Προς το περιεχόμενο

Open Suse 11 Προβλημα

sotosu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

εχω αρχισει τωρα τελευταια να ψαχνομαι με τα λινουξ αλλα τωρα αντιμετωπισα ενα προβληαμτακι και χρειαζομαι την βοηθεια σας για να γλιτωσω το φορματ.

Δεν μπορω να φορτωσω τα windows. Κατεβασα λοιπον ενα iso αρχειο open suse 11 και το ετρεξα με το daemon μεσα απο τα windows αλλα δεν ειχα το αποτελεσμα που περιμενα. Αυτο εγκατεστησε ενα suse installer το οποιο οταν παω να ανοιξω το πισι τρεχει πριν απο τα windows και ζηταει το dvd των λινουξ το οποιο εγω δεν εχω προφανως αφου νομιζα οτι θα κανει την ιδια διαδικασια που εκαναν και τα ubundu με εκγατασταση μεσα απο τα windows.

τι μπορω να κανω? καμια ιδεα για να φορτωσω το windows και να κανω uninstall το προγραμματακι?

ευχαρστω εκ των προτερων για οποιες απαντησεις.

Αλεξανδρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το .iso αρχειο που κατεβασες (οπως και ολα τα .iso αρχεια των διανομων) ΔΕΝ προοριζεται για φορτωμα στα daemon tools και εγκατασταση μεσα απο τα windows.

Προοριζεται για προβλεπομενο γραψιμο σε δισκακι, εκκινηση του υπολογιστη με αυτο και εγκατασταση σαν ενα κανονικο λειτουργικο συστημα.

Επειδη δεν αναφερεις τι προβλημα ειχες με τα windows και αναγκαστηκες να καταφυγεις σε αυτη τη λυση, εγω προτεινω να κανεις boot με ενα livecd οποιασδηποτε διανομης, να παρεις backup των αρχειων σου και να προχωρισεις σε κανονικο format και εγκατασταση των windows απο την αρχη.

Αλλιως, μπορεις να επαναφερεις τον bootloader των windows για να απαλλαγεις απο οτι εβαλε η μη προβλεπομενη εγκατασταση του opensuse και να δεις αν μπορεις να τα επιδιορθωσεις ετσι.

Και ειναι ΤΟ linux :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...