Προς το περιεχόμενο

strategy games

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τπτ καλο σε αυτη την κατηγορια, βλεπω τιτλους πολλους και εδω μεσα αλλα δεν ξερω τι γινεται. Θελω κατι σε στυλ rise of nations η Age of Mythology (το οποιο δεν ξερω γιατι δεν παιζει πλεον σε xp sp3) απλα επειδη αυτα τα εχω λιωσει κατι διαφορετικο

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 για το Company of Heroes απίστευτο παιχνίδι. Ένα που μου άρεσε τρελά για multi είναι το παμπάλαιο Command and Conquer Generals μιας και είναι γρήγορο χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο εκμάθησης και περίπλοκες στρατηγικές.

Αν σου αρέσει πάντως το πιο μεγάλο σε έκταση που έχω παίξει είναι το Empire Earth.

Δημοσ.

Θυμήθηκα και το Ancient Wars - Sparta αν και όταν το έπαιξα δεν με ενθουσίασε όσο τα υπόλοιπα..

Μετά το Rome το να παίζω strategy με 20-50-100 μονάδες με ξενερώνει απίστευτο και δεν τα έχω ξανακουμπήσει:-)

Δημοσ.

Και άμα θέλεις να καταστραφείς πλήρος παίξε ROME - TOTAL WAR

Νομίζω ότι παραπάνω πώ θα είναι περιττό....

Δημοσ.

δοκιμασε το lord of the rings: battle for middle earth 2 και αφου εγκαταστησεις αυτο μετα παρε κ το expansion pack ονοματι battle for middle earth 2:rise of the witch king...ειναι απτα καλυτερα του ειδους του...ειχα κολλησει καιρο μ αυτο...αξιζει...

παρε κ ενα βιντεακι.. http://www.youtube.com/watch?v=M0XbF8yQHT8&feature=related

Δημοσ.
παιξε οσο προλαβαινεις γιατι οταν βγει το starcraft2 ολα τα αλλα θα ειναι για πεταμα.

:lol::lol::lol: Ελεος πες μου οτι θα είναι για πέταμα και το Empire Total War...

Δημοσ.
:lol::lol::lol: Ελεος πες μου οτι θα είναι για πέταμα και το Empire Total War...

Ναι παίξε όσο προλαβαίνεις και μετά λιώσε κάνα άλλο strategy γιατί το SC2 δε θα προσφέρει τίποτα το καινούριο εκτος από ένα καλο σενάριο..

Μην μιλήσουμε για αρμέγματα κλπ,που λόγω τις τρισάθλιας αυτής τακτικής της εταιρίας πρέπει να το μποϊκοτάρουν άπαντες!!

Δημοσ.

Age of Mythology μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι λειτουργεί κανονικά σε xp sp3(ή sp2 έστω) γιατί το έβαλα και δεν ξεκινάει. Μήπως υπάρχει κανένα patch που δεν έχω πάρει είδηση?

Δημοσ.
Age of Mythology μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι λειτουργεί κανονικά σε xp sp3(ή sp2 έστω) γιατί το έβαλα και δεν ξεκινάει. Μήπως υπάρχει κανένα patch που δεν έχω πάρει είδηση?

Σε sp2 δουλεύει κανονικά. Σε sp3 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως αυτό το "patch" που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβώς... patch...; :o

Δημοσ.
Μήπως αυτό το "patch" που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβώς... patch...; :o

Exmm ντροπή! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα! Θα το κοιτάξω πάντως!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...