνες άλλη μία που θα πέφτανε οι τιμές αλλά δεν γίνετε με το board σου
johnykim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν παει πολύ πανω ε?Απλά το σκεφτόμουν για μελλοντικα μηπως χρειαστώ πιο ισχυρή. Τι να την κάνω την άλλη?:PMε το board αυτό χρησιμοποιώ on-board ενώ με το παλιο μηχανάκι μια 7600GS.Θα μου φανεί αυτή καρτάρα(οχι οτι δεν είναι) Kαινούργιο board απο καλοκαίρι με socket 1366 αλλα πάλι με μια pci-e με βλεπω...
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 δεν θυμάμαι πόσο πήγε η δική μου χωρίς mod να σου πω αλλά λογικά κάτι παραπάνω θα το έχει χαλαρά τώρα σε σχέση με την 7600 αν παίζεις σε σοβαρές αναλύσεις πάνω από 1280x1024 τότε ναι θα είναι μέρα με την νύχτα
johnykim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, το ξέρω οτι δεν θα εχουν σχεση.Μεχρι εκεί παίζω,εχω 17αρι μονιτορ. Νυσταξα ο insomniac,αντε καλό βραδυ.
Angeldust Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και συζητάτε για 4850 να πω οτι οποιος ενδιαφέρεται να βάλει full-face block για υδρόψυξη, να το ψάξει καλά πριν αγοράσει ο,τι να'ναι. Οι περισσότεροι κατασκευαστές πλέον δεν βγάζουν σύμφωνα με το reference design της ATI αλλά πηγαίνουν και κοπανάνε πυκνωτές οπου να'ναι, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει το block. Συγκερκιμένα δοκίμασα Connect3d, Sapphire και ευτυχώς βρήκα και πήρα την MSI η οποία είναι reference design και μπήκε μια χαρά το block.
johnykim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μου ήρθε η toxic,αλλά έχω πρόβλημα με το φαν!Δεν μπορώ να το χαμηλώσω κ μου έχει πάρει τα αφτιά.Απο το CCC το χαμηλώνω σε 25% απο 50% αλλά με γράφει κανονικά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εχει 2 ή 3 πιν κοννεκτορ το ανεμιστηρι? Απ οτι βλεπω στις φωτος εχει 2, οποτε τη μπ@^%$^σες!
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Riva tuner δεν παίζει ? Εχει 2 ή 3 πιν κοννεκτορ το ανεμιστηρι? δεν έχει σχέση αυτό άλλο αν μπορεί η κάρτα να "δει" τις στροφές του fan και άλλο αν δε μπορεί να κατεβάσει ρεύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.