Προς το περιεχόμενο

GTX 295 vs 4870X2

unstable_hero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι δεν γνωρίζεις κάποιον αγαπητέ φίλε δεν σημαίνει ότι δεν είναι γνωστός η ότι είναι αναξιόπιστος :)

Καιώς και τα "γνωστά" sites δεν ξεκίνησαν από γνωστά. Έγιναν γνωστά ;)

http://www.bytheway.gr

Πάντα φιλικα :)

ναι άλλα αφού δεν τον γνωρίζω πως θα τον πιστέψω ειδικά όταν δεν βλέπω αποδείξεις? :o

έτσι απλά επειδή το λέει? προφανώς και όχι...

σιγά σιγά γίνονται αυτά και ασφαλώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από την αρχή...

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι δεν γνωρίζεις κάποιον αγαπητέ φίλε δεν σημαίνει ότι δεν είναι γνωστός η ότι είναι αναξιόπιστος :)

http://www.bytheway.gr

Πάντα φιλικα :)

ναι άλλα αφού δεν τον γνωρίζω πως θα τον πιστέψω ειδικά όταν δεν βλέπω αποδείξεις? :o

έτσι απλά επειδή το λέει? προφανώς και όχι...

σιγά σιγά γίνονται αυτά και ασφαλώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από την αρχή...

Δημοσ.

Με μία πολύ γρήγορη ματιά η κάρτα σκοτώνει.

Επειδή αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τους Drivers έβαλα αυτούς από το CD. Δεν λέω κάτι ακόμα μέχρι να δω νούμερα και να τρέξω με σωστούς Drivers.

Edit:

Ότι προσπάθεια να εγκαταστήσω τους τελευταίους 181.22 παραμένει άκαρπη.

Μου γράφει "The system has not modified" κάνω restart όπως λέει και είναι σαν να μην έβαλα Drivers. Μετά λέγαμε για την ATi...

Έχει κανείς GTX295 εδώ?

Tι Drivers έχει?

Δημοσ.

Με μία πολύ γρήγορη ματιά η κάρτα σκοτώνει.

Επειδή αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τους Drivers έβαλα αυτούς από το CD. Δεν λέω κάτι ακόμα μέχρι να δω νούμερα και να τρέξω με σωστούς Drivers.

Edit:

Ότι προσπάθεια να εγκαταστήσω τους τελευταίους 181.22 παραμένει άκαρπη.

Μου γράφει "The system has not modified" κάνω restart όπως λέει και είναι σαν να μην έβαλα Drivers. Μετά λέγαμε για την ATi...

Έχει κανείς GTX295 εδώ?

Tι Drivers έχει?

Δημοσ.
Δημοσ.
Δημοσ.

Ούτε σημαίνει από την άλλη ότι είναι γνωστός και αξιόπιστος πέρα από υποκειμενικά κριτήρια.

Mε τις ανάλογες διασυνδέσεις και αμέτρητα πισώπλατα μαχαιρώματα ναι έγιναν γνωστά.

Δημοσ.

Ούτε σημαίνει από την άλλη ότι είναι γνωστός και αξιόπιστος πέρα από υποκειμενικά κριτήρια.

Mε τις ανάλογες διασυνδέσεις και αμέτρητα πισώπλατα μαχαιρώματα ναι έγιναν γνωστά.

Δημοσ.

Ούτε αυτοί μπαίνουν... Δείχνουν ότι μπαίνουν, αλλά δεν εγκαθίσταται το Control Panel. Κρίμα. Θα βάλω αυτούς από το CD και θα περιμένω για καινούριους, δεν το περέμενα ότι θα έχω πρόβλημα με Drivers από nVidia.

Δημοσ.

Ούτε αυτοί μπαίνουν... Δείχνουν ότι μπαίνουν, αλλά δεν εγκαθίσταται το Control Panel. Κρίμα. Θα βάλω αυτούς από το CD και θα περιμένω για καινούριους, δεν το περέμενα ότι θα έχω πρόβλημα με Drivers από nVidia.

Δημοσ.

χαλασε ο κοσμος ...τι νομιζες :cry::cry::cry:

πες καμια μετρηση οταν κανεις ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...