Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το προβλημα και δεν κανει σωστη εκκινηση?

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν ανοιγουν τα windows και φορτωνει τα προγραμματα στην αρχη,τοτε κανει επανεκινηση το pc.αν τα απενεργοποιησω ολα της εκκινησης τοτε ολα καλα...κοιταξτε παρακαλω την φοτο και πειτε μου την γνωμη σας τι μπορει να φταει απο αυτα που τρεχει...

post-93700-129062978904_thumb.jpg

Δημοσ.

κατεβασε το revo uninstaller εκτος απο καθαρες απεγκαταστασεις (αφοβα) στη καρτελα tools θα βρεις τον autorun manager εκει ισως βρεις περισσοτερα προγραμματα που εκκινουν και να τα αφαιρεσεις η να τα απερνεργοποιησεις απο αυτα που βλεπω αν και εισαι σε safe mode δεν χρειαζονται τα 2,3,5,6,8,9....

Δημοσ.

τελικα τπτ δεν εγινε.παλι τα ιδια.μονο αν τα εχω απενεργοποιημενα ολα τοτε δουλευει...να το αφησω ετσι η θα εχει κανενα προβλημα?

Δημοσ.

πιθανοτατα καποιος οδηγος η εφαρμογη το δημιουργει η γνωμη μου ειναι να απενεργοποιεις ενα-ενα και επανεκκινηση να δεις τι φταιει να το ξερεις και για επομενο πελατη..κοιτα μηπως υπαρχουν και τιποτα υπολοιπα απο οδηγους η εφαρμογες που δεν χρειαζονται η εχεις κανει uninstall...γενικα ψαχτω αποκτας εμπειριες-γνωσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...