Προς το περιεχόμενο

Αγορά ΧΒΟΒ 360 μετά τις γιορτές

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι μετά τις γιορτές να αγοράσω ένα ΧΒΟΧ360.Το θέλω με 2 χειριστήρια γιατί ειναι οικογενειακή υπόθεση τα 2πλά με τον αδερφό μου.Επειδή δεν ξέρω καθόλου τι παίζει τι διαφορά έχουν οι διάφορες εκδόσεις του ΧΒΟΧ arcade,pro,value,elite και επειδή έχω ακούσει ότι το XBOX αναβαθμίζεται κιόλας.Π.Χ μπορείς να το πάρεις χωρίς σκληρό και να βάλεις εσύ έναν δικό σου ή να αλλάξεις διάφορα.Μπορεί κάποιος να μου δόσει τα φώτα του;

Οι κύριες ερωτήσεις μου είναι: 1)Oι διαφορές αναμεσα στις εκδόσεις ποιές είναι;

2)Ποιό είναι το οικονομικότερο-αποδοτικότερο πακέτο που μπορώ να πάρω;(κονσόλα,χειριστήριο,ενδεχόμενο σκληρό ή οτιδήποτε άλλο)

Υ.Γ το ΧΒΟΧ θα τσιπαριστεί από την πρώτη κιόλας μέρα.Επίσης δεν με ενδιαφέρει το LIVE

Δημοσ.

Το elite ειναι ασυμφορο και πουλαει αλλα πραγματα (μαυρο χρωμα κλπ) οποτε δε κανει για σενα.

Αποκει και περα το Arcade σε σχεση με το Pro ΔΕΝ εχει τον 60αρη δισκο και το headset (ακουστικα-μικροφωνο), και αλλαζουν και τα παιχνιδια του budndle αλλα ειναι εξισου ασχημα και αφου θα το τσιπαρεις απο την πρωτη μερα δε σε νοιαζουν ουτως η αλλως φανταζομαι.

Οποτε arcade + extra controller = 189

pro + 60gb hdd + headset = 249

60 ευρω διαφορα. Το headset δε θα το χρειαστεις αφου δε παιζεις online και γενικα τετοια σετακια κανουν κατω απο 10 ευρω δεν ειναι αξιο λογου, οποτε πρακρικα ρωτας αν αξιζει 60 ευρω ο 60αρης δισκος.

Κατα τη γνωμη μου για τη χρηση σου δεν αξιζει, αφου χρειαζεσαι online για να παρεις υλικο να του βαλεις. Το arcade εχει 256mb μνημη οποτε για σωσιματα εισαι καλυμενος...

Αρα ορμα για το arcade + controller bundle με 189 ευρω και θα εισαι μια χαρα. Και εγω αυτο θα παρω παρολο που θελω και δισκο γιατι βρισκω με 25 ευρω 20αρη απο το ebay οποτε δε με συγκινουν τα εξτρα 60 για τον 60αρη...

Δημοσ.
Καλό θα ήταν αν μην άνοιγες νέο θέμα γιατί όλα αυτά έχουν απαντηθεί στα topic του xbox

Φίλε ΟΚ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν απαντημένα αλλά θα κάτσω να διαβάσω 1000 θέματα για να βγάλω ένα συμπέρασμα;Αφού δεν την πολυπαρακολουθώ την κατηγορία.Όποιος εννοχλείται από το θέμα ας μην το κοιτάξει.Τι να πω;Όποοιος έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει απαντάει.

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 02 : 50 : 35-----

Το elite ειναι ασυμφορο και πουλαει αλλα πραγματα (μαυρο χρωμα κλπ) οποτε δε κανει για σενα.

Αποκει και περα το Arcade σε σχεση με το Pro ΔΕΝ εχει τον 60αρη δισκο και το headset (ακουστικα-μικροφωνο), και αλλαζουν και τα παιχνιδια του budndle αλλα ειναι εξισου ασχημα και αφου θα το τσιπαρεις απο την πρωτη μερα δε σε νοιαζουν ουτως η αλλως φανταζομαι.

Οποτε arcade + extra controller = 189

pro + 60gb hdd + headset = 249

60 ευρω διαφορα. Το headset δε θα το χρειαστεις αφου δε παιζεις online και γενικα τετοια σετακια κανουν κατω απο 10 ευρω δεν ειναι αξιο λογου, οποτε πρακρικα ρωτας αν αξιζει 60 ευρω ο 60αρης δισκος.

Κατα τη γνωμη μου για τη χρηση σου δεν αξιζει, αφου χρειαζεσαι online για να παρεις υλικο να του βαλεις. Το arcade εχει 256mb μνημη οποτε για σωσιματα εισαι καλυμενος...

Αρα ορμα για το arcade + controller bundle με 189 ευρω και θα εισαι μια χαρα. Και εγω αυτο θα παρω παρολο που θελω και δισκο γιατι βρισκω με 25 ευρω 20αρη απο το ebay οποτε δε με συγκινουν τα εξτρα 60 για τον 60αρη...

Δηλαδή ο σκληρός δεν χρειάζεται καθόλου;Μόνο στο online χρειάζεται;Δεν κάνεις εγκατάσταση παιχνίδια και save εκεί;Κάπου διάβασα ότι βάζεις 120αρη ή 160αρη WD με 45-50€.Αυτό ισχύει;

Δημοσ.
Φίλε ΟΚ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν απαντημένα αλλά θα κάτσω να διαβάσω 1000 θέματα για να βγάλω ένα συμπέρασμα;Αφού δεν την πολυπαρακολουθώ την κατηγορία.Όποιος εννοχλείται από το θέμα ας μην το κοιτάξει.Τι να πω;Όποοιος έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει απαντάει.

Δεν είναι θέμα ενόχλησης... είναι ότι κάθε 3 και λίγο ανοίγει ένα παρόμοιο θέμα και ότι στα θέματα που σου λέω θα το δουν πολλά περισσότερα άτομα από εδώ. Εγώ ας πούμε εδώ δεν σου απάντησα ενώ σε εκείνα τα τόπικ θα σου απαντούσα.

Τεσπα... μοντ δεν είμαι, ούτε σωστός για να κάνω υποδείξεις

Δημοσ.
Δηλαδή ο σκληρός δεν χρειάζεται καθόλου;Μόνο στο online χρειάζεται;Δεν κάνεις εγκατάσταση παιχνίδια και save εκεί;Κάπου διάβασα ότι βάζεις 120αρη ή 160αρη WD με 45-50€.Αυτό ισχύει;

ισχύει για 120αρη. το σκληρο 8α τον εχεις αν θες να κάνεις εγκατάσταση παιχνιδια εκει και να φορτώνει γρηγοροτερα και να κουράζεται το μηχάνημα λιγότερο.

Δημοσ.
ισχύει για 120αρη. το σκληρο 8α τον εχεις αν θες να κάνεις εγκατάσταση παιχνιδια εκει και να φορτώνει γρηγοροτερα και να κουράζεται το μηχάνημα λιγότερο.

Να σαι καλά ρε φίλε.Ο 160άρης δήλαδή γιατί να μην μπαίνει;Για 2,5" σκληρούς δεν μιλάμε;Υπάρχει και 160άρης 47€.Αν μπαίνει ο 120Άρης γιατί όχι και ο 160άρης;Τον βάζω κυριλέ μόνος μου ή μπλέκει πολύ το θέμα;

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 03 : 17 : 19-----

http://www.xbox.com/el-GR/hardware/compare101.htm

Mπες εδω και δες τα ολα με την ησυχια σου !!!

Ευχαριστώ πολύ φίλος

Δημοσ.

αγνοοντας το online περιεχομενο ο σκληρος θα σου χρησιμευσει μονο για :

1) Αν θες να παιξεις παιχνιδια xbox1 (τα αντιγραφει στο δισκο και patch-αρει αν χρειαζεται για να μπορεσει να τα παιξει)

2) Αν θες να κανεις αυτο που λεει ο φιλος παραπανω, να κανεις κατι σαν full install στο δισκο και να διαβαζει αποκει καποια games ωστε ναφορτονουν γρηγοροτερα και αν μη ζοριζεται και το drive.

To μεν 1ο το θεωρω απιθανο μαλλον (ε?), το δε δευτερο το θεωρω λειτουργικο μονο αν θα υπαρχουν 2-3 παιχνιδια που να τα λιωνεις σε σχεση με τα υπολοιπα οποτε ναι θα μπορεις να τα εχεις μονιμα στο δισκο και θα γλιτωσεις κοπο στο drive σου. Αλλιως ρεαλιστικα με 7gb/game δε γινεται να βαλεις και παρα πολλα μεσα...Ακομα και ετσι παντως δεν ειναι κατι απαραιτητο, ας δουλεψει λιγο και το drive, εκτος αν παιζεις 15αωρα ημερισιως :/ και η διαφορα στο loading δεν ειναι τραγικη (υποκειμενικο βεβαια...).

Δισκο παιρνει 2.5" οπως λες, αλλα εχει δικο του special interface οποτε δε μπορεις να παρεις εναν ξεμπαρκο 2.5" απο το εμποριο και να τον βαλεις γιατι σου λειπει ο adaptor ας πουμε. Αυτο που φανταζομαι πως γινεται ειναι αν εχεις εναν 20αρη για xbox να ανοιξεις το εξωτερικο κουτι(που θα ενσωματωνει αυτο το interface+adaptor που σου λειπει αλλιως) και να βαλεις μεσα εναν οτι θες...

Γνωμη μου, αν το premium εκανε 20ε λιγοτερο θα συνεφερε, αλλα 60 ευρω παραπανω δε τα αξιζει νομιζω ο 60αρης, ασχετα αν σε ξεχωριστο αξερουαρ ο 20αρης κανει 100 και ο 120αρης 150 οποτε με αυτη τη λογικη ειναι μια χαρα κοστος τα 60 ευρω, αλλα σου λεω με λιγο ψαξιμο ebay τους παιρνεις σε πολυ λογικες τιμες και τον 20αρη και τον 60αρη...

Δημοσ.

Αγνοόντας το online gaming (και όχι γενικά το online περιεχόμενο)

3) Για να κατεβάζεις ντέμος

4) Για να κατεβάζεις xbl arcade games (κατεβάσεις το ντέμο που σου δίνει κάθε arcade game και μετά αν θες το αγοράζεις)

5) Για να κατεβάζεις extra dlc

Δημοσ.
Αγνοόντας το online gaming (και όχι γενικά το online περιεχόμενο)

3) Για να κατεβάζεις ντέμος

4) Για να κατεβάζεις xbl arcade games (κατεβάσεις το ντέμο που σου δίνει κάθε arcade game και μετά αν θες το αγοράζεις)

5) Για να κατεβάζεις extra dlc

Ναι φίλε το κάθε παιχνίδι 20Ευρωλεπτά θα μου στοιχίζει.ο γράφω και αμα δεν μου αρέσει το πετάω.

Δημοσ.
Ναι φίλε το κάθε παιχνίδι 20Ευρωλεπτά θα μου στοιχίζει.ο γράφω και αμα δεν μου αρέσει το πετάω.

το κενο dvd κοστιζει απο 1.2Ε εως 2Ε αναλογως μαρκα και απο που θα το παρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...