Προς το περιεχόμενο

Μεγάλες Θερμοκρασίες στο case

RoUf1An0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάζωντας την cpu μου QC 6600 G0 όπως είναι στοκ δλδ χωρίς OC με το prime95 μέσα στα 2 πρώτα λεπτά έπιασε πάνω απο 67-68 βαθμούς...

Και η κάρτα γραφικών δεν πάει πίσω 65+ τα πιάνω χαλαρά όταν παίζω ( κανα L2 μην φανταστείτε τπτ ιδιαίτερο )

Λοιπόν το ερώτημα μου είναι το πώς μπορώ να μειώσω τη θερμοκρασία ???

Το κουτί είναι mid

ΥΓ : Στο κουτί έχω 1 ανεμιστήρα που βγάζει αέρα και δεν έχω κάποιον να βάζει

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές , αλλά όχι τέτοιες ώστε να σου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Το καλοκαίρι βέβαια με τις ζέστες θα είναι χειρότερα τα πράγματα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις για αρχή είναι να βάλεις τουλάχιστον έναν ανεμιστήρα μπροστά ώστε να εισάγει φρέσκο αέρα στο εσωτερικό του κουτιού.

Επίσης να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα καλώδια κλπ.

Είναι δυνατόν να δεις αρκετά μεγάλες διαφορές αν κάνεις τα παραπάνω (και ειδικά αν γίνεται χαμός στο εσωτερικό).

Αν δεν αλλάξει τίποτα, εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να αλλάξω και τον παλιό ανεμιστήρα που κάνει αρκετό θόρυβο μήπως μου προτείνεις κανένα fan που να μην ακούγεται?? ( όσο μπορεί να είναι εφικτό αυτό )

Δημοσ.

Το κουτί είναι κάπως έτσι και έχει 3 εξόδους για fans αλλά δεν ξέρω πόσους και με τη ροή αέρα να τους βάλω . Ένα πίσω , ένα στο πλαϊνό panel και ένα μπροστά ( εκεί που είναι τα κόκκινα κυκλάκια ).

Επείσης ακριβώς στο ίδιο ύψος του πλαϊνού fan είναι και το fan της cpu

jwxr599g81t55dnr9kwh_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλά ο πλαϊνός είναι αρκετά κοντά στον πίσω ο οποίος θα βγάζει τον αέρα ... δλδ σκέφτομαι πως τον αέρα που βάζει ο πλαϊνός θα τον τραβάει ο πίσω εφόσον είναι δίπλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...