Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να ακυρώσω το checking disks.

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας όταν έκανα σε μία φάση επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου μου έβγαλε το μήνυμα που ελέγχει τους δίσκους (checking disks, press any key to skip checking {σε μια μπλέ οθόνη}) πατάω οποιοδήποτε πλήκτρο αλλά δεν ακυρώνεται και συνεχίζει να τα κάνει check. Εντομεταξύ όταν τελειώνει το check κάνει reboot το pc απο μόνο του και όταν πάει να μπεί στα windows πάλι πάει να κάνει checking αλλά και πάλι δεν μπορώ να το ακυρώσω. Το πρόβλημα μου, δεν μπορώ να μπω καν στα windows, αν το αφήσω θα κάνει 100 φορές disk checking και 100 φορές επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Γίνετε και η αντίστροφη μέτρηση των 10 δευτερολέπτων και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα για να το ακυρώσω!!

Υπάρχει καμιά επιλογή στο BIOS ή κάπου αλλού που το απενεργοποιεί αυτό?

Μπορώ να αποφύγω το Format?:shock:

Τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ περιμένω γνώμες!!

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 10 : 19 : 35-----

Κανένας???

Δημοσ.

Αν μπορείς κάνε boot με το CD των Windows, μπες σε recovery console και δώσε chkdsk /r (σ όλα τα partitions αλλά κυρίως σ αυτό που χει το λειτουργικό). Δεν ξέρω σίγουρα αλλά ίσως στρώσει μετά.

Υποθέτω ότι έχεις XP.

Δημοσ.
Αν μπορείς κάνε boot με το CD των Windows, μπες σε recovery console και δώσε chkdsk /r (σ όλα τα partitions αλλά κυρίως σ αυτό που χει το λειτουργικό). Δεν ξέρω σίγουρα αλλά ίσως στρώσει μετά.

Υποθέτω ότι έχεις XP.

Μπήκα στην Recovery Console, πάτησα την εντολή που μου είπες, περίμενα να τελειώσει η διαδικασία (φόρτωνε %) που έγγραφε, έκανε restart ο υπολογιστής αλλά το ίδιο πρόβλημα...

Θέλω να επιβεβαιώσω κάτι, αν κάνω φορμάτ θα φύγει το πρόβλημα?

Καμιά άλλη λύση υπάρχει?

Thanks.

Δημοσ.

Έκανε restart από μόνος του πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του checkdisk απ την recovery console; Αν ναι, κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο. Μπες στο site της κατασκευάστριας εταιρίας και λογικά θα χει κάποιο tool που μπορείς να κατεβάσεις για τον έλεγχό του.

edit: Με πρόλαβε ο locos :P Ωρέ αν δε φορτώνει καν τα windows, δεν είναι διαφορετική περίπτωση απ την κλασική (με το μονίμως flagged dirty bit) που απλώς κάνει πάντα scandisk πριν μπει στα win;

Δημοσ.

νομίζω είναι το ίδιο πράγμα με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί έχω καιρό να δω chkdsk στα xp αλλά νομίζω μετά το check κάνανε reboot μόνα τους, τώρα αν έπεσε στην λούπα λογικό είναι

αν δεν μπορεί να μπει ούτε σε safe mode στα link του Google έχει και τρόπους για το ίδιο πρόβλημα ακριβός με boot cd πως να το φτιάξει

Δημοσ.

Ενα ένα τα πράγματα παιδιά, καταρχάς είχε τελειώσει την φώρτωσει με την εντολή chkdsk /r και μετά εγώ έγραψα exit και έκανε restart το PC

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω βρει πως μπορώ να μπω στο Safe Mode από τον υπολογιστή μου, μόλις πατάω το F8, μου ανοίγει το quick boot menu όπου επιλέγω ποια συσκευεί θέλω να κάνει boot πρώτα.

Δημοσ.

πάτησα να μπω απο safe mode with command promt, μετα βγαίνει κάτι σαν λίστα απο πάνω προς τα κάτω γραφει windows/drivers/και εδω κάποια διάφορα ονόματα

και δεν μπορς να συνεχίσω.

Δημοσ.

στο Deep Freez.

Είναι πρόγραμμα που freezarei τον σκληρό δίσκο και όταν μπει παράδειγμα κάτι καινούργιο στο μηχάνημα, με ένα restart φεύγουν όλα (τα πιο πολλά internet cafe χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα).

(windows/drivers/dpfrz.sys κάπως έτσι)

Δημοσ.
lol το ξέρω το deepfreez αλλά δυστυχώς format...

Ας το δεχτούμε το format..

θα λυθεί όμως το πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...