Προς το περιεχόμενο

asus H dfi

tweety_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αγορα καινουργιας μητρικης τι να παρω .Ειμαι αναμεσα στην Asus P5Q Κ ΤΗΝ DFI LP DK P45-T2RS Plus

η asus http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522630

κ η δευτερη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166336&Manufacturer=DFI&category=69977721&catalog=20

τι λετε.Σκεφτομαι ομως να κανω ξ ενα μικρο o/c ..

θα ειναι μαζι με εναν q6600 κ αυτος θα ειναι o/c κ μια ati 4850..

Δημοσ.

Το πράγμα είναι απλό: αν έχεις μεγάλες βλέψεις, γνώσεις ή όρεξη να ρίξεις αρκετό διάβασμα ώστε να κλοκάρεις με την DFI τσίμπα την, αλλιώς και η P5Q δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει στο ελάχιστο.

Και οι 2 είναι πάρα πολύ καλές μητρικές με το ίδιο chipset, οπότε εάν δεν είσαι πολύ απαιτητικός ψάξε τα χαρακτηριστικά τους ώστε να καταλήξεις κάπου.

Για παράδειγμα στην P5Q εμένα "μου τη σπάει" η θέση του ATX 12V, εσένα μπορεί να μη σε ενοχλέι ή να σε βολεύει...

Δημοσ.
γιατι ομως αυτο θελω να μαθω..

Για αρχή,η DFI έχει καλύτερο σύστημα ψύξης απο την P5Q.Και μόνο αυτό, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για κάποιους.Επίσης έχει περισσότερες επιλογές για πιο σταθερό O/c.

H Asus τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει λίγο την ποιότητά της,ενώ η DFI είναι ένα κλίκ πιο πάνω.

Αν έστηνα το pc μου απο την αρχή θα επέλεγα την DFI,την οποία δέν αγόρασα πρίν 3 μήνες γιατί η Asus ήταν ~40ευρώ πιο φτηνή

Δημοσ.
Το πράγμα είναι απλό: αν έχεις μεγάλες βλέψεις, γνώσεις ή όρεξη να ρίξεις αρκετό διάβασμα ώστε να κλοκάρεις με την DFI τσίμπα την, αλλιώς και η P5Q δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει στο ελάχιστο.

Και οι 2 είναι πάρα πολύ καλές μητρικές με το ίδιο chipset, οπότε εάν δεν είσαι πολύ απαιτητικός ψάξε τα χαρακτηριστικά τους ώστε να καταλήξεις κάπου.

Για παράδειγμα στην P5Q εμένα "μου τη σπάει" η θέση του ATX 12V, εσένα μπορεί να μη σε ενοχλέι ή να σε βολεύει...

γνώσεις ή όρεξη να ρίξεις αρκετό διάβασμα ώστε να κλοκάρεις με την DFI τσίμπα την

εχω ορεξη για διαβασμα εχω αλλα την διαφορα θα εχει το ο/c της dfi απο την asus?

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 09 : 46 : 15-----

Για αρχή,η DFI έχει καλύτερο σύστημα ψύξης απο την P5Q.Και μόνο αυτό, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για κάποιους.Επίσης έχει περισσότερες επιλογές για πιο σταθερό O/c.

H Asus τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει λίγο την ποιότητά της,ενώ η DFI είναι ένα κλίκ πιο πάνω.

Αν έστηνα το pc μου απο την αρχή θα επέλεγα την DFI,την οποία δέν αγόρασα πρίν 3 μήνες γιατί η Asus ήταν ~40ευρώ πιο φτηνή

να πω την αληθεια την δφι την εμαθα πριν 2 μηνες σαν εταιρια..Το επωμενο ερωτημα θα ηταν η ποιοτητα...Ισχυει αυτο για την ποιοτητα.......??

Δημοσ.
γνώσεις ή όρεξη να ρίξεις αρκετό διάβασμα ώστε να κλοκάρεις με την DFI τσίμπα την

εχω ορεξη για διαβασμα εχω αλλα την διαφορα θα εχει το ο/c της dfi απο την asus?

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 09 : 46 : 15-----

να πω την αληθεια την δφι την εμαθα πριν 2 μηνες σαν εταιρια..Το επωμενο ερωτημα θα ηταν η ποιοτητα...Ισχυει αυτο για την ποιοτητα.......??

Εγώ την έμαθα εν έτη 2002,με μια PE-11 μητρική που είχα τον αθάνατο Northwood P4.Ανήκει πάντως στην αφρόκρεμα των κατασκευαστών μητρικών.Την έχω περάσει σε υπολογιστή φίλου και σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πιο προσεγμένο mobo.

Επίσης ισχύει αυτό που είπε και ο phanispal.Η θέση της τροφοδοσίας στην P5Q είναι σε πανηλίθιο σημείο,σε βαθμό που παραγγειλα ATX12V extension απο Αγγλία γιατί το καλώδιο του τροφοδοτικού είναι πολύ κοντό για να περάσει απο πίσω.

Δημοσ.

οκ επειδη το ακουσα κ απο εσενα,phanispal κ VATO ΠΟΥ με εχετε βοηθησει κ οι 3 (με αλλο λογαριασμο) μαλλον εκει θα παω..Στα ιδια χρηματα υπαρχει αλλη προταση?

Δημοσ.
Όντας κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με την P35-DS4 θα έλεγα να δεις και αυτήν στα ~130Ε:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526784

Αλλά και πάλι, ανάμεσα σε αυτές τις 3, την DFI θα έπαιρνα κι εγώ.

καλη μου φαινεται αλλα τι εννοει κ ποσο παει? 4 x DDR2 1366+? ανπχ βαλω ddr2 των 1100 κ τις φτασω πχ στα 1400 (που μαλλον δεν γινεται ) θα τις βλεπει?Δηλαδη γενικα αν σε μια μητρικη που δεχεται μεχρι 1200 αρες κ εγω βαλω 1100 αλλα clockarismenes πανω απο 1200 θα τις βλεπει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...