MixalisX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ο τιτλός τα λεει όλα πιστεύω. Αν έχει καποιος κάτι υπόψην του θα με βοηθούσε πολύ. thanx
j0hnn1e Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ψαξε για garmin. Ειναι εξαιρετικοι και δωρεαν
MixalisX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κατέβασα τους χάρτες τις νόκια και τους περασα στην συσκευή μου. Μια χαρά μου φάινονται. Λογικά τώρα δεν θα χρεώνομαι μιας και τους χάρτες τους έχω, και το GPS απο μόνο τους είναι και αυτό Free. Σωστά?
j0hnn1e Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Της Νοκια η της garmin? Γιατι αυτο που σου ειπα εγω ειναι το προγραμμα gps της gamin.. Για Νοκια Maps δεν γνωριζω
MixalisX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 για το nokia maps μιλάω. Το δούλεψα χθές και σήμερα, πολύ εντυπωσιακό. Την δουλειά του την κάνει άνετα πάντως. Δεν είδα μεταφορά πακέτων δεδομένων ούτε κάποιο μήνυμα ή ειδοποιηση ότι το πρόγραμμα είναι shareware.
j0hnn1e Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε εισαι καλυμενος και ολα καλα! Σε περιπτωση ομως που στραβωσει κατι εχε υποψιν σου και τους garmin μπας και χρειαστουν για καλο και κακο
MixalisX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εκανα αναβάθμιση το λειτουργικό του e66 και μαζί με αυτό το nokia maps όμως πάλι μου ζητάει φράγγα για την πλοήγηση. Τι στην ευχή? Ισχύει μόνο για τα τελευταία μοντέλα?
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εκανα αναβάθμιση το λειτουργικό του e66 και μαζί με αυτό το nokia maps όμως πάλι μου ζητάει φράγγα για την πλοήγηση.Τι στην ευχή? Ισχύει μόνο για τα τελευταία μοντέλα? Δεν νομίζω, το navigation ειναι free εδω και κανα μήνα, δες εδώ Τι μήνυμα σου βγάζει?
MixalisX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 απο εκεί αναβάθμισα αλλά πάλι μου είναι κλειδομένο το navigation. Πολύ φοβάμαι πως ισχύει η ιστορία αυτή για νέα μοντέλα... Το έχει διασταυρώσει κανείς αυτό? Θα μπορούσαν να μας το διασαφηνίσουν αυτό πριν αναβαθμίσω την σπασμένη μου έκδοση.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.