Anastasisn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω στον κώδικα που έχω γράψει σε Visual Basic να θέσω ημερομηνία λήξης, δηλαδή Αν η ημερομηνία η σημερινή είναι ίση με την ημερομηνία που θα θέσω εγώ τότε να σταματά η εκτέλεση του κώδικα και να εμφανίζεται ένα msgbox που να λέει π.χ "Επικοινωνήστε με τον administrator". έχω γράψει τον εξείς κώδικα αλλά δεν έχει δουλέψει If Date = 18 / 12 / 2008 Then GoTo errorhandler errormsg = MsgBox("Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον administrator", vbYesNo, "Attention!!") Ευχαριστώ
Evgenios1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 launcher δλδ ενα προγ το οποιο θα τσεκαρει την ημ/νια ή τα update και αναλογος θα πρατει > Run--> launcher --> if haveUpdate --> Run Update dlg --> if haveExpand --> Run contact dlg --> else (default) --> Run App
ntaryl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα δεν ξερω αν ψαχνεις κατι τετοιο code Option Explicit Private Sub Command1_Click() Dim dt As String dt = "20/12/2008" If dt = Date Then MsgBox "please communicate" Unload Me End If End Sub Private Sub Form_Load() Text1.Text = Date End Sub code δημιουργησα και ενα text να βλεπεις την ημερομηνια
insomniaK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχω εμπειρία από προγραμματισμό σε Visual Basic, αλλά έχω την εντύπωση πως με τις λύσεις που προτείνετε αν ο χρήστης αλλάξει την ημερομηνία του συστήματος του το πρόγραμμα θα δουλεύει κανονικά.
Evgenios1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχω εμπειρία από προγραμματισμό σε Visual Basic, αλλά έχω την εντύπωση πως με τις λύσεις που προτείνετε αν ο χρήστης αλλάξει την ημερομηνία του συστήματος του το πρόγραμμα θα δουλεύει κανονικά. Δεν εχει σχεση η γλωσσα , για το πως θα κανεις ενα trail app, αλλα η λογικη. μπορεις να τσεκαρεις την ημ/νια απο το ιντερνετ ή να αποθηκευεις καπου την ημ/νια (σε ενα αρχειο bin ή κρυπτογραφιμενο ή και στα registry) ετσι ωστε ,οταν ο χρηστης την αλαξει, το προγραμμα να τσεκαρει την τελευτεα ημ/νια (απο το προηγουμενο ανηγμα) και αναλογος να κανει τη προσθεση.
insomniaK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έχει ενδιαφέρον αυτό, να ρωτήσω κάτι ακόμα. Δε θα ήταν πιο ασφαλές να μετράει μέρες το σύστημα από την πρώτη ενεργοποίηση από το να γίνεται έλεγχος της ημερομηνίας;
GrandGamer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το πιο ασφαλές θα ήταν να κάνει όλα τα παραπάνω με σειρά προτεραιότητας έτσι ώστε αν κάποιο από αυτά δεν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα να πετάει αυτό το μήνυμα. Παρόλα αυτά και πάλι δεν είναι ασφαλές, πάλι θα μπορούσε κάποιος να το πειράξει.
jamespr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Κάπου είχα διαβάσει ότι καλό είναι να κρατάει την πρώτη ημερομηνία χρήσης του κώδικα και μετά να αφαιρεί ημέρες. Μόλις τελειώσουν να κλειδώνει. Δεν ξέρω πως είναι ο κώδικας και πολύ θα ήθελα να δω πως γίνεται. Ελπίζω κάποιος με περισσότερες γνώσεις να μας δώσει τα φώτα του. Καλές γιορτές σε όλους
ntaryl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα Φιλε μου θα προτεινα να μετραει απλα ποσες φορες ανοιγει και απλα να ενσωματωσεις antidebugging τεχνικες .
Anastasisn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου πολύ βοηθητική η υπορουτίνα που μου έχεις στείλει. Βασικά έχει δουλέψει με μόνο έναν πρόβλημα. Την "Unload Me" εντολή δεν την δέχετε η VB στην EXCEL. Ζητά Unload(Object As Object). Παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις κάποια λύση. Ευχαριστώ
ntaryl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 συγνωμη απλα δεν το ανεβασα σωστα δοκιμασε Σε Visual basic δουλευει DATE.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.