Blackman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εγκατέστησα πρόσφατα το παραπάνω λειτουργικό στο Asus EEE 701 4G που έχω. Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά δεν ξέρω πως να συνδεθώ σε δίκτυο, είτε ενσύρματα ή ασύρματα. Τρέχοντας την live usb έκδοση, έχω ενσύρματη σύνδεση και παίζω κανονικά, αλλά δεν μπορώ ούτε εκεί να συνδεθώ ασύρματα. Στην εγκατάσταση που έχω κάνει, δεν ξέρω πως να ρυθμίσω τις κάρτες. Με ifconfig βλέπω μόνο την loopback (lo), ενώ με iwconfig βλέπω την atheros. Με ip addr τα βλέπω όλα χωρίς ip. Με το kwlan ή το kismet βλέπω ασύρματα δίκτυα και πέρνω πληροφορίες...μπορώ να γυρνάω την κάρτα από managed σε monitored ή το αντίθετο... όταν πάω να συνδεθώ όμως μου λέει ότι δεν μπορεί, με όποιον τρόπο και αν προσπάθησα. Οι γνώσεις μου σε επίπεδο εντολών είναι ότι είχα συνηθήσει από το ubuntu. μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος την κατάσταση και να μπορώ να έχω internet με καλώδιο ή ασύρματα τελικά; ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.