Προς το περιεχόμενο

strategy games

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ναι παίξε όσο προλαβαίνεις και μετά λιώσε κάνα άλλο strategy γιατί το SC2 δε θα προσφέρει τίποτα το καινούριο εκτος από ένα καλο σενάριο..

Μην μιλήσουμε για αρμέγματα κλπ,που λόγω τις τρισάθλιας αυτής τακτικής της εταιρίας πρέπει να το μποϊκοτάρουν άπαντες!!

Να μποϊκοτάρουν το SC2;

Δεν το βλέπω με την καμία...

Έχει αρκετούς φανατικούς οπαδούς. Όσο για την Κορέα βέβαια ξέρουμε. Κάθε σπίτι και 4 SC2. :P

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχει τπτ καλο σε αυτη την κατηγορια, βλεπω τιτλους πολλους και εδω μεσα αλλα δεν ξερω τι γινεται. Θελω κατι σε στυλ rise of nations η Age of Mythology (το οποιο δεν ξερω γιατι δεν παιζει πλεον σε xp sp3) απλα επειδη αυτα τα εχω λιωσει κατι διαφορετικο

Δοκίμασε Age Of Empires III και οπωσδήποτε το Company Of Heroes που προσωπικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο RTS που έχει υπάρξει.

Προτείνω το, πραγματικά, καλύτερο RTS που έχει βγεί ως τώρα, απο τη ΜΑΝΑ των RTS:

Command & Conquer - Generals (Zero Hour)

Όλα τα άλλα είναι δεύτερα..

(Διάβασε σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάτι χωρίς "Tank", μιας και βλέπω το ιστορικό σου..)

Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα "φλώρικα", για μένα, Age of Empires μιάς και απο τη μία με τη σειρά CnC είχα μια Nuclear Missile και απο την άλλη ενα κοντάρι μεγάλου μήκους..Καταλαβαίνεις, μου ήταν έυκολο να επιλέξω..

Κι' όμως κάτι με άγγιξε που δεν έχει σχέση με τη τεχνολογία και αυτό είναι το Lord of the Rings - Battle for middle Earth. Απλά φοβερό.. Αλλα ακόμα και αυτό, που κατα τη γνώμη μου ήταν ΤΟΣΟ ψαγμένο RTS, ΔΕΝ το θεωρώ ΤΟΣΟ Balanced και ΤΟΣΟ δουλεμένο όσο το Generals..Και φυσικά κανένα άλλο..

Generals > ALL

Nuff said..

/Μαρία!

Δημοσ.
Προτείνω το, πραγματικά, καλύτερο RTS που έχει βγεί ως τώρα, απο τη ΜΑΝΑ των RTS:

Όλα τα άλλα είναι δεύτερα..

(Διάβασε σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάτι χωρίς "Tank", μιας και βλέπω το ιστορικό σου..)

Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα "φλώρικα", για μένα, Age of Empires μιάς και απο τη μία με τη σειρά CnC είχα μια Nuclear Missile και απο την άλλη ενα κοντάρι μεγάλου μήκους..Καταλαβαίνεις, μου ήταν έυκολο να επιλέξω..

Κι' όμως κάτι με άγγιξε που δεν έχει σχέση με τη τεχνολογία και αυτό είναι το Lord of the Rings - Battle for middle Earth. Απλά φοβερό.. Αλλα ακόμα και αυτό, που κατα τη γνώμη μου ήταν ΤΟΣΟ ψαγμένο RTS, ΔΕΝ το θεωρώ ΤΟΣΟ Balanced και ΤΟΣΟ δουλεμένο όσο το Generals..Και φυσικά κανένα άλλο..

Generals > ALL

Nuff said..

/Μαρία!

Θέλεις να μας πεις ότι δεν σου αρέσουν τα...Κοντάρια? ο mon dieux

Δημοσ.

Για να καταλάβω, η ΜΑΝΑ των RTS ειναι η EA;;; :lol::lol::lol: EΛΕΟΣ μην τρελαθούμε τελείως!!! Τοτε η Ensemble Studios η Creative Assembly και η Relic τι θα έπρεπε να είναι; Λοιπόν χωρίς να είμαι κολλημένος, παχνίδια που να ξεπερνάνε aυτή τη στιγμή τα Medieval 2: Total War σε turned based/RTS και το Company Of Heroes σε καθαρόαιμο RTS (για να δεις και τι σημαινει Balanced και δουλεμένο παιχνίδι) δεν υπάρχουν. Eτσι απλά.Το μόνο που θα καταφέρει να ξεπεράσει το τελευταίο θα είναι το Company Of Heroes 2 oταν με το καλό βγει και ίσως το Warhammer 40.000 Dawn Of War 2 πάλι από τη Relic. Btw κάτι πήρε το αυτί μου για Generals 2... (Δείτε τι ώρα κάθομαι και γραφω ο βλαμένος...)

Δημοσ.
Θέλεις να μας πεις ότι δεν σου αρέσουν τα...Κοντάρια? ο mon dieux

Στα παραχωρώ εσένα που σου αρέσουν Γαλλάκι.. :P

Για να καταλάβω, η ΜΑΝΑ των RTS ειναι η EA;;; :lol::lol::lol: EΛΕΟΣ μην τρελαθούμε τελείως!!! Τοτε η Ensemble Studios η Creative Assembly και η Relic τι θα έπρεπε να είναι; Λοιπόν χωρίς να είμαι κολλημένος, παχνίδια που να ξεπερνάνε aυτή τη στιγμή τα Medieval 2: Total War σε turned based/RTS και το Company Of Heroes σε καθαρόαιμο RTS (για να δεις και τι σημαινει Balanced και δουλεμένο παιχνίδι) δεν υπάρχουν. Eτσι απλά.Το μόνο που θα καταφέρει να ξεπεράσει το τελευταίο θα είναι το Company Of Heroes 2 oταν με το καλό βγει και ίσως το Warhammer 40.000 Dawn Of War 2 πάλι από τη Relic.

Τι να πω, υπάρχει και η ατάκα "Ε γούστα είναι αυτά.."..Το CoH με το Generals είναι διαφορετικά στύλ..Το έπαιξα εγω το CoH και δε μου έκανε κλίκ..

Απο την άλλη, γιατί λες Balanced το CoH? Έχει ομάδες στο Mutliplayer του (Βλ. Generals)? Αν οχι, αυτό είναι το ζητούμενο..Σε ΠΟΣΑ Games οι ομάδες είναι η μία καλύτερη και η άλλη χειρότερη..Αυτό ηταν το μοναδικό του στοιχείο, που με ΤΟΣΕΣ μονάδες, ΚΑΜΙΑ χώρα δεν ήταν καλύτερη απο την άλλη (Και το μεγαλύτερο επίτευγμα στο ZH, ΚΑΝΕΝΑΣ Generals δεν ήταν δυνατότερος!).

Ψάξε.. βρες Polls! Το Generals, αν δεν είναι το πρώτο, θα είναι πιο ψηλά απο το CoH! Θα το παίζουν οι RTSάδες για ΧΡΟΝΙΑ ακόμα, και έχει ήδη γίνει τάβλι στα RTS..

Και μη ξεχνάς, οτι αυτή τη στιγμή συγκρίνουμε ΤΟΣΟ φυσικά ενα Game του 2007 με ενα Game του 2004..

To close with, ναί! RTS = CnC, CnC = RTS.

Westwood σου λέει κάτι? ΜΗΠΩΣ το Dune? Απο το Dune ξέρει η RELIC και η κάθε RELIC τι είναι τα Resources!

Btw κάτι πήρε το αυτί μου για Generals 2... (Δείτε τι ώρα κάθομαι και γραφω ο βλαμένος...)

Μη με ανάβεις τώρα.... :-(

/Μαρία!

• Moderators
Δημοσ.

Βρε Hom3sick, τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνιος; :P

Τέλος πάντων, μιας και έχουν αναφερθεί τα περισσότερα...

Αν και είπες για AoM και ROS φαίνεται ότι προτιμάς γενικά παλιά τεχνολογία κυρίως (αν και στο ROS πάει μέλλον, αν θυμάμαι καλά; ).

Αν θες πάντως μελλοντικό game με μεγάλο πληθυσμό από units δες και το Supreme Commander.

Έχει ωραίο scaling μεγέθους στις μονάδες και γενικά ωραία superweapons. Επίσης έχει τις καλύτερες πυρηνικές (μαζί με το World in Conflict) που έχω δει σε RTS/RTT.

Πάντως θέλει standard 2πύρηνο και υπομονή, οπότε κοίταξε το demo του πρώτα.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το Koritsi_Gia_PC για το Generals όπως είχα γράψει και από το πρώτο post μου. Αν και φυσικά δεν το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι RTS είναι το μοναδικό που παίζω πολύ άνετα multiplayer και είναι το πιο balanced σε παιχνίδι με τόσο πολλές εντελώς διαφορετικές μονάδες (και όχι ίδιες μονάδες απλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα;))

[flamewar]Μόνο με την ισοτιμία των generals διαφωνώ καθώς η Αλέξα -τε σπα η γυναίκα στρατηγός- ήταν μια ζωή άχρηστη, στα random έτρεμα μην μου πέσει αυτή[/flamewar]

Δημοσ.
[flamewar]Μόνο με την ισοτιμία των generals διαφωνώ καθώς η Αλέξα -τε σπα η γυναίκα στρατηγός- ήταν μια ζωή άχρηστη, στα random έτρεμα μην μου πέσει αυτή[/flamewar]

General Alexis Alexander??? :shock:

OMG! Η αγαπημένη μου!! ΜΟΝΟ με αυτή παίζω Online (ξέρω όλους τους Generals, αλλα με αυτή κάνω τη δουλειά :P).

Λοιπόν, το τσιμπάω το Authentic απο το Bro μου και παίζουμε? Θα δεις τι σημαίνει γυναίκα στρατηγός! Θα δεις το Χριστό μπαζουκιέρη! :-D

/Μαρία!

Δημοσ.
Στα παραχωρώ εσένα που σου αρέσουν Γαλλάκι.. :P

Εγώ είμαι ξαπλώστρα,κάνω χρήση αυτού επί των άλλων. ;)

Πάντως έχει μια βάση αυτό που λες περί EA και μάνας των rts, αν και η westwood έβγαλε τα πρώτα rts(dune,cnc κλπ) αν και ανηκε στην Electronic arts. Τώρα βεβαια έχει μείνει waaaaay behind.

Γιατί αυτά που βγάζει δεν λέγονται rts..

Δημοσ.
General Alexis Alexander??? :shock:

OMG! Η αγαπημένη μου!! ΜΟΝΟ με αυτή παίζω Online (ξέρω όλους τους Generals, αλλα με αυτή κάνω τη δουλειά :P).

Λοιπόν, το τσιμπάω το Authentic απο το Bro μου και παίζουμε? Θα δεις τι σημαίνει γυναίκα στρατηγός! Θα δεις το Χριστό μπαζουκιέρη! :-D

/Μαρία!

Ναι αυτή πρέπει να είναι έχω να παίξω και χρόνια.. Βασικά κυρίως επειδή στα online οι περισσότεροι έπαιζαν χωρίς ή μόνο με 1 sw, την καθιστούσαν άχρηστη. Αλλά ούτως ή άλλως δεν θα σου χρειαστούν, δεν θα προλάβεις να τα χτίσεις ;)

Για online μετά τις διακοπές γιατί θα λείπω:-)

Δημοσ.

Κοιταξτε καλό παιχνιδι είναι, αλλά απλά δεν προσεφερε για μενα τπτ καινουργιο περα απ τη μηχανη γραφικων, ειχε μια μιξη απ τα προηγουμενα (ειχε κ μερικα οπλα απ το Uri's Revenge) κ όπως όλος ο κοσμος που ασχολειται γνωριζει, η ΕΑ εξαγορασε την Westwood, απελυσε τους περισσότερους, κ συνεχιζει την ιδια συνταγη..

ΥΓ Πηρα το First Decade για καθαρα συναισθηματικους/συλλεκτικους λογους.. η επισημη συμβατοτητα του Red Alert με τα XP μαλιστα μου θυμισε την εποχη που παιζα με το 33,6kbps diamond modem με τον γειτονα κ τους κολλητους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...