firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 firewalker θα με επιτρέψεις να πω ότι αυτό που παρέθεσες είναι εικασία ε; Από την στιγμή που δεν ήταν εκεί να δει με τα μάτια του... Αν τα στοιχεία που δίνει είναι σωστά μάλλον κάπως έτσι έγινε.
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 @Critter: Πρώτα πρώτα ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό, στο οποίο παραθέτεις κάποια ρεαλιστικά επιχειρήματα και "απορίες" με τα οποία ταυτίζομαι κι εγώ. Ο λόγος των όσων ανέφερα στα post μου δεν ήταν ότι διαφωνούσα με την γενική ιδέα/άποψη. Απλά μου χτύπησε κάπως άσχημα η απόλυτη βεβαιότητα για κάποια (3) γεγονότα, που παραθέτονται στο post που σχολίασα, και η γενίκευσή τους σαν αξιωματικά/δεδομένα. Αυτό μου φαίνεται εντελώς διαφορετικό από το να λες "το πιο πιθανο ειναι να ειναι αστυνομικοι" και "αυτο λεει η λογικη μου", που είναι κάποιες απ τις εκφράσεις που χρησιμοποίησες εσύ. Αλλά όταν η απάντηση που παίρνω είναι να ρωτήσω "κανα ασφαλιτη φιλο" μου, κάπου εκεί σταματά το θέμα για μένα.
Hamurabi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα ειναι οτι δεν ανακοινωνεται οτι πιασαν κάποιον. Για παραδειγμα στις φετινες ταραχές οσους εχουν πιασει ειναι ειτε ακυροι, ειτε αλλοδαποι είτε τιποτα παιδακια που παρασυρθηκαν και πεταγανε πετρες. Το οτι "δεν ανακοινωθηκε" δεν σημαινει οτι δεν εγινε κιολας. Σε πληροφορω οτι απτα επεισοδια των τελευταιων ημερων εχουν γινει 350 συλληψεις. Προχθες μαλιστα που οι κουκουλοφοροι ειχαν κρυφτει στη νομικη και σπαγανε το κολονακι εγιναν γυρω στις 30 συλληψεις. Οσον αφορα το "ειτε ειναι αλλοδαποι..." Αν σου σπασουν εσενα το μαγαζι, θα εχει μεγαλη σημασια για σενα το αν τοσπασε αλλοδαπος ή ημεδαπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.