Προς το περιεχόμενο

Φτηνό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ήταν μπουγάτσα με πανσέτα. Ήταν μια αηδία σαν σφολιατοπίτα με πανσέτα. Αλλά ό,τι έχει σφολιάτα εδώ πάνου το λένε μπουγάτσα οι νότιοι. Και ήταν στο Γιάννη, στη ρέγγε μπουγατσερί, στη Μητροπόλεως. Ή στην προέκταση αυτής πουπανταξεχναωπωσλέγεται εκεί που είναι και το λουνα παρκ του μεταλά, το καταγώγι με τα πανάκριβα βινύλια σαμπαθ.

Στην Κομοτηνή άνοιξε μπουγατσατζίδικο ένας Αιγύπτιος με μπουγάτσα κεμπάπ, μπουγάτσα κοτόπουλο και μπουγάτσα παστουρμά. Κόλαση.

χα! Στην προέκταση της μητροπόλεως, μετά την παύλου μελά εννοείς μάλλον,η οποία νομίζω πως λέγεται επίσης μητροπόλεως, θα εννοείς το δισκάδικο του Τζο δεξιά, ε; Ωραίος, έχουμε φάει πολλά εφτάιντσα από εκεί :-)

Είναι εύκολο να στείλεις με κούριερ μερικές μερίδες μπουγάτσα με παστουρμά; :lol:

Κατά που είναι αυτός ο αιγύπτιος; Γιατί θα παίξει σύντομα επίσκεψη στον καρντάση στην Ξάνθη, οπότε η κομοτηνή δεν είναι μακρυά... Μια με παστουρμά και μετά ένα φαρούκ είναι ταμάμ...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χεχ, την έκανα από Κομοτηνή για γιορτές οπότε άκυρο το κουριερ.

Στο μαχαλά είναι το μπουγατσατζίδικο, (ένας είναι ο "μαχαλάς" θα ρωτήσεις εκεί και θα σου πουν κατά που πέφτει.) Μακντι ο Αιγύπτιος/Μπουγάτσα η απόλαυση. Αλλά ανοίγει 12 το βράδυ με 6 το πρωί, δεν ξέρω αν είσαι αρκετά ανώμαλος να φας μπουγάτσα παστουρμά πριν κοιμηθείς,

Επίσης, είμαι εξαιρετικά χαρούμενη, έχει ανοίξει στη Μπότσαρη με Όλγας σχεδόν -στη Θεσσαλονίκη είμαστε τώρα- γερμανικό μπρατβουρστάδικο με γερμανικές μπύρες και χοντρό γερμανό στο σέρβις. Καρδούλες παντού.

Δημοσ.
η παπια παει απιστευτα με το πορτοκαλι λογω ομοιοτητων στα σπεκτρογραφηματα τους ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ketone )

και στην ελλαδα sorry αλλα δεν εχω βρει καλο χοιρινο τελικα. εχει παρα πολλες ρατσες το ειδος, και μερικα ειναι ανωτερα σε γευση απο αυτο που δεν ξερουμε απο που ερχεται στην ελλαδα

ξεφυγαμε παντως

expert speaking:p

νιώθω λίγο τυχερός που είμαι μεσοελλαδίτης και καταλαβαίνω και τους πάνω και τους κάτω

σουβλάκι με γύρο δεν υφίσταται πχ, ξέρω τι είναι μπουγάτσα, και ότι δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια

Δημοσ.

Ναι

(είμαι αρκετά ανώμαλος για να φάω μπουγάτσα παστουρμά πριν κοιμηθώ).

Το μπρατβουρστάδικο το βάζω στο πρόγραμμα. Και ας με κυνηγάνε γερμανοί μετά στον ύπνο μου... :lol:

ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.
αλλά θέλει και κανα 20λεπτο ποδαρόδρομο από τον σταθμό...

Σίγουρα... αλλά δεν πιστεύω να κάθεται ο άνθρωπος όλη μέρα στον σταθμό. Εκεί δεν υπάρχει κανένα σοβαρό μέρος για διασκέδαση ή για ψώνια. Με το λεωφορείο είναι 4-5 στάσεις μακριά το ξενοδοχείο.

Δημοσ.

Ωραία αναπτύχθηκε πάντως το θέμα :-)

Ως άμπαλος αθηναίος και το κυριότερο κοιλιόδουλος, το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσω 2-3 συμβουλές για το ποιοτικό φαγητό που προαναφέρθηκε ;)

Δημοσ.

Ο μαύρος είναι θεός. Αν και είναι πλέον στην κατιούσα, δεν είναι όπως παλιά.

Αν δεν τρώς καυτερά, να ζητήσεις "ένα τάδε με τάδε και τάδε χωρίς μπούκουβο". Αν δεν το πεις, μια χούφτα μπούκουβο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό :lol:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Rotonda το ξερει καποιος ???

Λεω για ενα διημερο το αλλο Σαββατοκυρικαο να θυμηθω τα νιατα μου !!! Θα προτιμουσα το ABC στο Συντριβανι διπλα στην παλια μου γειτονια αλλα ...δαγκωνει σε τιμες.

Δημοσ.

Να μην πας στο abc, τα δωμάτιο βρωμάνε αποχέτευση. Τσέκαρε τι παίζει στο μετροπόλιταν, πρέπει να έχει ρίξει τις τιμές.

Δημοσ.
Να μην πας στο abc, τα δωμάτιο βρωμάνε αποχέτευση. Τσέκαρε τι παίζει στο μετροπόλιταν, πρέπει να έχει ρίξει τις τιμές.

Ευχαριστω αλλα για 10-12/7 δεν εχει κατι διαθεσιμο.

Δημοσ.
To city hotel(****) είναι όμορφο(εξωτερικά τουλάχιστον :ρ) και σε καλό σημείο.

Φαίνεται να έχει και δίκλινο το διάστημα που σε ενδιαφέρει.

City στην Κομνηνων !!!!! Ποσα χρονια πισω με πηγες !!!!Ετρωγα εκει με κουπονια σαν φοιτητης!!!!

52 δρχ την ημερα δικαιουμουν !!!Μετα ειχε γινει 70 δρχ !!!!

Δεν με προλαβες και εκλεισα πριν 10 λεπτα στο Rotonda .

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...