Physics_Rulez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω ραδιο-cd που να παίζει mp3, να έχει στο εμπρός μέρος άμεσα προσβάσιμες θύρες usb και aux-in. Είμαι ανάμεσα σε μερικά, κινούμαι με ταβάνι γύρω στα 140-150 ευρώ. Επειδή το προηγούμενο ήταν εργοστασιακό δεν ξέρω ποιοι είναι ποιοτικοί κατασκευαστές και ποιοι οχι. Αυτά που μου άρεσαν ήταν κυρίως sony και pioneer. Sony CDX-GT620U Δείτε τιμές εδώ Sony MEX-BT3600U με bluetooth, Δείτε τιμές εδώ Pioneer DEH-2100UB τιμές εδώ ή κάποιο άλλο που θα μου προτείνετε εσείς
agoraki_23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Sony MEX-BT3600U Το έχω λίγους μήνες τώρα και στο usb και στα cd έχει εξαιρετικό ήχο όταν βάζεις μπάσα xplod και το bluetoth εκπληκτικό όταν κάνεις κλήση αυτόματα διακόπτετε η μουσική και ακούγετε η κλήση.Εξαιρετικό.
stavrospet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 KENWOOD KDC-BT6544U Ράδιο cd/mp3/usb/aux-in/bluetooth 4x50W Εχει ενισχυση με MOSFET επισης τηλεχειριστηριο, και αποσπομενη προσοψη. Και με πολυ καλο δεκτη. Μια καλη προταση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ---------- me bluetooth pare Τι ειδους εγγλεζικα ειναι αυτα; Γιατι δεν τα διαγραφετε; (Οι συντονιστες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.