Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia

fulcad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κλείσει περίπου 3 ώρίτσες παίζοντας το πολυαναμενόμενο PoP. Αν και η ενεργοποίηση του Anti-aliasing μου δημιούργησε κάποιο προβληματάκι στα χρώματα και αναγκάστηκα να το απενεργοποιήσω, τα γραφικά είναι γεμάτα με χρώμα και το περιβάλλον είναι σε υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και ρεαλισμού. Η κίνηση και των 2 ηρώων είναι πολύ ρεαλιστική, όπως και οι ωραίες ατάκες του πρίγκιπά μας.. :) Οι κινήσεις διαθέσιμες είναι άφθονες και εμπλουτισμένες με νέες τεχνικές. Το μόνο αρνητικό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι οι αντίπαλοι..μετρημενοι στα δάχτυλα, εμφανίζεται ένας (κάτι σαν mini-boss) κάθε κομβικό σημείο και ο τρόπος μάχης και αντιμετώπισής τους είναι ουσιαστικά μια στημένη μάχη σε συνεχές lock-on mode από την οποία και δε μπορείς να ξεφύγεις αν δε νικήσεις. Ελπίζω όσο προχωράει το παιχνίδι να αλλάξει αυτό και να υπάρξει μια μεγαλύτερη ποικιλία...

Γενικά το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από ένα ύφος πιο...μαγικό και παραμυθένιο, γεγονός στο οποίο συμβάλλουν βέβαια και τα καρτουνίστικα γραφικά του. Προς το παρόν θα έλεγα (σκεπτόμενος πως τα προηγούμενα 3 ήταν πιο ρεαλιστικά και ωμά) ένα 7/10...αξίζει πάντως να ασχοληθείς μαζί του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...