Προς το περιεχόμενο

KDE 4...Με την είσοδο cd δεν ανοίγει τίποτα...

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το KDE 4;Μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά,ή όντως είχε bugs;

1)Δεν μπορώ να αλλάξω look στην εμφάνιση...'Ο,τι κι αν κάνω...

2)Βάζω cd στο drive,και περιμένω να παίξει όπως στο gnome...τίποτα...

Προσπαθώ να πάω στα properties των cdrom,αλλά και αλλάγές που κάνω,πάλι

τίποτα...

3) Ο Konqueror κολλάει...Τι στην ευχή παίζει;

Μήπως δεν έχω εγκαταστήσει κάτι απαραίτητο;

Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμητέα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το KDE 4;Μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά,ή όντως είχε bugs;

1)Δεν μπορώ να αλλάξω look στην εμφάνιση...'Ο,τι κι αν κάνω...

2)Βάζω cd στο drive,και περιμένω να παίξει όπως στο gnome...τίποτα...

Προσπαθώ να πάω στα properties των cdrom,αλλά και αλλάγές που κάνω,πάλι

τίποτα...

3) Ο Konqueror κολλάει...Τι στην ευχή παίζει;

Μήπως δεν έχω εγκαταστήσει κάτι απαραίτητο;

Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμητέα...

1) Τι ακριβως θες να αλλαξεις; απο το system settings δεν τα καταφερες; το plasma theme αλλαζει με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ρυθμισεις της επιφανειας εργασιας

2) Αυτο στο kde4 θα ερθει σε λιγο (το ειχε στο 3 αλλα δεν το εχουν μεταφερει ακομα στο 4)

3) Κανονικα δεν επρεπε να κολλαει ο konqueror, ειναι απο τα προγραμματα του kde 4 που δουλευει περιφημα. Χρησιμοποιω μονιμα σαν browser τον konqueror και ειναι αψογος. Επισης δεν εχω ακουσει στο διαδυκτιο σχετικό πρόβλημα. Οποτε δωσε εδω περισσοτερες πληροφοριες μπας και σκαρφισουμε τίποτα. Πότε κολλάει ; στο ιντερνετ ή και στην περιηγηση αρχείων;

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 57 : 59-----

Ποια εκδοση kde4 έχεις; μπορεις να το δεις στα γρηγορα μεσα σε μια εφαρμογη kde πατας βοηθεια → σχετικα με το kde

Σ'ευχαριστώ,DIMITRISG για την απάντηση.

Ο Konqueror είναι στην έκδοση 4.0.3.Το ίδιο και το KDE4.Παραθέτω screenshot με το error που βγάζει.

'Οσο για τα cd που δεν παίζουν,τι να κάνω;Πώς το χειρίζεσαι αυτό εσύ;

'Οσο για τις ρυθμίσεις στην εμφάνιση,πήγα στο αντίστοιχο μενού.αλλά ό,τι κι αν δοκίμασα,τίποτα.

Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανένα πακέτο ακόμη;

post-74704-129062978933_thumb.jpg

'Οπως λέει και στην υπογραφή,δουλεύω με Mint Elyssa,και από τα repos του κατέβασα το kde 4.0.3.Δεν είχε άλλο εκτός αυτού.Ακουσα και από άλλους ότι το 4.0.3 δεν ήταν για γενική διάθεση,οπότε το απεγκατέστησα και έμεινα στο gnome.

Κάτι λέει σε κάποια σελίδσhttp://news.softpedia.com/news/How-To-Install-KDE-4-1-On-Ubuntu-8-04-91034.shtml για εγκατάσταση σε ubuntu 8.04,αλλά δεν διατίθεται στο Elyssa το software sources του ubuntu.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

πρεπει να αναβαθμισεις το kde4 και επειτα μπορεις να αναπαραγεις τα δισκακια απο τον media player της αρεσκειας σου. Προτεινω smplayer, vlc, kplayer, kaffeine, και συνεχιζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...