Προς το περιεχόμενο

Φτηνό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ανσυρω το τοπικ απο την ληθη και ρωταω

θελω φθηνο ξενοδοχειο στην Σαλονικα με παρκινγκ αν γινεται , το θελω για μια διανυκτερευση

-για να συνεχισω την αλλη μερα το ταξιδι.

50-60 ευρω

σας ευχαριστω πολυ!!!!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια ανσυρω το τοπικ απο την ληθη και ρωταω

θελω φθηνο ξενοδοχειο στην Σαλονικα με παρκινγκ αν γινεται , το θελω για μια διανυκτερευση

-για να συνεχισω την αλλη μερα το ταξιδι.

50-60 ευρω

σας ευχαριστω πολυ!!!!

Ειχα μεινει δυο βραδιες στο Rotonda. Μια χαρα ειναι και κοστος καπου εκει που λες.Εχει και δωρεαν wiFi.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Park Hotel

απεναντι απο υπουργειο μακεδονιας

65 ευρω με πρωινο

πολυ καλη επιλογη, καθαρο, ανακαινισμενο, και σε κεντρικο σημειο

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη που ανασύρω το θέμα "φτηνό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη" αλλά έκανα κράτηση μερικές νύχτες στο Ήλιος (δίκλινο στα 40 Ε)....Τώρα εσείς εκεί πάνω θα γελάτε αλλά ... είμαι ένας τόσο μα τόσο άμπαλος Αθηναίος που είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πολύ γέλιο (αυτό τελικά θέλω κι εγώ) ... Συμβουλές μόνο για τρελό χαβαλέ θέλω κι όχι που να πάω, τι να φάω, τι να δω...Ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Συγνώμη που ανασύρω το θέμα "φτηνό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη" αλλά έκανα κράτηση μερικές νύχτες στο Ήλιος (δίκλινο στα 40 Ε)....Τώρα εσείς εκεί πάνω θα γελάτε αλλά ... είμαι ένας τόσο μα τόσο άμπαλος Αθηναίος που είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πολύ γέλιο (αυτό τελικά θέλω κι εγώ) ... Συμβουλές μόνο για τρελό χαβαλέ θέλω κι όχι που να πάω, τι να φάω, τι να δω...Ευχαριστώ

Μιας και πήγες στο ήλιος για πες πως ήταν. Θέλω να κλείσω αν είναι.

Δημοσ.
Park Hotel

απεναντι απο υπουργειο μακεδονιας

65 ευρω με πρωινο

πολυ καλη επιλογη, καθαρο, ανακαινισμενο, και σε κεντρικο σημειο

και γω το Park Hotel θα έλεγα. Φθηνό και καλό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ειχα μεινει δυο βραδιες στο Rotonda. Μια χαρα ειναι και κοστος καπου εκει που λες.Εχει και δωρεαν wiFi.

Στο Rotonda έχει κανονικό παρκινγκ?

Γιατί κάπου αναφέρει "Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου"

Τι θέλει να πει ο ποιητής με το συγκεκριμένο?

Δημοσ.
Στο Rotonda έχει κανονικό παρκινγκ?

Γιατί κάπου αναφέρει "Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου"

Τι θέλει να πει ο ποιητής με το συγκεκριμένο?

Εχει ενα μικρο ιδιωτικο παρκινγκ πισω απο το ξενοδοχειο αλλα ακομα και αν δεν βρεις εκει στον πλαϊνο δρομο βρικσεις ευκολα και νομιμα δωρεαν φυσικα.Αυτα πριν ενα χρονο που βρεθηκα για διημερο εκει.

Δημοσ.
Εχει ενα μικρο ιδιωτικο παρκινγκ πισω απο το ξενοδοχειο αλλα ακομα και αν δεν βρεις εκει στον πλαϊνο δρομο βρικσεις ευκολα και νομιμα δωρεαν φυσικα.Αυτα πριν ενα χρονο που βρεθηκα για διημερο εκει.

Μια χαρά, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...