greg_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 εχω παραγγειλει το φορητο Lenovo 3000 N500 NS75HGM http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=773&Itemid=26 και θελω να το συνδεσω στην ΤV μου που ειναι μια plasma panasonic TH-42PX70E που εχει δυο hdmi in.. το φορητο εχει εξοδο hdmi αλλα σημερα ειδα στο βιβλιαρακι της TV οτι λεει πως η συνδεση με pc γινεται μονο με ξεχωριστο καλωδιο οθονης pc για την εικονα και ξεχωριστο καλωδιο για το ηχο. ειναι δυνατον να μην μπορει να συνδεθει με ενα καλωδιο hdmi? ρωτησα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι το γραφει αυτο στο βιβλιαρακι και οτι δεν μπορουν να μου απαντησουν. σας παρακαλω αν γνωριζετε να μου πειτε. ευχαριστω εκ των προτερων.
basilis5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 προφανως η οθονη σου εχει κι αλλες υποδοχες εικονας οπως πχ dvi μηπως αναφερεται εκει το συγκεκριμενο χωριο απο το μανιουαλ; απο οσο γνωριζω το hdmi μεταφερει και ηχο και εικονα
alex2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 H HDMI σίγουρα μεταφέρει και ήχο, οπότε μην σε προβληματίζει αυτό που λέει το βιβλιαράκι. Όπως είπε και ο Βασίλης αυτό μάλλον αναφέρεται σε άλλο τύπο σύνδεσης με το pc.
greg_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 η tv εχει και αλλη εισοδο απο pc (μονο για την οθονη). το ξερω οτι η hdmi περναει εικονα και ηχο. απλα φοβαμαι...γιατι τον υπολογιστη τον θελω και για να τον συνδεω στην tv για να βλεπω τις σειρες που κατεβαζω.
basilis5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 μην σε ανησυχει δεν θα εχεις κανενα προβλημα. και απλα κοιτα να εχεις ενημερωμενους drivers για την καρτα γραφικων και πολλες φορες εχουν συνοδευτικο software (nvidia-ati) που διευκολυνει πολυ την εξοδο εικονας
greg_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ok thanks. θα σας πω οταν θα εχω το φορητο στα χερια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.