lezadas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 θελω ενα messenger στο οποιο να μπορω να βαλω το λογαριασμο του msn σε leopard υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 messenger for mac adium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το Adium και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο από το Messenger for Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lezadas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω κατι τελευταιο το messenger for mac περνει hotmail account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω κατι τελευταιο το messenger for mac περνει hotmail account? ναι φιλε,hotmail και live mail είναι τα ίδια πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.