Theos_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδια,το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν ανοιγουν τα windows και φορτωνει τα προγραμματα στην αρχη,τοτε κανει επανεκινηση το pc.αν τα απενεργοποιησω ολα της εκκινησης τοτε ολα καλα...κοιταξτε παρακαλω την φοτο και πειτε μου την γνωμη σας τι μπορει να φταει απο αυτα που τρεχει...
StaPas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Απενεργοποιησε το dumprep και αυτο που λεει LAUNCH και θα εισαι ΟΚ πιστευω!
Theos_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 για να δουμε...βεβαια το lanch ειναι το escan to antivirus...θα σας πω...
vagchrist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 κατεβασε το revo uninstaller εκτος απο καθαρες απεγκαταστασεις (αφοβα) στη καρτελα tools θα βρεις τον autorun manager εκει ισως βρεις περισσοτερα προγραμματα που εκκινουν και να τα αφαιρεσεις η να τα απερνεργοποιησεις απο αυτα που βλεπω αν και εισαι σε safe mode δεν χρειαζονται τα 2,3,5,6,8,9....
Theos_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 τελικα τπτ δεν εγινε.παλι τα ιδια.μονο αν τα εχω απενεργοποιημενα ολα τοτε δουλευει...να το αφησω ετσι η θα εχει κανενα προβλημα?
Theos_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ας ελπιζω γιατι ειναι για πελατη.....
vagchrist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 πιθανοτατα καποιος οδηγος η εφαρμογη το δημιουργει η γνωμη μου ειναι να απενεργοποιεις ενα-ενα και επανεκκινηση να δεις τι φταιει να το ξερεις και για επομενο πελατη..κοιτα μηπως υπαρχουν και τιποτα υπολοιπα απο οδηγους η εφαρμογες που δεν χρειαζονται η εχεις κανει uninstall...γενικα ψαχτω αποκτας εμπειριες-γνωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.