Gabriell_a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα, αν μπορει να με βοηθησει καποιος, κατι εκανα μεσο ssh μαλλον εσβησα κατι και τωρα δεν μου διχνει τις φωτογραφιες πια. (οχι απο καμ τις αλλες)Πιθανο εσβησα τα αρχεια απο το ssh. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να ξανα κανω εκατασταση το αρχειο? Σας ευχαριστω πολυ!
jtheogr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον μιλάς για το iphone ? αν έσβησες τις φωτογραφίες κάνε ένα sync μέσο itunes και θα στις επαναφέρει.
Gabriell_a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μιλαω για το iphone, το εκανα αλλα τιποτα ......κατι εσβησα απο το αρχειο μεσο i tunnel ssh μαλλον χρειαζομαι να γινει εκατασταση ξανα αν γινετε βεβαια. Ξερεις κατι ?
jtheogr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εαν δεν ξέρεις τι έσβησες δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Gabriell_a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ ξανα εκανα για αλλη μια φορα αυτο που μου ειπες και ολεεεεεεεεεε ξανα μπηκαν οι φωτος μου Να εισαι καλα ...χιχιχ που θα μου παει lol θα το μαθω το iphone μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.