kinitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα βάζω ένα παιχνίδι και πατώ alt tab για να βγω desktop και όλα μαύρα μόνο reset μπορώ να κάνω. αλλά και με exit από κάποια παιχνίδια κάνει το ίδιο drivers vga τελευταίοι κάτι άλλο? Βέβαια δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια αλλά σε κάτι παλιά που παίζουν κάτι πιτσιρίκια και αλλάζει σε 8 bit χρώμα δεν ξέρω αν φταίει αυτό και τι μπορεί να κάνω
poscaman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε αντι για alt+tab το "windows key"+m
benZiDirK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι καποια παιχνιδια που νομιζω δεν μπορεις να γλυτωσεις την μαυρη οθονη... ειδικα αν η αναλυση που παιζεις το παιχνιδι δεν συμβαδιζει με την αναλυση που εχεις στα windows.. Δοκιμασε να παιζεις το παιχνιδι στην ιδια αναλυση...
kinitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δεν λεω για αυτα τα παιχνιδια αλλα για γενικη κατασταση και ασχετα απο αναλυση.για παραδειγμα need for speed undercover alt-tab ολα οκ exit τελος.desktop βλεπω τιποτα αλλο.....reset is rule...τα νευρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.