Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Asus P5B-MX/WiFi AP και ηχο!!!

Panos0685

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..εχω την παραπανω μητρικη κ μετα απο επανεγκατασταση των windows XP δεν εχω καθολου ηχο.Οταν βαζω ενα mp3 στον player μου λεει οτι δεν υπαρχει το sound device.Στο site της Αsus βρηκα κ κατι αλλους drivers τους τους κατεβαζω κ στις οδηγιες μου λεει να κανω install μαζι με το cd tis motherboard....κ το κανω κ δεν γινεται τπτ...Υπαρχει καμια αλλη ιδεα ρε παιδια...εχω σπαστει αρκετα μπορω να πω...Βοηθεια!!!

:-)

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 58 : 15-----

Επισης στο device manager υπαρχει κιτρινο ερωτηματικο σε hardware :pci device: τι ειναι αυτο ξρουμε?Εχει καμια σχεση?Plz help!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις τους οδηγούς της onboard κάρτας ήχου της μητρικής σου:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B-MX/WiFi-AP

Κατέβασες τη V5.10.0.5345 και δεν έγινε τίποτα;

Δημοσ.

Ναι αυτο κατεβασα κ δεν εγινε τπτ...μηπως κανω κατι λαθος μετα?Setup δεν κανω μετα κανονικα?

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 12 : 34 : 33-----

Τιποτα με την μιτρικη..το προβλημα προφανως ειναι το pci device που εχει κ το ερωτηματικο...κατεβασα k to everest..πως θα καταλαβω ποιος ακριβως driver μου λειπει?

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 10 : 57 : 42-----

Με τα πολλα καταφερα να διωξω τα ερωτηματικα του pci device απο το device manager κ τωρα εχω θαυμαστικο στο Realtec AC 97(προφανως για αυτο δεν εχω κ ηχο) κ στο Intel pcic compatible with pcmcia....Εχω κατεβασει drivers απο παντου...Asus , Intel , Realtek ....κ δεν γινεται τπτ....Μπορει να φταει κατι αλλο εκτος απο drivers?Pls....οποιαδηποτε ιδεα θα με βοηθουσε πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...