Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε πρόγραμμα τύπου "κρεμάλα"(c)

sarakinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά άρχισα ένα προγραμματάκι τύπου (κρεμάλα) σε C , που κάνει τα εξής...

1)Κάνει ένα παιχνιδάκι στυλ κρεμάλας

2)Αποθηκεύει τα αποτελέσματα σε ένα txt και μπορεί να το ανακαλέσει από το menu για να δεις τα scores.

3)Εxit :)

Το πρόβλημά μου είναι ότι το αρχείο txt δεν μπορεί να κρατήσει το string του ονόματος του δεύτερου παίχτη..ενώ κρατάει την λέξη,1ο όνομα,την λέξη και το σκόρ.

Παρακάτω σας δίνω τον κώδικα αν έχει κάποιος φίλος την διάθεση να ρίξει μια ματιά..

Είναι λίγο κακογραμμένο γιατί δεν τελείωσε ακόμα και δεν το σημάζεψα,γιαυτό μην βαράτε :)

>http://pastebin.com/m690d7793

Δημοσ.
#

FILE *fopen(),*arxeio;

#

int choice,leng;

#

char name_1[10],name_2[10],word[10],emfanisi;

#

printf("***Welcome to 'Stavrolekso' by Sarakinos***\n");

#

#

arxeio = fopen("scores.txt", "a");

#

fprintf(arxeio,"===========================\n");

#

fprintf(arxeio,"1st Players Name: %s\n",name_1);

#

fprintf(arxeio,"2nd Players Name: %s\nWord:%s\nScore: %d\n",name2,word,points);

#

fprintf(arxeio,"===========================\n");

#

fclose(arxeio);

μήπως λάθος όνομα μεταβλητής ?

είμαι σχετικά άσχετος:mrgreen:

καλές γιορτές !

άσχετος και βεδουϊνος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.

Δημοσ.

Όχι δεν πρέπει(δηλαδή δεν είμαι σίγουρος γιατι τώρα ξύπνησα) να έχει σχέση αυτό (γιατί είναι σε άλλο scope και θα τον είχε κράξει άλλωστε το compiler του. Πάντως από ότι είδα θέλουν πολλά πράγματα φτιάξιμο και θα το κοιτάξω μετά από ένα καφέ.

edit:

Βασικά το πρόγραμμα δεν έχει το πρόβλημα που λες, έχει άλλα. Το oποίο ξεκινά από την καθυστερημένη συνάρτηση με το όνομα scanf.Αφού το παρέκαμψα τα πάντα παιξανε κανονικά (από την άποψη του file i/o). Απλά αφού μου ζητούσε έναν χαρακήρα μού 'λεγε ότι κέρδισα και έκανε exit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...