ata1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει τπτ καλο σε αυτη την κατηγορια, βλεπω τιτλους πολλους και εδω μεσα αλλα δεν ξερω τι γινεται. Θελω κατι σε στυλ rise of nations η Age of Mythology (το οποιο δεν ξερω γιατι δεν παιζει πλεον σε xp sp3) απλα επειδη αυτα τα εχω λιωσει κατι διαφορετικο
Hom3sick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε Age Of Empires III και οπωσδήποτε το Company Of Heroes που προσωπικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο RTS που έχει υπάρξει.
Praetorianos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 +1 για το Company of Heroes απίστευτο παιχνίδι. Ένα που μου άρεσε τρελά για multi είναι το παμπάλαιο Command and Conquer Generals μιας και είναι γρήγορο χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο εκμάθησης και περίπλοκες στρατηγικές. Αν σου αρέσει πάντως το πιο μεγάλο σε έκταση που έχω παίξει είναι το Empire Earth.
Hom3sick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 +1 και απο μένα για το Generals Οσον αφορά το Empire Earth μείνε μακριά από το 3
Daemonos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Company of Heroes Age of Mythologies Πιστεύω είναι τα καλύτερα τόσο στο single όσο και στο multyplayer!
Praetorianos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Θυμήθηκα και το Ancient Wars - Sparta αν και όταν το έπαιξα δεν με ενθουσίασε όσο τα υπόλοιπα.. Μετά το Rome το να παίζω strategy με 20-50-100 μονάδες με ξενερώνει απίστευτο και δεν τα έχω ξανακουμπήσει
Daemonos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Και άμα θέλεις να καταστραφείς πλήρος παίξε ROME - TOTAL WAR Νομίζω ότι παραπάνω πώ θα είναι περιττό....
sT@vr0z Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 παιξε οσο προλαβαινεις γιατι οταν βγει το starcraft2 ολα τα αλλα θα ειναι για πεταμα.
sam_@ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε το lord of the rings: battle for middle earth 2 και αφου εγκαταστησεις αυτο μετα παρε κ το expansion pack ονοματι battle for middle earth 2:rise of the witch king...ειναι απτα καλυτερα του ειδους του...ειχα κολλησει καιρο μ αυτο...αξιζει... παρε κ ενα βιντεακι.. http://www.youtube.com/watch?v=M0XbF8yQHT8&feature=related
Hom3sick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 παιξε οσο προλαβαινεις γιατι οταν βγει το starcraft2 ολα τα αλλα θα ειναι για πεταμα. :lol: Ελεος πες μου οτι θα είναι για πέταμα και το Empire Total War...
ksaplostra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 :lol: Ελεος πες μου οτι θα είναι για πέταμα και το Empire Total War... Ναι παίξε όσο προλαβαίνεις και μετά λιώσε κάνα άλλο strategy γιατί το SC2 δε θα προσφέρει τίποτα το καινούριο εκτος από ένα καλο σενάριο.. Μην μιλήσουμε για αρμέγματα κλπ,που λόγω τις τρισάθλιας αυτής τακτικής της εταιρίας πρέπει να το μποϊκοτάρουν άπαντες!!
ata1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Age of Mythology μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι λειτουργεί κανονικά σε xp sp3(ή sp2 έστω) γιατί το έβαλα και δεν ξεκινάει. Μήπως υπάρχει κανένα patch που δεν έχω πάρει είδηση?
Hom3sick Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Age of Mythology μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι λειτουργεί κανονικά σε xp sp3(ή sp2 έστω) γιατί το έβαλα και δεν ξεκινάει. Μήπως υπάρχει κανένα patch που δεν έχω πάρει είδηση? Σε sp2 δουλεύει κανονικά. Σε sp3 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως αυτό το "patch" που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβώς... patch...;
ata1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως αυτό το "patch" που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβώς... patch...; Exmm ντροπή! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα! Θα το κοιτάξω πάντως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.