Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για αναβαθμιση

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα εξης χαρακτηρηστικα στο desktop mou

motherbord:Asus M2A-VM

επεξεργαστη:AMD Athlon 64 X2 4800+ @2500MHz

Μνημη 1Gb ddr2-SDRAM

καρτα γραφικων:ενσωματωμενη

Λειτουργικο συστημα:Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3

Σκληρος δισκος:80Gb

Θελω να μου τρεχει καλα τα παιχνιδια κ γενικα οτι νεο προγραμμα του βαλω.Τον εχω 2 χρονια αλλα δεν του εχω προσθεσει ουτε αφαιρεσει τπτ γιατι δν ειχα τον χρονο να ασχοληθω.Τι θα μου προτεινατε να βαλω?Πρεπει να αντικαταστησω τπτ απο τα παραπανω?Ποση ειναι η μεγιστη RAM που μπορουν να διαβαζουν τα XP κ ποση τα Vista?

Ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

Πες μας πόσα χρήματα διαθέτεις και τι οθόνη έχεις. Η μνήμη σου τι συχνότητας είναι;

32bit λειτουργικό βλέπει ~3.2GB. 64bit δεν έχει αυτόν τον περιορισμό.

Δημοσ.

Βασικα θελω μια καλη καρτα γραφικων οχι πολυ ακριβη.Αρχικα ειχα σκεφτει οτι με 100-130Ευρω θα ημουν ενταξυ.Γενικα δεν θελω να επενδυσω πολλα για το PC.Ο τυπος της ΡΑΜ ειναι DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) - [DDR2-666] κ η οθονη μου ειναι μια 16" SONY( oxi επιπεδη αλλα "κουτι")

Δημοσ.

Η οικονομικότερη αναβάθμιση που μπορώ να σκεφτώ είναι μια 4670 και 1GB RAM ακόμα (~80-90€ σύνολο). Μπορείς να βγάλεις αυτή που χεις πάνω και να βάλεις 2GB @ 800MHz (~90-100€).

Για κάτι καλύτερο 4850 και 2 ή 4GB RAM, αφαιρώντας αυτή που χεις πάνω. Θα πρέπει να χεις ένα σχετικά αξιοπρεπές τροφοδοτικό (~160-180€ σύνολο).

Με 80GB HDD την παλεύεις;

Δημοσ.

Τιμές της 4670.

ΟΚ για τον δίσκο. Αν και θα πρότεινα εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη για εξωτερικό δίσκο, να πάρεις εσωτερικό μιας και σίγουρα θα δεις κάποια βελτίωση στην απόκριση του συστήματος μ έναν σύγχρονο (ταχύτερο) δίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...