Προς το περιεχόμενο

ποσο χρονων ειμαστε?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλημερα σε ολους..Σημερα συζητουσα ενα θεμα περι ηλικιας..Δηλαδη αφου εχω γεννηθει το 89 ειμαι 19 χρονων...Ετσι?Αλλα 9 μηνες που ημουν στην κοιλια της μανας μου δεν πιανουν?Αρα ειμαι 20?Τοτε δεν ζουσα για να πιαστει ως ηλικια?(Αυτο ισως δεν συμφερει τις γυναικες.....):devil:

Δημοσ.
Καταρχην καλημερα σε ολους..Σημερα συζητουσα ενα θεμα περι ηλικιας..Δηλαδη αφου εχω γεννηθει το 89 ειμαι 19 χρονων...Ετσι?Αλλα 9 μηνες που ημουν στην κοιλια της μανας μου δεν πιανουν?Αρα ειμαι 20?Τοτε δεν ζουσα για να πιαστει ως ηλικια?(Αυτο ισως δεν συμφερει τις γυναικες.....):devil:

OMG!!! 6:20 Ωραίες απορίες έχεις :-D

Δημοσ.

Σιγά μη μετρήσουμε και τη ζωή σου ως σπερματοζωάριο! :-)

Φυσικά και η ζωή σου ξεκινάει από τη στιγμή της ηρωικής εξόδου και μετά!

Δημοσ.

Αρκετά σχετικό αυτό...

Ουσιαστικά μετράμε την ηλικία απο την γέννηση. Οπότε γιορτάζεις τα 25α γενέθλια σου και 9 μήνες πρίν τα 25α συλληψεθλια σου..

Δημοσ.

αν αναλογιστείς ότι είμαστε συνδυασμός σπερματοζωαρίου & ωαρίου, πρακτικά είμαστε πάνω-κάτω 4ρων δις ετών ο καθ' ένας

(δεν ξέρω αν αυτό μετράει για τα συντάξιμα...)

Δημοσ.
αν αναλογιστείς ότι είμαστε συνδυασμός σπερματοζωαρίου & ωαρίου, πρακτικά είμαστε πάνω-κάτω 4ρων δις ετών ο καθ' ένας

(δεν ξέρω αν αυτό μετράει για τα συντάξιμα...)

Αν αναλογιστουμε οτι προερχομαστε απο τα αρχικα υλικα απο την δημιουργια του συμπαντος, τοτε ειμαστε περιπου 13.8 δισεκατομμυριων ετων ο καθε ενας.

Δημοσ.
Αν αναλογιστουμε οτι προερχομαστε απο τα αρχικα υλικα απο την δημιουργια του συμπαντος, τοτε ειμαστε περιπου 13.8 δισεκατομμυριων ετων ο καθε ενας.

..μιλάμε για έμβια, και προΣκαλώ δημοσίως το μέλος jimarass να πάρει επίσημα θέση

Δημοσ.

εφοσων ζουσαμε γιατι να μην πιανεται κ αυτο στην ηλικια μας..?

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 04 : 02-----

..μιλάμε για έμβια, και προΣκαλώ δημοσίως το μέλος jimarass να πάρει επίσημα θέση

σωστος....γιατι το πηγανε πολυ αλλου...

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 04 : 47-----

OMG!!! 6:20 Ωραίες απορίες έχεις :-D

ε φοιτητικη ζωη βλεπεις κ προβληματισμοι....

Δημοσ.
Αρκετά σχετικό αυτό...

Ουσιαστικά μετράμε την ηλικία απο την γέννηση. Οπότε γιορτάζεις τα 25α γενέθλια σου και 9 μήνες πρίν τα 25α συλληψεθλια σου..

Note to myself

στα επόμενα συλληψεθλια μου να κάνω δώρο στον πατέρα μια κούτα προφυλακτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...