Προς το περιεχόμενο

Φτηνό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς γνώστης υπ' όψιν του τίποτα? Δε θέλω πολλές ανέσεις, δίκλινο με αρκουδίσιον αν γίνεται, να μην το δαγκώσουμε. Για 25-26/12, δύο μέρες μόνο δηλαδή. Και να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κέντρο γιατί θα ανέβω με τραίνο χωρίς ΙΧ. Όποιος ξέρει κάτι ας σφυρίξει να κλείσω μέχρι αύριο. Ευχαριστώ :-)

ΥΓ: Όταν λέω φτηνό εννοώ μέχρι 50 ευρώ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει και κανα 2 που μπορεις να μεινεις τζάμπα. Ενα ειναι Εγνατιας 13 και το αλλο στην διασταυρωση Τ.Παπαγεωργιου με Ολυμπου. Βεβαια υπάρχει dressing code, οπότε με τον κατάλληλο ευπρεπη ρουχισμό (και μια κασα μπύρες) θα σε δεχτούν.

Δημοσ.
Hotel rex. Φάτσα απέναντι από τον σταθμό.

Ωραίος!:-)

Εχει και κανα 2 που μπορεις να μεινεις τζάμπα. Ενα ειναι Εγνατιας 13 και το αλλο στην διασταυρωση Τ.Παπαγεωργιου με Ολυμπου. Βεβαια υπάρχει dressing code, οπότε με τον κατάλληλο ευπρεπη ρουχισμό (και μια κασα μπύρες) θα σε δεχτούν.

Αν πήγαινα με φίλο θα ήταν οκ... ;)

Δημοσ.
Φίλε λέφτερ γιατί στέλνεις τον άνθρωπο σε γαμι$#@ώνα? :P

Ως επί το πλείστον καλά κάνει :P Θέλω και την ησυχία μου όμως :-)

Τελος πάντων, βρήκα 3 ξενοδοχεία στα 50€ το δίκλινο, το Rex είχε 60. Τα παραθέτω για όποιον κάποτε ενδιαφερθεί.

Pella Hotel

Ίωνος Δραγούμη 63

Tηλ: 2310 524221

Τιμή: 50 €

Ανακοίνωση του site: Μονόκλινο Δωμάτιο: 36 ευρώ, Δίκλινο Δωμάτιο 52 ευρώ, Τρίκλινο Δωμάτιο (δίκλινο με πρόσθετο κρεβάτι) 63 ευρώ.

Orestias Kastorias

Αγνώστου Στρατιώτη 14

Τηλ: 2310 276517

Τιμή: 52€

ΗΛΙΟΣ

Εγνατίας 27

Τηλ: 2310 512620

Τιμή: 49€

Γενικά από όσα πήρα τηλέφωνο ο πιο εξυπηρετικός τύπος που το σήκωσε ήταν στο Orestias Kastorias, που διάβασα και από αλλού ότι είναι οικογενειακό περιβάλλον.

Δημοσ.

με 50 ευρώ πού να τον έστελνα; Στο Hyatt; :lol::lol::lol:

Και δεν είναι γαμιστρώνας το ρεξ ρε...

edit: markelos νόμιζα πως είπες κοντά στον σταθμό...

Δημοσ.

Orestias Kastorias

Σε αυτό είχα μείνει όταν πρωτοήρθα φοιτητής εδώ πάνω.Παλιό ξενοδοχείο (φαίνεται αρκετά μέσα σαν να είσαι 3 δεκαετίες πίσω) είναι καθαρό αλλά επειδή είναι φθηνό έμεναν συχνά παρακμιακοί που έκαναν φασαρία.Α και το καλοριφέρ τότε το έκαιγε στο full.Έπρεπε να το κλείσεις ή να κυκλοφορείς γυμνός για να μην σκάσεις.Μιλάμε για 30+ βαθμούς.Αλλά όπως είπες κι εσύ ο γεράκος που το έχει είναι εξυπηρετικότατος κι ευγενέστατος.Σε αυτό σκοπεύω να ξαναμείνω όταν θα χρωστάω λίγα μαθήματα και θα ανεβαίνω πάνω μόνο για την εξεταστική.

Δημοσ.
Ως επί το πλείστον καλά κάνει :P Θέλω και την ησυχία μου όμως :-)

Τελος πάντων, βρήκα 3 ξενοδοχεία στα 50€ το δίκλινο, το Rex είχε 60. Τα παραθέτω για όποιον κάποτε ενδιαφερθεί.

Pella Hotel

Ίωνος Δραγούμη 63

Tηλ: 2310 524221

Τιμή: 50 €

Ανακοίνωση του site: Μονόκλινο Δωμάτιο: 36 ευρώ, Δίκλινο Δωμάτιο 52 ευρώ, Τρίκλινο Δωμάτιο (δίκλινο με πρόσθετο κρεβάτι) 63 ευρώ.

Orestias Kastorias

Αγνώστου Στρατιώτη 14

Τηλ: 2310 276517

Τιμή: 52€

ΗΛΙΟΣ

Εγνατίας 27

Τηλ: 2310 512620

Τιμή: 49€

Γενικά από όσα πήρα τηλέφωνο ο πιο εξυπηρετικός τύπος που το σήκωσε ήταν στο Orestias Kastorias, που διάβασα και από αλλού ότι είναι οικογενειακό περιβάλλον.

Καλή λύση ο Καστοριας... κοντα στην γειτονιά μου είναι.

Είναι κάπου ανάμεσα στην Ολύμπου και στην Αγ. Δημητρίου (στο ύψος της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου).

Σίγουρα θα είναι πολύ πιο ήσυχα σε σχέση με τα άλλα ξενοδοχεία που είναι πάνω στην Εγνατία.

Δημοσ.
Α και το καλοριφέρ τότε το έκαιγε στο full.Έπρεπε να το κλείσεις ή να κυκλοφορείς γυμνός για να μην σκάσεις.

:-D:-D:-DBooked!!!:-D:-D:-D

Τα 'χουμε ξαναπεί για το Ρεξ, βολικό και καλτ.

Θα το προτιμήσω τότε την επόμενη φορά που θα ανέβω ;)

Thanks guys!

Δημοσ.

Να το ζητήσω ακριβώς όπως το 'γραψες? :P

Θα φάω και για σένα και για την πάρτη όλων όσων έβαλαν το λιθαράκι τους να με βοηθήσουν :-)

Θα επιστρέψω με εντυπώσεις στις 29 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...