Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Απλα αναφερω κατι που δεν αναφερες...Ανεκαθεν υποστηριζα πως το 3DMARK δεν ειναι ο σωστος τροπος για να μετραμε τις επιδοσεις των καρτων μας. Να σου πω κάτι? Δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα και ούτε σημαίνει κάτι το 3dmark. Καταρχήν τα 3dmark αν εσύ δεν τα υποστηρίζεις μία, εγώ δεν τα υποστηρίζω 1000, και αυτό για πολλούς λόγους που δεν θα τους κουβεντιάσουμε εδώ. Θα πάρω μετρήσεις και σε Crysis (όπου θα ποστάρω αποτελέσματα) και σε άλλα παιχνίδια όπου δεν θα ποστάρω, απλά θα βγάλω δικό μου συμπέρασμα.
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αφηστε το 3D mark .. δεν λεει τιποτα.στο παιχνιδι μεσα μετραει η καρτα .και το ξαναλεμε .η gtx 295 ειναι λιγο πιο γρηγορη απο την 4870χ2 ,σε μερικα games (dead space,...ktp ) ειναι πολυ πιο γρηγορη με διαφορα ,εχει σαφως καλυτερο scaling και σαφως πιο συμβατη στα games αν και αδοκιμος για μενα ο ορος.δεν χρειαζεται παιδες να μετραμε καθε τρεις και λιγο το ιδιο πραγμα οταν χιλιαδες sites και reviews λενε τα παραπανω.απο ενα φιλο μου που εβαλε την καρτα ειδα οτι ειναι φωτια .αλλα μεγαλο ρολο παιζει και ο υπολοιπος υπολογιστης .απλα ο heats μπορει να μας δωσει ενα real review σε gameplay για να εχουμε και μια πιο αμεση αντιληψη.
N.I.C Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Just for the record, Heatspreader, αν δεις να "ψήνεται"το θηριάκι, αν και δεν νομίζω τόσο, χτύπα το Backplate που έβγαλε η EVGA για την 295...Κάνει καλή δουλειά.
kingofgreece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348266&catid=020300 Προσφορά ημέρας στα 429!
Age4Greeks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επιτελους να ξυπνησουν λιγο κι αυτοι, τωρα τελευταια σα να κανανε καπως πιο ανταγωνιστικες τις τιμες τους. Καλλιο αργα παρα ποτε. Αν και παλι Sapphire στα >400Ε πιο δελεαστικη.
Ailuros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Να σου πω κάτι? Δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα και ούτε σημαίνει κάτι το 3dmark. Καταρχήν τα 3dmark αν εσύ δεν τα υποστηρίζεις μία, εγώ δεν τα υποστηρίζω 1000, και αυτό για πολλούς λόγους που δεν θα τους κουβεντιάσουμε εδώ. Θα πάρω μετρήσεις και σε Crysis (όπου θα ποστάρω αποτελέσματα) και σε άλλα παιχνίδια όπου δεν θα ποστάρω, απλά θα βγάλω δικό μου συμπέρασμα. Τσάμπα κόπο έκανες βρε αδερφέ. Αν ήθελες να χρησιμοποιήσεις 3dmark θα έπρεπε απλά να τρέξεις το Vantage. ΄Ολα τα υπόλοιπα 3dmark που έτρεξες ήταν σπαταλημένος χρόνος, γιατί είναι στην εποχή μας τραγικά CPU bound. ΄Οταν ξεκαθαρίσεις το θέμα με τους οδηγούς, παίξε λίγο Crysis Warhead ή και FarCry 2 αν υπάρχει στο μενού σε σημεία που εσύ θεωρείς ζόρικα. Δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά οι αριθμοί. Προτιμώ να μου περιγράψεις σαν χρήστης το συναίσθημα γενικά την ώρα που παίζεις και εδώ παρατηρήσεις του τύπου "τι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες" μεταξύ των 2 είναι εξίσου ευπρόσδεκτες όπως "η Χ μου δίνει την εντύπωση πιο ομαλής γενικά απόδοσης". Benchmarks και αποτελέσματα βρίσκω σε δεκάδες reviews. Aπό τον απλό χρήστη περιμένω να επεκταθεί περισσότερο στην ουσία και σε αυτό που εκείνος αντιλαμβάνεται.
kantaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ειναι τιμή κανόνι πάντως! τι κανονι, στο πλαισιο εχει 20 evro κατω
kingofgreece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τι κανονι, στο πλαισιο εχει 20 evro κατω χθές δεν την είχε καν! είδες τι κάνει ο ανταγωνισμός...?
Dante80 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 4870 X2 - 2 GΒ GDDR5 - PCI-Express 2.0 Με 384 και το κλειδί στο χέρι.
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 @Ailuros Φυσικά και θα τρέξω Vantage. Μάλιστα έχω τρέξει και στο Perfomance και στο Extreme με την 4870x2 και θα τρέξω και με αυτή. Απλά λίγο υπομονή παιδιά. Έκανα μαλακία και δεν το έγραψα και το έδωσα μαζί με την κάρτα που πούλησα...
theo58 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 RV790 Makes Radeon HD 4900 Series, Led by HD 4995 X2? Απο οτι φαινεται.....δεν κρατησει για πολυ τα ηνια η Nvidia....ιδωμεν.....
iced Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι φαινεται.....δεν κρατησει για πολυ τα ηνια η Nvidia....ιδωμεν..... Το ιδιο θα λεμε και για την ati οταν κρατησει αυτη τα ηνια.. Δυστηχως εδω και δυο χρονια τα βλεπει με κυαλια τα ηνια οποτε δεν πιστευω οτι θα τα κρατησει για ενα χρονο μεχρι να βγουν οι νεες γενιες
theo58 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το ιδιο θα λεμε και για την ati οταν κρατησει αυτη τα ηνια.. Δυστηχως εδω και δυο χρονια τα βλεπει με κυαλια τα ηνια οποτε δεν πιστευω οτι θα τα κρατησει για ενα χρονο μεχρι να βγουν οι νεες γενιες Συφμωνω...την μια ειναι πανω η μια την μια...η αλλη....αλλα αυτο που κανει εντυπωση ειναι....αμεση(?)...απαντηση της ATI...κατι που μονο καλο για τους καταναλωτες μπορει να θεωρειται......
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αμεση ? Εχεις ιδεα ποσο καιρο δουλευουν τις λυσεις τους ? Η μηπως νομιζεις πως και οι δυο εταιρειες εχουν μια μονο ομαδα που δουλευει σε GPUs ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.