wgibson Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 εχω γραψει για το σχετικο πορβλημα που εμφανιστηκε στον σταθερο υπολογιστη μου "εχω το κ750 , ειχα εγκαταστησει το myphone explorer,ελληνικη εκδοση, και καποιους οδηγους για το κ750 απο το softpedia.οταν κανω ασφαλη απεγκατασταση και βγαζω το usb τοτε κανει reset ο υπολογιστης αυτοματα" αυτα στο myphone.gr αυτο το προβλημα ομως εκανε την εμφανιση του προσφατα και στο λαπτοπ μου , το οποιο μεχρι προτεινος λειτουργουσε κανονικα . εχετε καμια προταση ή καποια συμβουλη?? σας ευχαριστω πολυ
NOPSTRIM Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε νομίζω πως έχω άσχημα νέα για σένα! Το ίδιο πρόβλημα είχε η κοπέλα μου με το fkashaki της, όταν το έβαζε στο laptop και το έβγαζε, μετά ακολουθούσε blue screen & restart Τελικά αν θυμάμαι καλά, έκανα format στο flashaki και όλα οκ, άλλα εσύ τι θα κανείς; Πιθανή λύση #1 Δοκίμασε ένα update από την SE και ίσως φτιάξει! Πιθανή λύση #2 Επανέφερε το κινητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά κανε και ένα update...
wgibson Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 εκανα φορματ στον υπολογιστη μου εβαλα το pc suite 1.κατι απο το cd που ειχε μαζι το κινητο οταν το πηρα το κ750 συνδεοταν κανονικα, ειχα προσβαση στο τηλεφωνο(φακελος κλπ) και οταν το εβγαζα, το usb δεν συνεβαινε τιποτα,ολα οκ εβαλα το myphone explorer 171 για να εχω προσβαση στις επαφες του κινητου αλλα καποιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ με driver ειχε και δεν το διαβαζε το κ750 ,τις επαφες του στο device manage εβγαιναν καποια σημεια με θαυμαστικο ,που αφορουσαν το κ750, οπως πχ modem . obx κλπ βγαζω το pc suite και βαζω το καινουριο pcsuite 5.κατι , αυτο δεν εβρισκε καθολου τ κινητο και μαλλον ηταν για αλλο μοντελο κινητου. το βγαζω και παω στην σελιδα της σονυ και κατεβαζω το pcsuite εκδ.2.κατι ολα καλα στην αρχη βρισκει τα παντα , και μολις παω να βγαλω το usb παλι ρεσετ πλαι τα ιδια καμια ιδεα??? -----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 07 : 00 : 40----- τελικα το προβλημα λυθηκε εφταιγε το προγραμμα lockmyfolder το εβγαλα και ολα ρολοι ΔΙΑΒΑΣΑ τυχαια το minidump και εβγαλα ακρη ετσι... τι να πω με τις μλκιες που εχουμε μπλεξει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.