De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τόσα χρόνια θεσσαλονίκη το Έτση δεν το ξέρω.Φαντάσου πόσο χάλι θα ναι
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 !!! ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΒΡΗΚΑ ΝΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ 'ΚΕΙ ΠΑΝΩ (και το Cookie Man) ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ. Δοκίμασε ντεθ λορντ, είναι απέναντι από μια μπυραρία που δε θυμάμαι πως λέγεται και είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό το μεγάλο κουτάκι κοκακόλας με πολεμίστρες που 'χετε.
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 στην Νικηφόρου Φωκά είναι. Γι αυτό δεν το ξέρεις πάντως. Απευθύνεται σε νότιους
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, είδαμε και το ντερλικατέσεν που το 'χετε περί πολλού. =ρ
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δεν έχω φάει στο ντερλικατέσεν. Αυτό του 22ού δεν είναι; Εγώ για να φάω φακ φουντ πρέπει ή πολύ φρώμικο να είναι, ή king sized...
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ποιου 22ου. Τι είναι αυτά, δεν τα ξέρω 'γω αυτά, εγώ περιφερειακό Υμηττού ξέρω να βγαίνω.
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 22ού = Εικοσιδυού . Εικοσιδυός, εκείνος ο κοντός χοντρός που έτρωγε όλο το ξύλο κάποτε στο ΑΜΑΝ... Εντάξυ, πού να τον ξέρεις, εδώ πάνω είναι λίγο φίρμα. Νομίζω αυτουνού του λουλουδιού είναι το ντερλικατέσεν. Αυτό με τα κουλούρια, τα σουβλούρια και τα τέτοια ντε, για το ίδιο μαγαζί δεν λέμε;;;
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Βεβαίως. Παραδίπλα αν θυμάμαι καλά ήταν και εκείνο το μαγαζί που 'χα πάρει μπουγάτσα με πανσέτα. Να το επαναλάβω, μπουγάτσα με πανσέτα.
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 αλήθεια; Φοβερό! Κι εγώ που νόμιζα ότι η μεγαλύτερη αηδία που έχω φάει είναι η πίτσα με γύρο... Με την πρώτη ευκαιρία που θα περάσω από εκεί θα πάω να το δοκιμάσω. Μου αρέσει να εξερευνώ τα όρια της ανθρώπινης βλακείας. Μήπως θυμάσαι όνομα μαγαζιού; Μην τα πάρω στη σειρά και ζητάω μπουγάτσα με παντσέτα, θα με γελάνε και οι πέτρες...
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε καν, ενδέχεται να θυμάται η garnele.
Sellers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Να το επαναλάβω, μπουγάτσα με πανσέτα. Αστειάκια Αθηναίων για Θεσσαλονικείς. Εμετικά. Ενιότε και το αντίθετο είναι εμετικό αλλά πολυ πιο σπάνια... Εκτός βέβαια και αν δεν κάνεις πλάκα οπότε και έφαγες μπουγάτσα με πανσέτα. Που το περίεργο. Η πάπια με πορτοκάλι δηλαδή τι το καλύτερο έχει??? Προτιμάμε την ντόπια κουζίνα.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 EDIT : Παλτσέτα την λένε οι βόρειοι. Δεν έχει καμία σχέση με την φαλτσέτα πάντως.
Garnele Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ήταν μπουγάτσα με πανσέτα. Ήταν μια αηδία σαν σφολιατοπίτα με πανσέτα. Αλλά ό,τι έχει σφολιάτα εδώ πάνου το λένε μπουγάτσα οι νότιοι. Και ήταν στο Γιάννη, στη ρέγγε μπουγατσερί, στη Μητροπόλεως. Ή στην προέκταση αυτής πουπανταξεχναωπωσλέγεται εκεί που είναι και το λουνα παρκ του μεταλά, το καταγώγι με τα πανάκριβα βινύλια σαμπαθ. Στην Κομοτηνή άνοιξε μπουγατσατζίδικο ένας Αιγύπτιος με μπουγάτσα κεμπάπ, μπουγάτσα κοτόπουλο και μπουγάτσα παστουρμά. Κόλαση.
Sellers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Στην Κομοτηνή άνοιξε μπουγατσατζίδικο ένας Αιγύπτιος με μπουγάτσα κεμπάπ, μπουγάτσα κοτόπουλο και μπουγάτσα παστουρμά. Κόλαση. Μμμμ, σταμάτα βραδιάτικα...
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αστειάκια Αθηναίων για Θεσσαλονικείς. Εμετικά. Ενιότε και το αντίθετο είναι εμετικό αλλά πολυ πιο σπάνια... Εκτός βέβαια και αν δεν κάνεις πλάκα οπότε και έφαγες μπουγάτσα με πανσέτα. Που το περίεργο. Η πάπια με πορτοκάλι δηλαδή τι το καλύτερο έχει??? Προτιμάμε την ντόπια κουζίνα. η παπια παει απιστευτα με το πορτοκαλι λογω ομοιοτητων στα σπεκτρογραφηματα τους ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ketone ) και στην ελλαδα sorry αλλα δεν εχω βρει καλο χοιρινο τελικα. εχει παρα πολλες ρατσες το ειδος, και μερικα ειναι ανωτερα σε γευση απο αυτο που δεν ξερουμε απο που ερχεται στην ελλαδα ξεφυγαμε παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.