BladeRunner Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον,ενας φιλος μου καλος,πηρε τον εν λογω υποφορητο απο το απαραδεκτο eshop του οποιου ο πωλητης του το πλασαρε......ως καλυτερο του asus 1000h (που ειμαι ευτυχης κατοχος).Ελεος,ποσο ασχετος μπορει να εισαι...και μονο η μπαταρια που ειναι 3 κελιων αρκει...Τελος παντων Απο εκεινη την στιγμη δεν του παιζει η καμερα.Δηλαδη του επαιξε λιγο στην αρχη και μετα τιποτα. Το πηρα του εκανα format,του περασα τα δικα μου windows και τα προγραμματακια μου,η καμερα επαιξε στην αρχη και οταν τον πηρε πισω το παιδι,παλι τα ιδια.Σταματησε... Εκανα μια αναζητηση στο internet και guess what?Εκατονταδες εχουν το ιδιο προβλημα με ακριβως αυτην την χρονικη ακολουθια....Στην αρχη επαιζε και μετα οπως λενε χαρακτηριστικα it just refuses to play. Τι να κανω?Πηρε το eshop το παιδι και του λενε,δεν μας νοιαζει ρε φιλε να το πας στην αντιπροσωπεια. Επειδη ειμαι δικηγορος και επειδη δεν θελω να τους αρχισω στα εξωδικα και στις αγωγες(ακομα)...γιατι πχ στο πλαισιο στα αλλαζουν αμεσως... υπαρχει καποια περιπτωση να βρουμε ακρη? Εχω κανει τα παντα,format,απεγκατασταση,εγκατασταση,εχω αποφυγει και το συνοδευτικο cyberlink προγραμματακι αλλα τιποτα... Αν βοηθαει η καμερα ειναι bison 1.3 megapixel nb pro και δεν βρισκω drivers πουθενα. Aπαραδεκτη lg....καλυτερη απο τα asus...ακου τι ειπε το ατομο... HELP!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.