cosmosfera Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 +1000. αυτό λέω κι εγώ.Oταν ανώνυμος αντι να πάει στον εισαγγελέα (ή στο δικηγόρο του, ή στον πατέρα του παιδιού που σαν συνδικαλιστής θα ξέρει τα περαιτέρω), τα λέει στον Παπαδάκη ( και ουτε καν αυτοπροσώπως, αλλα τηλεφωνικά), και καταφέρνει να αναδείξει το "λευκό Xara", στο θέμα της ημέρας , ναι δεν πάμε καλά. Το zougkla.gr στο ίδιο κείμενο με το σιτροέν, κανει λόγο και για : Ειδικούς, απόσταση 80 μέτρων, βολή ευθεία και από πάνω προς τα κάτω, και υπερυψωμένο σημείο. Δηλαδή, ειτε οι "ειδικοί" ειναι ειδικοί στο δούλεμα, ειτε πληρωμένα τομάρια του παρακράτους (κι αυτος που μεταφέρει την αποψή τους στο κοινό, τι ειναι; ), είτε η σιτροέν βρισκόταν σε ταράτσα γειτονικού κτιρίου, είτε πυροβόλησαν δύο αλήτες ταυτόχρονα, ένας μεσα απο Ξαρά, και ο άλλος απο ταρατσα, ειτε ο Χαρβεϋ Όσβαλντ και η μαγική του σφαίρα επιτέλους δικαιώνονται Επίσης ειναι πολύ διασκεδαστικό, πώς τα μαγαζάκια των ant1/MariK, alpha, Makis, alterKourisAthanasouliskaiSia, τη μιά βαφτίζονται δεκανίκι του Συστήματος, και την άλλη ξεβρακωτές του, και αποκαλύπτες της Αλήθειας. Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι ατομα τυπου makis ειναι γραναζια του συστηματος αλλα τα καλυτερα βγαινουν οταν τα γραναζια αλληλομαχαιρωνονται για το ποιο θα λαδωθει καλυτερα... Επειδη και εγω εχω επιφυλαξεις ας κρατησουμε τα στανταρ ... Οι κουκουλοφοροι που σπανε μικρομαγαζα ειναι ασφαλιτες η εστω ο πυρηνας τους. Οι original αναρχες σπανε μονο τραπεζες και πολυεθνικες. Σε αυτο υπαρχει αγαστη συνεργασια των μεσωμ μαζικης εξημερωσης με το παρακρατος,δε συμφωνεις? 38αρι οπλο που παιζει πολυ στην αστυνομια και γενικα ωστε να μη στοχοποιει κανενα γκρουπ και αναγομωμενη βολιδα 30ετιας για μια απο τα ιδια ...επισης ευθεια βολη(δηλαδη ευθεια απο το οπλο ως το παιδι δε βρηκε πουθενα αλλου) απο μακρια 80-100 μετρα αποσταση(ειναι βολη περιπου απο το υψος του δρομου εως το σημειο που βρισκονταν τα παιδια στον πεζοδρομο)... Βολη στη τυχη και οποιον παρει ο χαρος απο καθαρη τυχη δεν ειχαμε θυμα η σοβαροτερο τραυματισμο. Το αν ειναι ψηλα,πανω κατω κτλ ειναι της αστυνομιας που μας ελεγε οτι ηταν αεροβολο στην αρχη μαζι με το υπουργειο υγειας...αμα υπολογισουν με κεντρο το σημειο που χτυπηθηκε το παιδι μια περιμετρο 80 -100 μετρα που ειναι η αποσταση συμφωνα με τη δυναμη που επεσε η σφαιρα στο παιδι ποσα μπορει να ειναι τα πιθανα σημεια ειτε πανω ειτε κατω ειτε αριστερα ειτε δεξια? Τα περι ξαρα ειναι του παπαδακη που και εγω να το παρω τηλ το πρωι και να του πω οτι ειδα ενα hummer με ενα ρουκετοβολα πανω θα το βγαλει για ειδηση... Παρολα αυτα μπορει να ειναι και αληθεια μπορει και να θολωνει απλως τα νερα,ωστε αντι να συζηταμε την ουσια παλι να συζηταμε για τις βλακειες που αναμεταδιδουν τα κωλοκαναλα. Το ερωτημα ειναι ποιος ο σκοπος αυτων που εκαναν τη δολοφονικη επιθεση γιατι "τρελλα" δεν ηταν και επισης τα στοιχεια βρωμανε προβοκατσια του παρακρατους.
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 [...]Επειδη και εγω εχω επιφυλαξεις ας κρατησουμε τα στανταρ ... Οι κουκουλοφοροι που σπανε μικρομαγαζα ειναι ασφαλιτες η εστω ο πυρηνας τους. Οι original αναρχες σπανε μονο τραπεζες και πολυεθνικες. Σε αυτο υπαρχει αγαστη συνεργασια των μεσωμ μαζικης εξημερωσης με το παρακρατος,δε συμφωνεις? Από περιέργεια, τα παραπάνω πώς τα γνωρίζεις με τόση απόλυτη βεβαιότητα; Δε λέω ότι διαφωνώ απλά δε μπορώ να καταλάβω πώς είμαι τόσο μ@λ@κ@ς που δεν τα χω πάρει πρέφα κι εγώ, ώστε να μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτά. Δεν είσαι ο μόνος φυσικά που έχει κάποιες απόλυτες (μη προφανείς για μένα) γνώσεις. Απλά έτυχε να δω το δικό σου post.
The_Judas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη και εγω εχω επιφυλαξεις ας κρατησουμε τα στανταρ ...Οι κουκουλοφοροι που σπανε μικρομαγαζα ειναι ασφαλιτες η εστω ο πυρηνας τους. Οι original αναρχες σπανε μονο τραπεζες και πολυεθνικες. Σε αυτο υπαρχει αγαστη συνεργασια των μεσωμ μαζικης εξημερωσης με το παρακρατος,δε συμφωνεις? Πολύ στερεότυπο επιχείρημα... όσοι καταστρέφουν δεν είναι πραγματικοί αναρχικοί... όπως και οι άνθρωποι του θεού που αμαρτάνουν δεν ειναι πραγματικοί πιστοί... εε τότε και οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί δεν είναι πραγματικοί αστυνομικοί
ferongr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Η σφαιρα (παρα τις μαλακια που ακουσα στο ραδιο ΑΝΤ1 απο τους Αδιαβροχους το πρωι) ηταν .22 τουφεκιου. Η συγκεκριμενη σφαιρα (μαζι με την short που εχουνε τα μικρα revolver υπηρεσιας των αστυνομικων ) εχει πολυ μικρη δυναμη και λογω του χαμηλου της βαρους πολυ μικρη εμβελεια και κρουστικη ισχυ. Λαμβανοντας υποψη οτι κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι ακουσε πυροβολισμο, ειναι πολυ πιθανο η βολη να εγινε απο ταρατσα με τη βοηθεια διοπτρας. Η ενεργεια εγινε (αποποιον εγινε) με στοχο να φοβισει και οχι να προκαλεσει θανατο. Με γεγονος το πολιτικο μητρωο του πατερα, δεν θα απεκλεια η ενεργεια να εγινε και απο κανεναν απεγνωσμενο γειτονα που καταστραφηκε το μαγαζι του.
cosmosfera Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Από περιέργεια, τα παραπάνω πώς τα γνωρίζεις με τόση απόλυτη βεβαιότητα;Δε λέω ότι διαφωνώ απλά δε μπορώ να καταλάβω πώς είμαι τόσο μ@λ@κ@ς που δεν τα χω πάρει πρέφα κι εγώ, ώστε να μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτά. Δεν είσαι ο μόνος φυσικά που έχει κάποιες απόλυτες (μη προφανείς για μένα) γνώσεις. Απλά έτυχε να δω το δικό σου post. Περαν τις επιχειρηματολογιας υπαρχουν και τα video. http://www.youtube.com/watch?v=SwgCNVbjO_o http://www.youtube.com/watch?v=M5z3Pu5y4tk
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή τα απ τα βιντεάκια που παραθέτεις δε νομίζω πως μπορεί να πηγάσει μια τόσο απόλυτη βεβαιότητα, μήπως υπάρχει κάποια περαιτέρω επιχειρηματολογία για τα τρία σημεία που έθιξες;
cosmosfera Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή τα απ τα βιντεάκια που παραθέτεις δε νομίζω πως μπορεί να πηγάσει μια τόσο απόλυτη βεβαιότητα, μήπως υπάρχει κάποια περαιτέρω επιχειρηματολογία για τα τρία σημεία που έθιξες; Μισθολογιο με δελτιο υπηρεσιων κουκουλοφορων για σπασιμο βιτρινας απο την ασφαλεια δεν εχω να ποσταρω. Ρωτα κανα ασφαλιτη φιλο σου,αν εχεις, να σου φυγει η απορια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ρωτα κανα ασφαλιτη φιλο σου,αν εχεις, να σου φυγει η απορια. nice, όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι εναντίον μας...
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μισθολογιο με δελτιο υπηρεσιων κουκουλοφορων για σπασιμο βιτρινας απο την ασφαλεια δεν εχω να ποσταρω.Ρωτα κανα ασφαλιτη φιλο σου,αν εχεις, να σου φυγει η απορια. Οκ, νομίζω με κάλυψες.
Hamurabi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εχουν βγει οι της Χρυσης Αυγης φαίνεται και τρομοκρατουν τον κοσμο. Ελπιζω τουλαχιστον να τον βρηκε στο χερι επειδη εκει σημαδευε. Αν πετυχε εκει ακριβως που σημαδευε, με πιστολι και απο τα 80 μετρα τοτε πρεπει να ειναι πρωταθλητης κοσμου στην σκοποβολη.
cosmosfera Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν πετυχε εκει ακριβως που σημαδευε, με πιστολι και απο τα 80 μετρα τοτε πρεπει να ειναι πρωταθλητης κοσμου στην σκοποβολη. Τοτε πρεπει να ηταν ο chuck norris.
Critter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν πετυχε εκει ακριβως που σημαδευε, με πιστολι και απο τα 80 μετρα τοτε πρεπει να ειναι πρωταθλητης κοσμου στην σκοποβολη. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινεις το υφος που το γραφω αλλα ενταξει, στο γραπτο λογο δεν ειναι πάντα ευκολο.
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι και κάτι ποιο τεκμηριωμένο. http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6034.html
Critter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή τα απ τα βιντεάκια που παραθέτεις δε νομίζω πως μπορεί να πηγάσει μια τόσο απόλυτη βεβαιότητα, μήπως υπάρχει κάποια περαιτέρω επιχειρηματολογία για τα τρία σημεία που έθιξες; antonl, κοιτα, ενα πολυ σοβαρο επιχειρημα που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει καποιος για να δικαιολογησει τους ασφαλιτες με τα ροπαλα ειναι οτι ντυθηκαν και καλα κουκουλοφοροι για να ενσωματωθουν με τους πραγματικους, να δουν πιοι ειναι και να τους πιασουν. Πολυ λογικη σκεψη. Το θέμα ειναι οτι δεν ανακοινωνεται οτι πιασαν κάποιον. Για παραδειγμα στις φετινες ταραχές οσους εχουν πιασει ειναι ειτε ακυροι, ειτε αλλοδαποι είτε τιποτα παιδακια που παρασυρθηκαν και πεταγανε πετρες. Συνεπως σκεπτομενος με τη λογικη και χωρις άλλες παραμετρους το μονο που παει στο μυαλο μου ειναι οτι : αφου ειναι με κουκουλες και μιλανε με τους αστυνομικους αρα σιγουρα γνωριζονται....επομενως το πιο πιθανο ειναι να ειναι αστυνομικοι. Απο τη στιγμη που δεν ισχυει τοσα χρονια το σκηνικο που περιεγραψα στην πρωτη παραγραφο το μονο που μου μενει ειναι οτι και αυτοι σπανε για σκοπιμοτητες που εχουν αναλυθει παμπολες φορες εδω μεσα....Αλλιως γιατι να ειναι ντυμενοι κουκουλοφοροι?Για να τους κανουν να φαινονται πιο πολλοί? Επισης εδω να προσθεσω και κατι αλλο που το εχω γραψει πιο πριν και ειναι ακομα πιο ΚΡΑ περιπτωση. Στις διαδηλωσεις το black block ειναι στην ουρα της πορειας και στο τελος κανει επισοδεια. Αν λοιπον υποθεσουμε οτι μεσα σε αυτους εχουν μπει αστυνομικοι ντυμενοι κουκουλοφοροι για να τους πιασουνε, γιατι δεν τους πιανουνε απο την αρχη (έχοντας ενα σχεδιο με τα ΜΑΤ) και τους αφηνουν να τα σπασουν όλα χωρις μαλιστα να πιανουν κανεναν? Επομενως οι ασφαλιτες που ειναι μεσα τους βοηθανε στο εργο τους. Τουλαχιστον αυτο λεει η λογικη μου χωρις συναισθηματα και τετοια. Ουτε αναρχικος ειμαι, ουτε κομμουνιστης, ουτε συριζιτης ουτε οργανωμενος ημουνα ποτε. Πάντα προσπαθουσα να βλεπω τα πραγματα με τη λογικη μιας και δεν εχω κομματικα κριτηρια (παρακολουθω όμως παρα πολυ την πολιτικη σκηνη και αυτος ειναι και ο λογος που τους εχω σιχαθει ολους και δεν ειμαι οργανωμενος). Τώρα, αν βάλω μεσα και την προσωπικη εμπειρια (που εχω δει να πιανουν ασφαλιτη ντυμενο κουκουλοφορο χωρις όμως να σπαει...την ωρα που τον ειδα εγω τουλαχιστον) καθως και συζητησεις που εχω κανει με ανθρωπους ειτε του οικογενειακου-φιλικου κυκλου που ζησανε τις ακρως πολιτικοποιημενες εποχες και μου εχουν περιγραψει ιστοριες που αποδυκνειουν 100% την υπαρξη αυτων των ομαδων παρακρατικων, τοτε καταληγω ακομα πιο ευκολα στο συμπερασμα.
gnsX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 firewalker θα με επιτρέψεις να πω ότι αυτό που παρέθεσες είναι εικασία ε,και δεν είναι καν τεκμηριωμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.