coreygaylas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δουλευω εδω και αρκετο καιρο με μια X800GTO AGP σε μια CRT LG 17'' 10 χρονων (απ τα πιο ακριβα μοντελα του τοτε) Με την ATi εχω μια περιεργη φωτεινη εικονα που κουραζει υπερβολικα τα ματια μου μετα απο ωρα. Πριν λιγο εβαλα μια ξεχασμενη προχειρη Geforce 2 MX που εχω και ειδα τεραστια διαφορα στο Image Quality οσων αφορα το 2D (windows, γιατι σε games δεν τρεχει τιποτα :lol:) στα 1280χ1024 κανει κατι παλινδρομικα κυματα και το κατεβασα σε 1024χ768... πραγματικα αυτη θα κρατησω τζαμι ειναι, μιλαμε για πολυ ομορφα γραφικα (στα windows παντα) !!! απο οσο ξερω παντως στα παιχνιδια εχουν το ιδιο IQ... παραξενευομαι ομως επειδη λενε οτι οι ATi εχουν πολυ καλυτερο IQ σε ολα...το ματι μου αλλα βλεπει τι λετε?
Ailuros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Η φωτεινότητα και πολλοί άλλοι παράμετροι προσαρμόζονται σε όλες τις κάρτες μέσω οδηγών ή και άλλες λύσεις λογισμικού. Πέρα από αυτό μια CRT δεκαετίας αποκλείεται να μην έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια γήρανσης, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.