mitsosbmx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 εχω το kmp και απο καιρο δεν βλεπω τιποτα η μου δειχνει ασπρη οθονη η πολλη μαυρη δοκιμασα αλλουσ players και κανουν το ιδιο αλλαζω ρεντερερ το ιδιο τα βαζω ολα default το ιδιο.καποια βοηθεια -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 03 : 48 : 26----- επισης το εκανα install/unistall
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης, έλεγξε και τους drivers της κάρτας γραφικών. Αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις ελαττωματικούς DirectX. Κατέβασε τους τελευταίους από Software Patch (ή απ' όπου αλλού θέλεις φυσικά). Τέλος δώσε Εναρξη-Εκτέλεση και dxdiag και στην καρτέλα Οθόνη δες μήπως είναι απενεργοποιημένο το Direct Draw και κάνε και ένα τεστ σ' αυτό.
sofikaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Χαιρεται!!!! Εχω ενα μικρο προβληματακι κατεβασα το kmp το οποιο ειναι πραγματικα τελειο προγραμμα αλλα ενω παιζει κανονικα καθε ταινια ανα 15 λεπτα περιπου κλεινει μονο του.. Μπορει καποιος να με βοηθησει..? Ειμαι λιγο ασχετη για αυτο σε απλα ελληνικα σωστε μεεεεεεε!!!! ευχαριστω εκ των προτερων....
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αυτό sofilaki μπορεί να είναι και πρόβλημα στα windows ή στο pc γενικά. Όταν κλείνει μόνο του, δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος; Απλά εξαφανίζεται; Μήπως κατεβαίνει στο tray (κάτω δεξιά) και κρύβεται απλώς; Κάνε δεξί κλικ-options-preferences και πάτα Initialize all Presets. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από ΕΔΩ. Δες τα παραπάνω και πες τι έγινε.
sofikaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το κατεβασα αλλα κ παλι.. Απλα εξαφανιζεται κ πρεςπει να το βάλω απο την αρχη... Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση απο μονη μου? Υπαρχει κανα αναλογο προγραμμα? Γιατι το Media Player Classic δεν μου αρεσε... Απογοητευτηκα.. please help me micos00!!!!!
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά. VLC Player ή GOM Player. Αν και προτιμώ το km, τι να κάνουμε όμως. Το Initialise all presets το έκανες;
sofikaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ναι.. κατι πρεπει να εχει ο υπολογιστης μου δεν εξηγητει αλλιως γιατι τωρα το εκανε μετα απο 4ο λεπτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.