Προς το περιεχόμενο

Wordpress RSS και e-mail feeds

Axelfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις ιδεα πως θα κανω τις κατηγοριες που βγαινουν στη sidebar του wordpress να εχουν επιπλεον links για feeds τοσο μεσω RSS οσο και απευθειας μεσω email?

Θελω δλδ η καθε κατηγορια να εμφανιζεται ετσι: Ονομα (RSS) (email)

Επισης με καποιο τροπο ολοι χρηστες που εγγραφονται σε καποια κατηγορια με εναν απο τους δυο αυτους τροπους να προστιθενται στον αριθμο των συνολικων χρηστων που γραφονται στο γενικο feed του site.

Το email feed το εχω ενεργοποιημενο στο feedburner.

Υπαρχει καποιο plugin που να τα κανει αυτα ευκολα, χρειαζεται να πειραξω καποιο υπαρχοντα κωδικα (ποιο αρχειο?) η να φτιαξω widget απο την αρχη?

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι, πρόσφατα ψάχνω με ποιο εργαλείο να φιάξω ενα σαιτ και αναρωτιεμαι αν το wordpress είναι καλο? εισαι ευχαριστημένος?

Δημοσ.
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι, πρόσφατα ψάχνω με ποιο εργαλείο να φιάξω ενα σαιτ και αναρωτιεμαι αν το wordpress είναι καλο? εισαι ευχαριστημένος?

Aπο Wordpress και Joomla που χρησιμοποιω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι ευκολα παραμετροποιησιμα και με πληθρωρα plugins.

Να αλλαξω λιγο την αρχικη μου ερωτηση. Αν εχω το κεντρικο feed για το site και μετα για καθε κατηγορια ξεχωριστο feed ωστε να μπορω να χρησιμοποιω και email updates για την καθε κατηγορια πως μπορω τα ατομα που εγραφονται στην καθε κατηγορια να τα προσθετω στο μετρητη του feedburner για το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...