wgibson Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 παιδια ανσυρω το τοπικ απο την ληθη και ρωταω θελω φθηνο ξενοδοχειο στην Σαλονικα με παρκινγκ αν γινεται , το θελω για μια διανυκτερευση -για να συνεχισω την αλλη μερα το ταξιδι. 50-60 ευρω σας ευχαριστω πολυ!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 παιδια ανσυρω το τοπικ απο την ληθη και ρωταω θελω φθηνο ξενοδοχειο στην Σαλονικα με παρκινγκ αν γινεται , το θελω για μια διανυκτερευση -για να συνεχισω την αλλη μερα το ταξιδι. 50-60 ευρω σας ευχαριστω πολυ!!!! Ειχα μεινει δυο βραδιες στο Rotonda. Μια χαρα ειναι και κοστος καπου εκει που λες.Εχει και δωρεαν wiFi.
wgibson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Park Hotel απεναντι απο υπουργειο μακεδονιας 65 ευρω με πρωινο πολυ καλη επιλογη, καθαρο, ανακαινισμενο, και σε κεντρικο σημειο
yannis43 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Συγνώμη που ανασύρω το θέμα "φτηνό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη" αλλά έκανα κράτηση μερικές νύχτες στο Ήλιος (δίκλινο στα 40 Ε)....Τώρα εσείς εκεί πάνω θα γελάτε αλλά ... είμαι ένας τόσο μα τόσο άμπαλος Αθηναίος που είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πολύ γέλιο (αυτό τελικά θέλω κι εγώ) ... Συμβουλές μόνο για τρελό χαβαλέ θέλω κι όχι που να πάω, τι να φάω, τι να δω...Ευχαριστώ
markelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Συγνώμη που ανασύρω το θέμα "φτηνό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη" αλλά έκανα κράτηση μερικές νύχτες στο Ήλιος (δίκλινο στα 40 Ε)....Τώρα εσείς εκεί πάνω θα γελάτε αλλά ... είμαι ένας τόσο μα τόσο άμπαλος Αθηναίος που είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πολύ γέλιο (αυτό τελικά θέλω κι εγώ) ... Συμβουλές μόνο για τρελό χαβαλέ θέλω κι όχι που να πάω, τι να φάω, τι να δω...Ευχαριστώ Μιας και πήγες στο ήλιος για πες πως ήταν. Θέλω να κλείσω αν είναι.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Park Hotel απεναντι απο υπουργειο μακεδονιας 65 ευρω με πρωινο πολυ καλη επιλογη, καθαρο, ανακαινισμενο, και σε κεντρικο σημειο και γω το Park Hotel θα έλεγα. Φθηνό και καλό.
markelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πόσο φτηνό δλδ; Βρήκα το Ήλιος με 30 το μονόκλινο που ψάχνω.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Έχω μείνει μερικές φορές στο Πέλλα , με κανα 45ρι 50ρι το δικλινο
ApSiMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ειχα μεινει δυο βραδιες στο Rotonda. Μια χαρα ειναι και κοστος καπου εκει που λες.Εχει και δωρεαν wiFi. Στο Rotonda έχει κανονικό παρκινγκ? Γιατί κάπου αναφέρει "Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου" Τι θέλει να πει ο ποιητής με το συγκεκριμένο?
aris1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DP6pRiD8lp0[/ame] Kατ'ευθειαν αυτο μου ρθε! Sorry
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Στο Rotonda έχει κανονικό παρκινγκ?Γιατί κάπου αναφέρει "Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου" Τι θέλει να πει ο ποιητής με το συγκεκριμένο? Εχει ενα μικρο ιδιωτικο παρκινγκ πισω απο το ξενοδοχειο αλλα ακομα και αν δεν βρεις εκει στον πλαϊνο δρομο βρικσεις ευκολα και νομιμα δωρεαν φυσικα.Αυτα πριν ενα χρονο που βρεθηκα για διημερο εκει.
ApSiMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εχει ενα μικρο ιδιωτικο παρκινγκ πισω απο το ξενοδοχειο αλλα ακομα και αν δεν βρεις εκει στον πλαϊνο δρομο βρικσεις ευκολα και νομιμα δωρεαν φυσικα.Αυτα πριν ενα χρονο που βρεθηκα για διημερο εκει. Μια χαρά, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.