Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για συμπίεση DVD9 σε DVD5

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω το εξης προβλημα -> Εχω μια ταινια 5.4GB και θελω να την κανω 4.4 η ξερω γω να την κανω να χοραει σε DVD.Εχω δοκιμασει το DVDShrink αλλα το κανει 200MB λιγοτερο και μετα δεν το συμπιεζει αλλο.Ξερετε κανενα προγραμμα για να μπορει να το κανει αυτο ή κατι τετοιο παρομιο αρκη να το βαζω σε DVD

(Το DVD που παω να γραψω ειναι πολλα βιντεακια μαζι...Εχω δοκιμασει και το ConvertXtoDvd 3)

Καληνυχτα κ΄Ευχαριστω(ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ)..Θα μπω αυριο να δω τις απαντησησας αν ξερετε και μπορειτε να βοηθησετε(Δεκτες ολες οι απαντησεις) :-)

Δημοσ.

1. Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum

2. Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «Προγραμα για συμπιεση» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας.

Δημοσ.
DVDFab Platinum

Το εχω αυτο το προγραμμα αλλα δεν μου κανει.Καποιο αλλο???:rolleyes:

Αν το συμπίεζες μια φορά και μετά ξανασυμπίεση στο Shrink από τα αρχεία στον δίσκο;

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????Αληθεια δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις...Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλητερα???

Δημοσ.

Εννοώ ότι αφού το περάσεις μια φορά στον δίσκο με το Shrink, αλλά όταν πατήσεις Βackup επέλεξε Hard Disk Folder για Target και διάλεξε σε ποιόν φάκελο να το περάσει.

post-63324-129062978961_thumb.jpg

Έτσι, δεν θα στο γράψει σε dvd. Θα το αποθηκεύσει στον δίσκο. Στο παράδειγμα C:\movie

Μετά πάτα στο κουμπί Open Files αντί Open Disk και βρες τον φάκελο που έκανες την 1η συμπίεση και μέσα σε αυτόν θα έχει και 2 φακέους AUDIO_TS και VIDEO_TS. Επέλεξε τον VIDEO_TS και πάτα ΟΚ.

Στο παράδειγμα C:\movie\VIDEO_TS

Περίμενε να ανοίξει πάλι το dvd από τον σκληρό δίσκο και δες αν αυτή τη φορά πέσει το μέγεθος στα επιτρεπτά όρια.

Αν ναι, πάτα πάλι Backup και ξανασυμπίεσε το dvd σου σε άλλον φάκελο π.χ C:\movie2 ή επέλεξε πάλι το DVD Εγγραφής σου, αφού βάλεις ένα άδειο δισκάκι για να στο γράψει μόνο του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...