Προς το περιεχόμενο

απορία σε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το τσιγάρο

sabino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να σας ρωτήσω εάν ισχύει ότι καλό είναι να μην μασάς τσίχλα όταν καπνίζεις γιατί προκαλεί καρκινογόνες ουσίες πιο ισχυρές απ'ότι όταν δεν μασάς καθόλου.Επίσης μήπως ξέρετε κάποιον άλλον συνδυασμό με το τσιγάρο που κάλο θα ήταν να αποφεύγεται?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σίγουρα το τσιγάρο από μόνο του αρκεί αλλά εννοώ εάν έχετε ακούσει κάποιους άλλους συνδυασμούς που μπορεί να το κάνει χειρότερα όπως αυτό με τη τσίχλα που είπα ότι έχει ακουστεί

Δημοσ.

Παλιότερα είχα ακούσει πως αν "καεί" (προφανώς από τον καπνό) η τσίχλα βγάζει τοξικά, τοξίνες or sth like that που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο στομάχι.

Bullcrap I say.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μην ανοίγω νέο thread. Ξέρει κανείς τι παίζει με το τσιγάρο στα καπάκια μετά από γυμναστική?

Σε συζήτηση στα πολύ μπακαλίστικα μου είπαν ότι στην ουσία αναιρείς

ό,τι καλό έχεις κάνει στους μύες (διάφορα με οξυγόνωση και κυκλοφορία και αίμα μπλα μπλα).

Κατά πόσο παίζει και αν παίζει πόση ώρα μετά "επιτρέπεται" να κάνεις τσιγάρο?

Δημοσ.
Μην ανοίγω νέο thread. Ξέρει κανείς τι παίζει με το τσιγάρο στα καπάκια μετά από γυμναστική?

Σε συζήτηση στα πολύ μπακαλίστικα μου είπαν ότι στην ουσία αναιρείς

ό,τι καλό έχεις κάνει στους μύες (διάφορα με οξυγόνωση και κυκλοφορία και αίμα μπλα μπλα).

Κατά πόσο παίζει και αν παίζει πόση ώρα μετά "επιτρέπεται" να κάνεις τσιγάρο?

ειναι μαμω τις μαλακιες το να καπνισεις στο καπακι μετα απο γυμναστικη-αθλητισμο

σκεψου απλα τι γινεται οταν εχουν "ανοιξει" τα πνευμονια σου

πρεπει να το κοψουμε το ρημαδι ρπμ:-(

Δημοσ.

σκεψου απλα τι γινεται οταν εχουν "ανοιξει" τα πνευμονια σου

Δεν καπνίζω συστηματικά. Απλά θα φτιάξω κάτι να φάω μετά τη γυμναστική, που θα συνοδεύεται στάνταρ από γραβιέρα. Και για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η γραβιέρα με το παξιμάδι είναι και γαμώ τα κόμπο για ένα τσιγάρο.

Όπερ εγεννήθη η απορία.

Δημοσ.

Ναι είναι μια ιδέα.

Η ιδέα που εφαρμόζω είναι μισό κιλό ξύδι, με μαρούλι,ντομάτα και γραβιέρα. Αλλα στην ουσία πίνω ξύδι.Αυτό =ρ

Δημοσ.

Ετσι εξηγείται, πίνεις ξύδι που ρίχνει πολύ το pH του στόματος, και μετά ζητάει νικοτίνη που είναι αλκαλική για να έρθει στα ίσια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...