thief7710 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα.Σημερα "εσπασα" το iphone μου με το quickpwn 2.2.Ολα (τελικα) πηγαν καλα. Εχω εγκαταστησει τa winterboard,sbsettings και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:Δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του wifi πανω αριστερα οταν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και επισης πολλες φορες δειχνει οτι δεν εχω καθολου σημα (καμια γραμμη και σβησμενο το vf GR) ενω στην πραγματικοτητα εχω...και ακομα δειχνει την μπαταρια αδεια ενω δεν ειναι. Εχει κανεις καμια ιδεα? edit:ακυρο.Απενεργοποιησα την επιλογη solid status bar στο winterboard και λυθηκε.
WizeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα.Σημερα "εσπασα" το iphone μου με το quickpwn 2.2.Ολα (τελικα) πηγαν καλα.Εχω εγκαταστησει τa winterboard,sbsettings και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:Δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του wifi πανω αριστερα οταν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και επισης πολλες φορες δειχνει οτι δεν εχω καθολου σημα (καμια γραμμη και σβησμενο το vf GR) ενω στην πραγματικοτητα εχω...και ακομα δειχνει την μπαταρια αδεια ενω δεν ειναι. Εχει κανεις καμια ιδεα? Λογικά κάτι τρέχει με τα winterboard themes που χρησιμοποιείς...
kpartsi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα.Σημερα "εσπασα" το iphone μου με το quickpwn 2.2.Ολα (τελικα) πηγαν καλα.Εχω εγκαταστησει τa winterboard,sbsettings και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:Δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του wifi πανω αριστερα οταν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και επισης πολλες φορες δειχνει οτι δεν εχω καθολου σημα (καμια γραμμη και σβησμενο το vf GR) ενω στην πραγματικοτητα εχω...και ακομα δειχνει την μπαταρια αδεια ενω δεν ειναι. Εχει κανεις καμια ιδεα? edit:ακυρο.Απενεργοποιησα την επιλογη solid status bar στο winterboard και λυθηκε. Ε ναί, πολλοί την πατάνε με αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.