Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν GPS για nokia E66?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατέβασα τους χάρτες τις νόκια και τους περασα στην συσκευή μου. Μια χαρά μου φάινονται. Λογικά τώρα δεν θα χρεώνομαι μιας και τους χάρτες τους έχω, και το GPS απο μόνο τους είναι και αυτό Free. Σωστά?

Δημοσ.

Της Νοκια η της garmin? Γιατι αυτο που σου ειπα εγω ειναι το προγραμμα gps της gamin.. Για Νοκια Maps δεν γνωριζω :fear:

Δημοσ.

για το nokia maps μιλάω. Το δούλεψα χθές και σήμερα, πολύ εντυπωσιακό. Την δουλειά του την κάνει άνετα πάντως. Δεν είδα μεταφορά πακέτων δεδομένων ούτε κάποιο μήνυμα ή ειδοποιηση ότι το πρόγραμμα είναι shareware.

Δημοσ.

Τοτε εισαι καλυμενος και ολα καλα! Σε περιπτωση ομως που στραβωσει κατι εχε υποψιν σου και τους garmin μπας και χρειαστουν για καλο και κακο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εκανα αναβάθμιση το λειτουργικό του e66 και μαζί με αυτό το nokia maps όμως πάλι μου ζητάει φράγγα για την πλοήγηση.

Τι στην ευχή? Ισχύει μόνο για τα τελευταία μοντέλα?

Δημοσ.
εκανα αναβάθμιση το λειτουργικό του e66 και μαζί με αυτό το nokia maps όμως πάλι μου ζητάει φράγγα για την πλοήγηση.

Τι στην ευχή? Ισχύει μόνο για τα τελευταία μοντέλα?

Δεν νομίζω, το navigation ειναι free εδω και κανα μήνα, δες εδώ

Τι μήνυμα σου βγάζει?

Δημοσ.

απο εκεί αναβάθμισα αλλά πάλι μου είναι κλειδομένο το navigation. Πολύ φοβάμαι πως ισχύει η ιστορία αυτή για νέα μοντέλα...

Το έχει διασταυρώσει κανείς αυτό?

Θα μπορούσαν να μας το διασαφηνίσουν αυτό πριν αναβαθμίσω την σπασμένη μου έκδοση.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...