Προς το περιεχόμενο

μετατροπη audio σε mp3.Τι προγραμμα;

noe30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη εκανα μια αναβαθμιση μολις χθες και εχω μεινει πισω πιο προγραμμα για μετατροπη audio σε mp3 να κατεβασω απο internet? μιλαμε για free ετσι

Δημοσ.

Το θέμα είναι να το ρυθμίσεις όπως πρέπει ώστε να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το είχα ψάξει κι εγώ πριν 2 χρόνια περίπου και είχα διαβάσει οτι καλύτερα mp3 δεν είναι εφικτά, εκτός από αυτά που δημιουργείς με το EAC και εννοείται τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Αφού το ρυθμίσεις δεν είναι τίποτα να κάνεις το ριπάρισμα.

Δημοσ.

Το Exact Audio Copy δεν είναι και το πιο ευκολορυθμιζομενο πρόγραμμα της κατηγοριας του. Το γεγονός όμως ότι σε audiophile fora όπως το hydrogenaudio προτείνεται σχεδόν καθολικά λέει πολλά για την αξια του ως πρόγραμμα.

Υπάρχουν φυσικά και εναλλακτικές λύσεις πιο εύκολες στο setup, όπως το Audiograbber και το CDex. Ακόμη και media players έχουν τέτοια δυνατότητα, όπως ο WMP (θέλει plugin όμως), ο Winamp και ο foobar2000 που, μιας και σε απασχολεί η ευχρηστία, ίσως σου φανούν βολικότερες ως λύσεις.

Δημοσ.

Νομίζω απο μερικές ματιές που είχα ρίξει στο hydrogenaudio,οτι μετά το EAC βάζουν το dbpowerAMP. Πιστεύω οτι είναι πολύ καλή ισορροπία ευχρηστίας-ποιότητας. Και μετά το audiograbber επίσης καλό και πάρα πολύ εύχρηστο. Κάλλιστα κάνεις τη δουλειά σου με αυτό, ειδικά αν δεν πρόκειται για δύσκολα rips

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...