paylospaylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος (εαν υπαρχη) για αγορρα υπολογιστη. υπαρχη περιοδος εκπτωσεων στα καταστηματα του ειδους? η περιοδος νεων προιωντων και επομενως ξεπουλημα του στοκ?
gdp77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αγοράζεις όποτε το χρειάζεσαι. Δεν υπάρχει καλή και κακή εποχή. Απλά φροντίζεις να ενημερώνεσαι πρώτα από forum όπως το Insomnia για τις επερχόμενες γενιές, δυνατότητες αναβάθμισης στο υπάρχον hw, σταθμίζεις και αποφασίζεις.
paylospaylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 στο εαν τα καταστηματα του ειδους κανουν και αυτα εκπτωσεις? αν κανω και καποια λαθη....πρωταρεις γαρ. και στα φορουμς και γενικα στους υπολογιστες. και ευχαριστο για την απαντησι
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εκπτώσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν προσφορές σε συγκεκριμένα είδη οι οποίες μπορεί να γίνουν οποιαδήποτε εποχή και όχι συγχρόνως για όλα τα καταστήματα.
paylospaylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 και ειναι τα χριστουγεννα (λογω προσφορων,βλεπε πλαισιο) καταλληλα για τετειου ειδους αγορες? εγω παντως ειμαι τις γνωμης οτι τωρα θα διωξουν ολοι την σαβουρα και οτι μετα τις γιορτες μπορεις να κανεις καλυτερες αγορες. κανω λαθος?
blacksuede Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μου τετοιες μερες συνήθως γινεται ξεσκαρτάρισμα...Και κάτι αλλο, με τα επεισοδια στη στουρναρη το κοσμοντατα και το πλαισιο καηκανε λεει απ'ακρη σ'ακρη... βλακειες οτι ειναι ενταξει θα μπει στα expert KAI στα turbox...αστα να πανε.... προσωπικά ειχα πάρει σεπτέμβρη αναβαθμιση από eshop και τωρα τα ιδια ακριβως έχουν 30€ παραπανω συνολο....
paylospaylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μου τετοιες μερες συνήθως γινεται ξεσκαρτάρισμα...Και κάτι αλλο, με τα επεισοδια στη στουρναρη το κοσμοντατα και το πλαισιο καηκανε λεει απ'ακρη σ'ακρη... βλακειες οτι ειναι ενταξει θα μπει στα expert KAI στα turbox...αστα να πανε.... προσωπικά ειχα πάρει σεπτέμβρη αναβαθμιση από eshop και τωρα τα ιδια ακριβως έχουν 30€ παραπανω συνολο....[/quote αυτο πιστευο κι εγω θενκς
p_under Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 βασικα αυτη την στιιγμη η oktabit εχει πολυ καλες προσφορες εγω απο ενα γνωστο που μιλαει με oktabit πηρα μητρικη 80 ευρω κ με μεταφορικα κ ο skroutz την βρησκει απο 140 - 200 χωρις μεταφορικα....αρα κοιτα κ εκει... δεν κανω διαφημηση απλα να διευκολυνω τον φιλο θελω....
TemplarGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Η καλύτερη εποχή για αγορές υπολογιστών είναι το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα ο Αύγουστος. Οι λόγοι είναι πολλοί και βαριέμαι να τους αναλύσω τώρα... Αρκέσου στο ό,τι η αγορά είναι πιο ώριμη παρά ποτέ εκείνη την εποχή. Φυσικά θα πρέπει να έχεις μαζέψει λεφτά όλο το χειμώνα για να τα χαλάσεις τότε και φυσικά να πας και διακοπές... -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 05 : 50 : 13----- Αγοράζεις όποτε το χρειάζεσαι. Δεν υπάρχει καλή και κακή εποχή. Απλά φροντίζεις να ενημερώνεσαι πρώτα από forum όπως το Insomnia για τις επερχόμενες γενιές, δυνατότητες αναβάθμισης στο υπάρχον hw, σταθμίζεις και αποφασίζεις. Ειδικά το να ενημερώνεσαι απο φόρουμ όπως το insomnia... Έγραψες. Το 70% που γράφουν εδώ πέρα το πιο επιστημονικό έγγραφο που έχουν διαβάσει για τη Πληροφορική είναι το PC MASTER... Άμα θες να ενημερωθείς πραγματικά, ασχολήσου μόνος σου και μπες σε μεγάλα site του εξωτερικού. Αν πάλι δε θες να ασχοληθείς βρες ένα φίλο σου που εμπιστεύεσαι να το κάνει.
FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αγοράζεις όποτε το χρειάζεσαι. Δεν υπάρχει καλή και κακή εποχή. Απλά φροντίζεις να ενημερώνεσαι πρώτα από forum όπως το Insomnia για τις επερχόμενες γενιές, δυνατότητες αναβάθμισης στο υπάρχον hw, σταθμίζεις και αποφασίζεις. insomnia? think twice
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Για μένα τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που πέφτουν οι τιμές... ειδικά τώρα με αυτά που γινονται οι τιμες πεφτουν με αμειωτους ρυθμους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ειδικά το να ενημερώνεσαι απο φόρουμ όπως το insomnia... Έγραψες. Το 70% που γράφουν εδώ πέρα το πιο επιστημονικό έγγραφο που έχουν διαβάσει για τη Πληροφορική είναι το PC MASTER... Σε γενικές γραμμές αξίζει να κάνεις ένα raid 0. Δε χρειάζεσαι το back up είμαι σίγουρος για αυτό. γεια σου ρε TemplarGR που δεν διαβάζεις από το PC Master...
TemplarGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 γεια σου ρε TemplarGR που δεν διαβάζεις από το PC Master... σε αυτά που παραθέτεις εννοούσα πως δε χρειάζεται τη λειτουργία back up που προσφέρει το raid 1. Προφανώς κάποιος που γνωρίζει βασικά πράγματα γύρω απο το raid θα καταλάβαινε τι εννοώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 aha, μάλιστα ok my bad τότε... νόμιζα ότι εννοούσες ότι δεν χρειάζεται backup όταν κάποιος έχει Raid 0, όχι ότι δεν χρειάζεται Raid 1 αλλά Raid 0... φαίνεται διαβάζω και εγώ μόνο PC Master
SwAToNeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Έλα Thresh αφού διαβάζεις και Nitro & Playboy άστα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.