Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω Led-άκια για το κουτί.

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ιδιαίτερα περιγραφικός ο τίτλος,άλλα τέσπα...

Το πρόβλημα:

Σήμερα διαπίστωσα οτι το δεξί led του κουτιού μου (Cm centurion 590) που υποδηλώνει την λειτουργεία του συστήματος-power ήταν σβηστό για αδιευκρίνιστο λόγο.Άνοιξα την πρόσοψη και είδα οτι ένα ποδαράκι είχε σπάσει απο την βάση του led οπότε δέν υπήρχε περίπτωση να το σώσω.Επειδή ψάχνω κάτι παρόμοιο,άλλα λόγω μεγέθους (και χρώματος) είναι δύσκολο να βρώ ξέρετε κάποιο μεγάλο μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά είδη στην Κέντρο της Αθήνας (και δέν το έχουν σπάσει ακόμα);Νομίζω που υπήρχε ένα στην Πατησίων,λίγο πρίν το Πολυτεχνείο.

Επίσης θα χρειαστώ στάνταρ κολλητήρι και καλάι,άλλα δέν ξέρω τι κολλητηρι να πάρω (ένταση).Κάτι φτηνό σίγουρα,αφού δέν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω...

Δημοσ.

Δε μπορείς να βρεις κανά γνωστό σου με κολλητήρι? Σκέψου πως θα κάνει αρκετά ευρώ το κολλητήρι με την κόλληση και μόλις λίγα λεπτά το LEDάκι (αν δεν στο δώσουν και τσάμπα).

Δημοσ.

Δέν είναι τόσο για το κόστος,είναι για το γαμώτο!Πολυ γρουσουζιά με αυτό το pc ρε παιδί μου.Ξέρω οτι δέν υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα με -1 led,αλλα είμαι τρελά υποχόνδριος!Δέν θέλω να αγοράσω επαγγελματικό solder βασικά.Στην αγορά κυκλοφορούν και "απλά" γύρω στο 10ευρω σάν αυτό,απλά δέν ξέρω ποσα w πρέπει να έχει,γιατι κυκοφορούν 20-30-40-κλπ κλπ...

Δημοσ.

από 15w μέχρι 25w είσαι καλά μαζί με λίγο καλαί σε 5 δευτερα είσαι κομπλέ.

τώρα και παραπάνω να είναι άμα κανεις την κολλήσει στιγμιαία είσαι ok..

Δημοσ.

...και έπεται συνέχεια.

Η coolermaster οπως φάνηκε έχει στο εργατικο δυναμικό της σκοτσέζους.Δέν μπορώ να το εξηγήσω,άλλα η κόλληση είναι τόσο λεπτή που πλέον δέν κάνει επαφή ούτε ο διακόπτης Ι/Ο!!!

Επειδή αρχίζει η ταπειροκρανίωση μου τώρα,θα το ξυλώσω όλο το πράμα και θα ξανακάνω τις κολλήσεις απο την αρχή με τα χεράκια μου.

Απλά μια απορία...τα led έχουν + και -;Τα ποδαράκια δηλαδή αντιστοιχούν κάπου η μπορώ να κάνω την κόλληση όπως νά ναι;

Δημοσ.
Απλά μια απορία...τα led έχουν + και -;Τα ποδαράκια δηλαδή αντιστοιχούν κάπου η μπορώ να κάνω την κόλληση όπως νά ναι;

Ναι, το μακρύτερο συρματάκι τους είναι το (+).

Επίσης το (-) είναι το λευκό καλώδιο για εκεί που το θες και το (+) το χρωματιστό (αν είναι το Power LED θα είναι πορτοκαλί πιθανότατα).

Δημοσ.
Ναι, το μακρύτερο συρματάκι τους είναι το (+).

Επίσης το (-) είναι το λευκό καλώδιο για εκεί που το θες και το (+) το χρωματιστό (αν είναι το Power LED θα είναι πορτοκαλί πιθανότατα).

οκ,χίλια ευχαριστώ!

Θα περάσω απο ΦΑΝΟ αυριο μπάς και δω φώς (στην κυριολεξία):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...