Panos0685 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα..εχω την παραπανω μητρικη κ μετα απο επανεγκατασταση των windows XP δεν εχω καθολου ηχο.Οταν βαζω ενα mp3 στον player μου λεει οτι δεν υπαρχει το sound device.Στο site της Αsus βρηκα κ κατι αλλους drivers τους τους κατεβαζω κ στις οδηγιες μου λεει να κανω install μαζι με το cd tis motherboard....κ το κανω κ δεν γινεται τπτ...Υπαρχει καμια αλλη ιδεα ρε παιδια...εχω σπαστει αρκετα μπορω να πω...Βοηθεια!!! -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 58 : 15----- Επισης στο device manager υπαρχει κιτρινο ερωτηματικο σε hardware :pci device: τι ειναι αυτο ξρουμε?Εχει καμια σχεση?Plz help!!!!!!!!!!
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ θα βρεις τους οδηγούς της onboard κάρτας ήχου της μητρικής σου:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B-MX/WiFi-AP Κατέβασες τη V5.10.0.5345 και δεν έγινε τίποτα;
Panos0685 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτο κατεβασα κ δεν εγινε τπτ...μηπως κανω κατι λαθος μετα?Setup δεν κανω μετα κανονικα? -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 12 : 34 : 33----- Τιποτα με την μιτρικη..το προβλημα προφανως ειναι το pci device που εχει κ το ερωτηματικο...κατεβασα k to everest..πως θα καταλαβω ποιος ακριβως driver μου λειπει? -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 10 : 57 : 42----- Με τα πολλα καταφερα να διωξω τα ερωτηματικα του pci device απο το device manager κ τωρα εχω θαυμαστικο στο Realtec AC 97(προφανως για αυτο δεν εχω κ ηχο) κ στο Intel pcic compatible with pcmcia....Εχω κατεβασει drivers απο παντου...Asus , Intel , Realtek ....κ δεν γινεται τπτ....Μπορει να φταει κατι αλλο εκτος απο drivers?Pls....οποιαδηποτε ιδεα θα με βοηθουσε πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.